icon

Ako naučiť deti, aby nechytali okná?

timea301196
5. feb 2024

Baby da sa nejak naučiť deti aby stále nemackali okná? 🤣

Strana
z2
viestta
5. feb 2024

Ja som sa davnejsie toho mojho preco olizuje okno. Povedal, ze si chladi jazyk. To bol uz prvak. Ked si jazyk dochladil, tak vzal handru a "umyl" to sklo.

fion22
5. feb 2024

@timea301196 muž naučil malú pozerať na vlak, ktorý ide každú polhodinu tam a späť...ešte na jeseň som umývala v cca čase keď susedia chodili domov z práce, teraz už dlabem na to, som v 6.m a umývam max1x za týždeň. Na opačnej strane máme terasu, záhradku tam chodí susedov kocúr...tú stranu umývam už len keď má prísť ohlásená návšteva 🤦‍♀️😁

3petka
5. feb 2024

@viestta aj ja som toho môjho, že na handru a prostriedok a sup umývať. Samozrejme s veľkou radosťou, no pomaly celá fľaška prostriedku v p… li za 5 min. 😂

lujza123
5. feb 2024

@timea301196 neviem 🤷🏼‍♀️, nedokázala som ju to naučiť a to ma 14 , slovom štrnásť rokov !!!! A stále na okne do záhrady veľký mastný fľak ako si tam opiera čelo ked sa pozerá von . Sa môžem aj poskladať, aj si to okno už xxxx krát musela umývať sama a aj tak to tam vzdy vznikne

Zvonku zas okna soplí pes, nazerá dnu nalepený ňufákom na sklo …

Ja som už rezignovala…

timea301196
autor
5. feb 2024

Ja neviem rezignovať mám trošku slabé ocd 🤣 a proste potrebujem mať tie okna čisté... :D

bolarazjedna
5. feb 2024

@fion22 a myslíš si, že susedia pozerajú cestou domov zoraceci máš dokonale čiste okno? Oni by boli poslední, kvôli ktorým by som to umývala, a už vôbec nie každý deň 🤦‍♀️🤦‍♀️

viestta
5. feb 2024

@timea301196 ked potrebujes mat okna ciste, kup si kvalitnu utierku na okna, vileda ma velmi dobru a mozes umyvat a a umyvat a umyvat

taktotedanie
7. feb 2024

@timea301196 nijako, ked zasvieti slnko vidno tie male rucky a vobec mi to nevadi 🙂
Raz za tyzden pretriem, viem ze mi raz za tymto obdobim bude smutno 🙂

Strana
z2