Ako udržať 13 mesačné dieťa na nočníku?
20. okt 2014
Dcérka bude mať 13mesiacov a pomaly skúšame nočník, ale nechce tam sedávať, max.minútu a aj to oblečená 😖 Poraďte nejaké triky...
Predošlá
Strana
z2
@maickamf rovno na WCko, moja dcéra na nočník ani nesadla, vzpierala sa ....neriešila som, nenutila....a na toalete super
@koliesko642 stara tema, ale dakujem.
Odplienkovali sme uplne v 19tich mes.a rovno na WCko🙂
Predošlá
Strana
z2

ja som skusala po chvilkach sadnut na podsedak wc,a takisto ja ako mamina som potrebovala ist na wc sla so mnou aby to pomaly zacala chapat od 6.mes.ako bola v behaciku to mala obzrete,teraz sa sama od seba vypyta sadnut si tam a aj sa vydari cikanicka🙂snazi sa a od 15mesiacov zacala pytat sa na wc,niekedy si chce dat dole plenecku sama,musim jej ju dat dole,nenutila som ju do nicoho,vie rozpravat rozmyslat proste je rozumna....sice som nepocujuca ale moj vzdy povie co vie povedat,davala som jej rozpravku bambulku a tak ostala rozumna aj po bambulke 🙂 neviem vysvetlit pisomne tazko sa mi pise,aby ludia rozumeli co pisem,.........vsetko pojde len nenutit na silu aby nieco robilo ked urobi nieco dobre pochvala je treba a tak zacne chapat...........