Ako pomôcť 2-ročnému dieťaťu so špeciálnymi potrebami?
Dobrý deň,chcela by som sa poradiť moja dcérka má veľa autentických čŕt už sme objednaní k psichologičke ja bisom len chcela vedieť, čo môžem pre ňu spraviť teraz nechcem čakať na diagnozu keď môžno, že ju diagnostikuju až vo veku 4 rokov poraďte mi ktoré možno máte skúsenosti:kam ste chodili, čo vám pomohlo; okolie Košice ďakujem.
Pohladaj si Centrum včasnej intervencie a tam kúp si nejakú knihu s gramatikou
urcite cvi odporucia dalej kam ist
Ja len, že použiješ slovo autentický a následne psichologička a bisom spolu... tak najprv nadšenie a potom sklamanie.
@anonym_2c2af7 podla mna ani autentickych nechcela napisat, ale prehodil jej to autocorrect 😂
Môžeš ako tí odporúčajú vyhľadať vo väčšom meste centrum včasnej intervencie. Oni ti poradia. Možno navrhnu nejaké terapie už teraz. A ty môžeš stále s dieťaťom doma pracovať. Začne s tým čo ju baví. Ja mám synčeka autistu.. Držím palce
Prihlás sa na facebooku do skupiny PAS - poruchy autistickeho spektra. Najdes tam vela inspiracii a rád.

Ja len, že použiješ slovo autentický a následne psichologička a bisom spolu... tak najprv nadšenie a potom sklamanie.