icon

Ako často navštevovať logopéda s dieťaťom?

ruzovad
17. jún 2024
dzulli1980
17. jún 2024

Dvakrát do mesiaca.

jankka1981
17. jún 2024

@ruzovad každé 3 týždne

victoriab
17. jún 2024

@ruzovad raz do mesiaca chodime od dvoch rokov (teraz ma 4)

leonie35
17. jún 2024

@ruzovad 2 x do mesiaca. Doma sme cvicili 3x do tyzdna po 20 min.a za 3 mesiace sa dostavil "vysledok" a viac sme ist nemuseli 🙂

luu1122
17. jún 2024

@ruzovad my chodime kazdy tyzden 🙂 a mala sa perfektne posuva. podla mna zalezi aky je problem

egonsk
17. jún 2024

@ruzovad presne tak, ako ona odporucila na zaklade diagnostiky.

lenicka298
17. jún 2024

A ako dlho trvá jedno sedenie? My chodime 1x do mesiaca na 15minut. Zdá sa mi to krátko, tak preto sa pýtam

ruzovad
autor
17. jún 2024

Waaw baby....tak to som v šoku. Asi je potom niečo zle .my sme termín dostali po 3mesacnom čakaní prišli sme boli asi hodinu cca a ďalší termín nám dala až o 4mesiace... Tiež som čakala že by sme mali chodiť častejšie,a keď našla termín až v októbri až mi prekrútilo oči ...😱🤔
Asi by som mala hľadať inú?
Problém je zle vyslovovanie niektorých písmen ,

euie
17. jún 2024

K sukromnej sme chodili raz tyzdenne na 30min. Cvicili sme doma denne, vzdy nastastie davala ine cviky na precvicovanie, neviem si predstavit doma trenovat dlhsie ako tyzden to iste... Pismenka (L a neskor R) nabehli obe spolu behom 2-3 mesiacov. Doteraz si hovorime, ze sme ich "kupili".

slavomira236
17. jún 2024

@ruzovad raz za 2mesiace cca 45 minut dnu

slavomira236
17. jún 2024

@ruzovad prvy termíny n sme cakali mesiacov

katesocka
17. jún 2024

Zatiaľ sme boli 2 krát, raz za mesiac 30 minút. Na prvý termín sme čakali asi 3 mesiace (nepamätám si presne) ale museli sme ho prekladať lebo syn bol chorý, ďalší sme našťastie dostali skôr.

domka222
18. jún 2024

Teraz raz za mesiac. Keď spravil obrovský skok v slovnej zásobe, tak nás dala na skúšku za 3 mesiace

karmen118
18. jún 2024

My chodíme s deťmi každé 3 týždne, jedno sedenie má 45 min a deti chodia po jednom dnu, termín im dáva v jeden deň a idú dnu za sebou, takže je to super lebo máme tým pádom 2x 45 min. a ak to jednému dieťaťu ide lepšie a spolupracuje pekne - skončí sedenie skôr a na druhé dieťa má viac času potom. Cez letné prázdniny majú deti pauzu - dáva nám materiálny na doma a zas začínajú od septembra chodiť.

kikavadi
18. jún 2024

Raz za 4 týždne, 30 min. Plus materiály a pomôcky na cvičenie na doma.
Na prvý termín sme čakali 6 mesiacov.

luu1122
18. jún 2024

@ruzovad no ono vseobecne je problem s logopedmi je ich malo a terminy su zdlhave, nastastie mame znamu a ta nam vie dat terminy aj skor. Inak by sme chodili si myslim kazdy mesiac, dva. Cize tie terminy su zdhlave hlavne kvoli tomu. 🙈

svetlonos
18. jún 2024

Raz týždenne na 30 minut, Bohu dik nie súkromná, mali sme šťastie. Niekto jej vypadol tak termín sme dostali hneď o 2 týždne 🙂

jana_eyre_2
18. jún 2024

Raz mesačne na pol hodinu.. bola to súkromná logopedicka..

ruzovad
autor
18. jún 2024

Baby ďakujem za odpovede. Dnes som jej volala či nám nemôže dať aj druhý termín aby sme od októbra nečakali zasa 4mesiace, tak vyhovela, dostali sme ďalší v novembri 🙏
Vraj mi povedala že si mám volať alebo písať či sa jej niečo neuvoľnil v priebehu tých mesiacov letných ale to som prepocula.. no každopádne leto budeme aj tak mimo NR tak leto asi budeme cvičiť len doma. Dáva aj nám papiere na cvičenie tak ešte to nejak doladime lebo to isté 4mesiace 🤣 nejak sa vybajdem.

4stanka4
21. jún 2024

@ruzovad my sme boli raz za 2 mesiace- nevedela povedať K, po druhom sedení ho do týždňa už vedela , teraz nám dala kontrolu až o pol roka. Sykavky vie pekne, hovorila ze si myslí aj R bude vedieť ze momentálne hovorí primerane veku. Každé sedenie trvá cca hodinu, trénovala som s nou každý deň cca 15 min.