Ako dlho ste používali monitor dychu?
Používali ste ho ešte aj v roku vášho drobčeka? Ďakujem a pekny deň maminky 🙂
tak my máme tiež baby sense II, malá má 1,5 rôčka a ešte stále ho používame 😉
do 10 mesiacov,potom som prestala.moj robil aj falosne poplachy. 😲
My na odporucanie lekarov do vyse 2 rokov. A potom uz nie. Ale nam sa maly vypytal o dost skor na svet. Inak odporucaju aspon do roka. My sme s falosnymi poplachmi nemali problem, mozno parkrat, ale pokial mas dvojitu podlozku, co pokryje celu postielku, tak uz vobec.
my sme nepouzivali vobec, a ani v porodnici na nom nebol , lebo spinkal pri mne na posteli, bol riadne donoseny,porodna vaha 3800g, od dvoch mesiacov spava na brusku, niaky problem sme nikdy nemali......
my sme nemali a nemali sme ani v porodnici boli obsadene a mala aj tak spava s nami, v podstate skoro od narodenia
ked zacala mala cestovat po postielke dala som to prec, mala asi 7-8 mesiacov
ked sme ho uz mali, tak som ho vyuzivala do roka. potom som ho pozicala kamaratke pre mimco, nech nemusi kupovat. predsa len nie je to najlacnejsia zalezitost, ale nevahala som. mali sme aj falosne poplachy, ale dva krat to bolo "naozaj"! monitor vrestal a mala sa nadychla ked som ju zdvihla z postielky. 😒
No ja som kupila a boli sme spokojny....a do roka som ho pouzivala urcite...
My sme používali monitor dych tak cca do pol roka. Pár krát sa nám stalo že náš drobec zabudol dýchať kedže tvrdo spal. Monitor dychu začal pípať drobca sme iba pošťuchali a všetko bolo v pohode. Neviem ako by to dopadlo bez neho. Je to dobrá vec
Pouzivali zme ho pol roka
Sest mesiacov zhruba
My pouzivame od narodenia...nie som moc zastanca tychto vymozenosti...a nemali sme ani ziadne komplikacie ci v tehu , alebo pri porode...ale som naozaj vdacna za tento vynalez...proste uuuuplne spim bez stresu co asi to najlepsie pre dieta , aby bola mama v pohode...mala ma 6 mesiacikov stale ho pouzivame a vobec neuvazujem nad tym , ze by sme prestali!
Pri obidvoch detoch do 1 roka, a boli sme spokojní. Pri synovi sme mali baby sense a pri dcere Nanny.
my sme ho používali asi pol roka
My sme pri druhom dietatku pouzivali do pol roka 🙂 pri prvom dietatku vobec
Našej malej sa apnoe pauzy objavili od druhého dňa života, potom bol kľud a keďby človek už ani nemyslel, tak sa začali objavovať čoraz častejšie. Som nefajčiarka ako aj manžel a divili sme sa, keď dve predchádzajúce deti celkom v pohodičke boli a tretia má takéto stavy. Myslím si, že je to na každej matke, že či tú podložku použije možno ako prevenciu, ale nám malú neraz zachránila, má už 7 mesiacov, ale mám čoraz väčší strach, lebo sa to opakuje častejšie. Vyšetrenia sú v poriadku a tvrdia mi, že je chybná podložka. Tak sme zohnali od známeho ešte jednu a zapli ich naraz a obidve hlásili rovnako, keď prestala dýchať, takže podložkou to nebolo. Švagrovi zomrel na to syn, bol úplne zdravý a do 4 mesiacov nemal ani jeden taký stav a odrazu zomrel v spánku a viem aké to je strašné, nechcela by som to zažiť nikdy.
Ahojte, ja som monitor dychu pri prvom synovi používala do 1,5 roka a teraz pri druhom používam tiež, má skoro polroka. Je to dobrá vec. Ešte sa mi nestalo, že by začal pískať v noci, asi by som bola v poriadnom strese. Ale dobre, že niečo také vymysleli, aspoň človek spokojne spí.
Do roka pri oboch. Potom začali v noci cestovať po posteli a každú noc bolo niekoľko platných poplachov. Tak sme to dali preč. Inak je to výborná vec podľa mňa.
Priblizne do roka pri oboch dcerkach, mala som angelcare,najskor jednoduchsi model a druhy uz v kombinacii s pestunkou. Bola spokojna 😛.
do 1,5 roku a zachranil malej zivot ked prestala dychat 2 krat 🙂
My sme pouzivali do 5. mesiacov, potom sa nam zapinal ked sa odgulal na kraj postielky. Postielku mame ale vacsiu (150x80cm).
Monitor nam ho zachranil asi tak na 5 krat. Aj v noci, aj cez den.
Pri prvej dcere sme to neplanovali kupovat a ani pouzivat, ale pozicala mi ho kolegyna, tak sme pouzivali do 10mes. 🙂 vratili sme a teraz pri druhom som ho uz ozaj neplanovala zhanat, ale ponukol nam ho pozicat znamy 🙂 tak budeme mat asi zase...chvalabohu pri dcere bez poplachu, ale clovek nikdy nevie ;)
pri starsej ani nie pol roka. zacala strasne skoro cestovat po postielke, zapchala sa do kuta a uz pipal..a druha spala prvy polrok s nami v postely lebo starsia spala v postielke a nepouzivali sme ho vobec
No neviem moj ma pomaly 7mesiacov a maly sme 3 plane poplachy a teraz v 6 mesiaci jeden na ostro ..keby nebol ten monitor maleho uz nemam bo bol zahlieneny a nevedel sa vykaslat...nastastie som prisla k nemu v cas a ked som ho dvihla sa nadychol na plno inak by som resustitovala a volala sanitku ...nikdy nebudem lutovat vyhodene peniaze za monitor ...
@bubulka722 no tak ty si tu zbytočná potom pani neurovedkyna mudr odborníčka z internetu
@pimpulienka prveho pol roka kym spala vo svojej postielke, potom jej zacali ist zuby a zacala spat u nas, takze v podstate sme ho nejako tak prestali pouzivat. Ked ale spala v postielke, tak sme ho zapinali do nejakeho 1,5 roka.

3 mesiace necele. isiel mi na nervy, vzdy som ho zabudla vypnut, ked som bejby vybrala z postielky. pri druhom bejbine ho nepouzivam vobec.