Aké sú jasle v Piešťanoch?

kytykenka
18. jún 2012

ahojte chcela by som info od mamiciek ci funguju v PN jaslicky a ake su tam podmienky dakujem velmi pekne

lucikek
16. aug 2012

Jasle v PN stale funguju, prave tam zacina chodit moja malinka, teraz chodime ,,na adaptaciu,,. Deti su rozdelene na 2 skupiny, v prvej skupine su deti od 10 mes. do 2 rokov a v druhej skupine su deti od 2 do 3 rokov. Funguju od 6 do 16:00.
Neviem moc info, lebo este len teraz sme tam prvy tyzden 🙂 🙂 🙂 🙂

jaruska6
5. sep 2012

Ahoj, môj malý chodí do jasličiek už cca 7 - 8 mesiacov aj s adaptáciou.Ešte stále si nezvykol a veľmi sa mu tam nepáči.Ako píše lucikek deti sú rozdelené na 2 skupiny, môj je v tej pre mladšie deti.Páči sa mi, že deti majú svoj zabehnutý režim, ktorý keď sa dodržiava aj doma, celkom fajn to funguje.Dieťa si tam pomerne ľahko privykne na základné hygienické návyky, keďže vidí ako iné deti robia potrebu do nočníka, môjho drobca to motivuje a snaží sa potom aj doma.Sestričky sú celkom milé, aj sa snažia vychádzať v ústrety.Čo mi však vadí je že je tam pomerne chladno, aj keď je von teplo, dieťa treba trošku viac obliecť inak má studené rúčky, resp.nôžky. Malý nie je nejaký jedák, ale porcie pre deti sú pomerne malé a neviem či všetko zje, lebo keď sa pýtame dostaneme info, že zjedol všetko, ale príde domov a nevie sa dojesť.Tiež sa nám stalo, že až doma som všimla, že má odretý chrbát, veľkú modrinu na nohe,pýtala som, čo sa stalo , ale nikto nič nevidel, ani nevedeli kedy si to spravil vraj neplakal.Malé odreniny, alebo modriny samozrejme neriešim, je to časté u detí v jeho veku, ale pri niečom väčšom sa mi nechce veriť, že neplače.Tiež mi ide na nervy, že keď je chladnejšie, dieťa sa učí na nočník, body mi vypnú na pás a tak behá, alebo vyzlečú a na holom tele má oblečené tričko s dlhým rukávom zakasané v nohaviciach, behá tak von pri 17 st. , vietor veselo fúka, samozrejme, že za pár dní mal nádchu.Z tohto ma išlo od jedu rozhodiť.Chápem sestričky, že možno sú dovolenky, je ich menej pribudli im nové deti, ale nech si to aj oni vezmú zo strany matky, tiež by sa im nepáčilo nech ich deti nechodia poriadne oblečné, pričom majú plnú skrinku náhradného oblečenia.Prevádzkový čas absolútne nezodpovedá potrebám dnešnej doby, kedy fakt minimum matiek začína ráno o 6,00.Keď prinesiem malého o 7,30 do jaslí je tam jedno dieťa, max.2.drvivá väčšina zamestnaných je v práci minim. do 17.00.Samozrejme som rada, že ho mám kam dať, ale keď nemám blízko starých rodičov, ani rodinu, ťažko sa zariaďuje aby preňho niekto do 15.45 prišiel.Ale celkovo hodnotím jasle ako celkom fajn.

barborka314
15. jún 2015

Dobrý deň, bol by záujem o nové jasličky v PN?

lola1519
26. apr 2016

Ahojte, ja som platila za jasle 4 mesiace. Z toho tam strávila moja dcéra 5 dni len doobeda a 10 dni do 13,30 hod. Inak bola stále chorá. Od začiatku sestričkam niečo vadilo. Najprv ze plače, potom, ze spi iba hodinu po obede a oni musia spať 2 hodiny a nakoniec po mesačnej absencii mi hneď v pondelok oznámili, ze neznáša deti. Čiže samé sťažnosti. Ako keby som ja bola vyštudovana detská sestra, alebo bola cely deň s nimi v jasliach. Chcela som sa rozprávať s riaditeľkou. Ale tu som pochopila, ze ryba smrdí od hlavy. Nakoniec som sa dozvedela, ze dcéru zatvárajú do izolačky, lebo ona sa tam pýta. A tam plače.
Chápem rôznorodosť deti. Aj vačšiu/menšiu obľúbenosť, väčšie/menšie starosti. Ale vzhľadom k tomu, ze sú to mestské jasle a práca, za ktorú sú platené, mali by zvládnuť každé dieťa, i keď si niektoré vzhľadom na krátky čas pobytu vyžadujú individualnejsiu starostlivosť. Z môjho pohladu chyba jasliam kontrola, ktorá by minimalizovala vládnuci amaterizmus.

elly_
22. jan 2017

Je tu prosim niekto, koho dieťatko aktuálne navštevuje jasle? Potrebujem sa niečo spýtať. Ďakujem

adavidka
26. jan 2017

@elly_ moje navstevuje jasle, ale nie v PN

lucinkaboz
12. mar 2017

@lola1519 izolácia v jasliach prepoboha....to je to,že jasle si otvorí hocikto

lulua777
21. mar 2017

Zienky mame este v PN nejake sukromne jasle ?a kolko sa prosim plati mesacne ?😕 malu mi nevezmu do skolky tak musim skusit alternativu 😣

colio5679
18. aug 2018

@barborka314 chystate nieco?

barbb
13. mar 2019

Dobry den, kde ste umiestnili 3 rocne dietako, ked v jasliach sa mi nepaci pristup sestricieK? Su velmi neochotne . dakujme za odpoved