Ako naučiť deti, aby nechytali okná?
Baby da sa nejak naučiť deti aby stále nemackali okná? 🤣
Syn este pochopil, nechytaj budu spinave. Zato psa som to este nenaucila. Stale hladi z okna a od nufaka cele okno zafulane.
Trstenica, kladivo.....🤣
🤣🤣 máme krásne hs portály v obývačke a vždy ich umyjem a vždy sú o dve tri h špinavé ... ide mi to na nervy. Keďže skla umývam pomaly každý deň
@krasolienka1 tv sa ani nedá umyť
@stanulienkat no určite nebudem byť 1 r dieťa
@timea301196 to bol joke. Apropo "BIŤ".
Pardon biť automatika na mobile 🤣
Tak jednoročné dieťa to zatiaľ nepochopí, jedine co mizes urobiť vždy dat dieťa preč, ale to by si mu musela byt nonstop za zadkom. Mňa keď to iritovalo istú dobu tak som cez deň nechala tak a večer tých pár odtlačkov umyla a bolo. Keby mam umývať celé okno tak umývam len okná a nič iné nespravím Televízor našťastie nechytala ale ten bol nonstop vypnutý.
@timea301196 to bol vtip od
@stanulienkat
@timea301196 toto je utopia... a zrkadla tak isto 😀
ja som prestala riesit velmi skoro...ale napada ma prihoda.. prisla k nam moja mama... a reku: ake mas zacapane tie balkonove dvere vsade... reku ak chces umy... hovorim jej...a ona umyla...a za hodinu vidim syna ako si roztomilo otlaca pusinku o sklo 😀... umyla zas...a povedala mu , ze to by nemal, ze bude spinave 😀.... poobede uz nevysvetlovala nic, pochopila, ze nie je treba riesit 😀 viac o mojich oknach nepovedala nic, len sa zasmiala..
a este jedna : umyvam zrkadla v kupelni ( 2 ks) , vylestila som - spokojna ..dobehol syn mal (2-3 roky) , mami ake krasne su tie zrkadla... idem ti pomoct a plesk mokru handru na zrkadlo ... a este ... varim obed, mensi spal, starsi bol nejak ticho..reku hra sa...a on dobehne , ze " maminka pomohol som ti umyl som zrkadla na chodbe".... chodba mokra 😂 zrkadla tiez... no ja som nemohla nic... len lubit ho a zasmiat sa...
Nic, len pockat kym odrastu
Dcéra síce nechytala okná a iné sklenené plochy, ale po čase som zistila, že si robila "otlačky" ruky na stenu... Počkali sme, kým z toho vyrastie a potom manžel premaľoval. 😀
Mam dve deti, syn nikdy nepackal, dcera ma 8 a ked otvorim dvere auta, je uplne jasne, kde sedela😵💫chyta ma z toho lahka depresia…tak si vyber
Doma mi to nerobia ale syn u svokry stále chytal veľké terasové dvere tak mu ich dala umyť, od vtedy si dáva pozor 😀 ale tvoje dieťatko je naozaj ešte malinke, takže len nejaké "nono" alebo dat nejakú zabranu.
V jednom roku? Naš ma 3 a furt nalepeny na okne. Je mi to uplne ze fuk. Ked mam naladu, cas umyjem. Alebo dam vlhku handru malemu a pimoze mi 😀 On spokojny ze pomáha a ja tiež. Vyrastie z toho.
@timea301196 obycajny clin a cista handra pretries capance za 1-3min mas ciste... Ja som to takto robila aj 3-4x za den kym deti nepodrastli a konecne prestali to it capance na skkennej stene do zahrady...
Jednorocne dieta.....vzdaj to 🙂
Tiez mam velke okna na terasu.....hraju na nich piskorky s farbickami na sklo ..... uz podstatne vacsie deti.
Neriesim vobec
Ano 1r a ešte 4R 🤣🤣
@timea301196 my s mojim 1,5 ročným synom začíname deň s tým, že ho dám na parapetu do okna a sledujeme smetiarske koše a smetiarske auto, ostatné auta na parkovisku, ujov a tety ako vencia psov.... A to isté denne absolvujeme aspon 10x.... Ma vyhradené na to 1 okno v detskej a 1 v kuchyni (teda 1 krídlo), tak tie si zacapkane, ja to extra neriešim, raz do mesiaca umyjem (aj tak do 2 hodín budú opäť zacapkane). Vyrastie z toho.
Keby šlo o balkónové (k nim nemá prístup), že by dosiahol sam, tak by sme to umývali spoločne, aby vedel, že to má dôsledok, že to sa musi upratať... Takisto aj keď niečo vyleje, spolu to utrieme, ak niečo hodí, musí sám zdvihnúť...
Musíš len vydržať,kým vyrastú. 🤷
ohradit,a lebo tam dat nieco aby sa k nemu nedalo prist :D ja mam toto so psom... u dcery v izbe pomohli zaclony 🙂 co sa tyka telky, tak dlho som to prehliadala a neriesila, ved vyrastie.. az jedneho krasneho dna poskriabala dcera plazmu metlickou, dostala na rit, a viac sa telky nikdy v zivote nedotkla. cize primerane "skode" treba postupovat... ocapane okno prebehnem karcherom za minutu :D
som jedina, ktora toto neriesi? nikdy som to ani dcere nezakazovala, tak zatapka... vacsinou, ked mava muzovi z okna alebo pozera do zahrady susedom 😅 umyjem to, ked bude cas a chut umyvat okna.
@timea301196 mam 4 deti, takze uz 10 rokov sy
U okna stale spinave a zijeme 😅
Ked zatiahnem zaves,menej ich to tam taha.. Inac otradne okna budem mat ešte dlho. :D
@timea301196 prosim ta, ked na to prides, daj mi vediet🤣🤣. Ale musim podotknut, ze telku nechutali, u nas tak nebezi, tak nebol dovod
@timea301196 Nedá 😂😂😂 keď sa na to vykašleš a neumývať ich ani si ich nevšimnú. Akonáhle ich vypucujem sú tam natlačený ako sardinky. 😂😂😂
jednoduchsie asi bude zmierit sa s tym, ze okna su zacapkane :D

@timea301196 asi tak ako televízor
Čistá hroza