Ako zabrániť dcére stať sa suchárkou?
Ahojte...s partnerom nie sme na rovnakej úrovni čo sa týka vtipov nálady smiechu ..ja som presne ten typ kde prídem tam viem spraviť náladu zábavu viem sa šaliť no typická vychodňarka ...môj muž je presný opak nema zo mňa ani za mak humoru a čim sme dlhšie spolu tým viac mi to vadí a bojím sa aby dcéra nebola ako on ..čím to je ? Je to uz od narodenia takto že to máme v krvi ten humor ? Chcem aby keď bola staršia šalila sa so mnou keďže mi to vo vzťahu veľmi chýba ...
Toto su starosti…..
Dospej a nechaj svoje dieťa, nech si formuje osobnosť samo. Ja osobne nenávidím rozcukaných wannabe vtipných ľudí, čo sa "šalia". Koľko máš rokov aby si poskakovala a výskala? 5?
Dieta nie je partak do zivota. Tiez by som chcela niekoho kto by so mnou rad chodil do IKEA. Vies, aj keby si mala stastie a dcera by bola taka ista povaha ako ty, aj tak je viac ako pravdepodobne ze sa s tebou saliet nebude. Teda kym je dieta tak ano, ale to je salenie na rozdielnej urovni (aspon teda dufam ze ty sa nesalis ako 5 rocne dieta). Ked raz bude mat 12 tak budes ta najtrapnejsia matka na svete, to mi ver a to nemyslim v zlom. Potom sa odstahuje a ostanes sama so svojim suchoparnym muzom. To je zivot.
Toto vazne riešis?? Chúďa dcéra 🙄.
@andreatytler ja veľmi dúfam že budeme žiť spolu máme veľký trojposchodovy dom veľa miesta pre všetkých ako ja som ostala pri mame bývať s partnerom tak snáď aj ona 🙂
Náhodou, podľa mňa sú východniari super ľudia.aspon ja mam na takých šťastie a chápem ta ,lebo som sucharom by som ani ja žiť nemohla.Ja mam rada taky inteligentný láskavý humor a tiež dúfam ze syn bude skôr po mne ako po mužovi.On našťastie nie je suchar, ale ten humor mame trochu iný, ale vieme sa zasmiať aj spolu co je dôležité. Napr.boli sme v divadle so svokrovcami a oni aj s mužom sa rehotali, keď herec mal brept, ja som sa len krcila ako som sa za hanbila 🙂 Takže zmysel pre humor byva rôzny.
Ach jaj. Zabránit dieťaťu jeho v prirodzenosti LEBO TY🤦♀️ Šal sa s kamaratkami a dieťa prijmi také, aké je.
Tak ty už máš život pre dcéru nalinajkovany😛radšej sa na to nefixuj, že si zostane bývať s vami aj tvoja mama možno chcela, aby si mala inú povahu🙂fakt tie deti si pôjdu svoj život, svoje hobby, svoja povaha, ciele ...
Je to dané povahou ,ty to nezmeníš.
Tak ked si ostala zit s mamou, preco sa nesalis s nou? Ci aj ona je suchoparna?
No vidim, ze sucharky sa do teba pustili 😃
Autorka,skús opísať ,ako vlastne vyzerá to tvoje "šalenie" Lebo nič v zlom,ale mne tvoj opis samej seba pripomína istú herečku,alebo ako ju nazvať,asi každý vie, koho -vysoka, hlučná,všade jej je plno .
Presne takúto salenu východnarku mám v práci,a 3 svagrine vychodnarky z toho 2 sú urozpravane,usta sa im nezastavia a teda mne aj mnohým iným to lezie na nervy.Muz je síce vychodnar ale tichý a kľudný,a nevadí mi to.
Preju tvoji dceri, aby byla, jaka je, zila svůj vlastní stastny a naplneny zivot, a nebala se vyletet z hnizda.
A tobe přeju, aby se z tebe stala soběstačná emočně nezávislá zena, která svým dětem poskytne zázemí, do kterého se pokazde budou moci vracet, ale zaroven je necha letet vlastním směrem.
Ber ju takú aká je. Môj starší syn nikdy nebol taký že sa chcel "šalit" je skôr introvert, mladší je úplný opak je ho všade plno. Ľúbim ich rovnako.
Ja som tiež východniarka a asi by som sa tak, ako opisuješ svoje správanie, hanbila správať. Akékoľvek správanie si má zachovať určitú úroveň a noblesu. Tým, čo opisuješ, robíš svojmu partnerovi a dcére hanbu. Nie je to východniarske správanie. nie je to o povahe, ale o nízkej inteligencii a úbohej rodinnej výchove, kde sa takéto tolerovalo už v detskom veku. Často to je v rodinách, kde prevláda alkohol a takéto voľné, bláznivé správanie sa je jeho dôsledkom, ktorý preberajú deti a správajú sa tak v presvedčení, že je to tak správne, veselé a bavia okolie. Nie, nebavia, no v okolí často potom uvažujú o primitivizme tej osoby, ktorá v presvedčení, že baví okolie, strápňuje seba a svojich blízkych. Kto však takto vyrastal, nepochopí to a nedokáže sa správať na úrovni. Zamysli sa nad sebou a neurážaj východniarov. Nielen na východe, ale všade inde sa takto správajú iba tí, čo pochádzajú nie z východu, ale z totálne primitívnych rodín. Nechaj dcéru, nech sa naučí správať sa normálne , aby si ju v budúcnosti v okolí vážili a uznávali a nebrali ako nejakú bláznivú primitívku.

Ono na takúto povahu musíš mat aj spoločnosť. Nesedi to každému. Radšej byť fakt neutrálna.