Ako naučiť deti, aby nechytali okná?
Baby da sa nejak naučiť deti aby stále nemackali okná? 🤣
@timea301196 muž naučil malú pozerať na vlak, ktorý ide každú polhodinu tam a späť...ešte na jeseň som umývala v cca čase keď susedia chodili domov z práce, teraz už dlabem na to, som v 6.m a umývam max1x za týždeň. Na opačnej strane máme terasu, záhradku tam chodí susedov kocúr...tú stranu umývam už len keď má prísť ohlásená návšteva 🤦♀️😁
@timea301196 neviem 🤷🏼♀️, nedokázala som ju to naučiť a to ma 14 , slovom štrnásť rokov !!!! A stále na okne do záhrady veľký mastný fľak ako si tam opiera čelo ked sa pozerá von . Sa môžem aj poskladať, aj si to okno už xxxx krát musela umývať sama a aj tak to tam vzdy vznikne
Zvonku zas okna soplí pes, nazerá dnu nalepený ňufákom na sklo …
Ja som už rezignovala…
Ja neviem rezignovať mám trošku slabé ocd 🤣 a proste potrebujem mať tie okna čisté... :D
@fion22 a myslíš si, že susedia pozerajú cestou domov zoraceci máš dokonale čiste okno? Oni by boli poslední, kvôli ktorým by som to umývala, a už vôbec nie každý deň 🤦♀️🤦♀️
@timea301196 ked potrebujes mat okna ciste, kup si kvalitnu utierku na okna, vileda ma velmi dobru a mozes umyvat a a umyvat a umyvat
@timea301196 nijako, ked zasvieti slnko vidno tie male rucky a vobec mi to nevadi 🙂
Raz za tyzden pretriem, viem ze mi raz za tymto obdobim bude smutno 🙂

Ja som sa davnejsie toho mojho preco olizuje okno. Povedal, ze si chladi jazyk. To bol uz prvak. Ked si jazyk dochladil, tak vzal handru a "umyl" to sklo.