Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
@lubinka444 predané sú všetky
Mala by som zaujem o starsie rozpravky (okrem Zvieratka a lupeznici, Dlhy...a Neboj sa) ma niekto prosim vas?
@tinkaspinka iba z minuleho.roka zabalene.12mesiacikovia, kozliatka, snehova.kraloovna
Ak máte niektorá aj z minulého roka tak vezmem všetky. Poprosím ip
Nevedel by prosim niekto napalit Červená čiapočka, Kocúr v čižmách a Perníková chalúpka? Za odmenu. Dakujem
Ahojte, ma niekto na predaj starsie rozpravky z lidla? Mala by som zaujem o tieto: Červená čiapočka, Kocúr v čižmách a Perníková chalúpka (2012), Nebojsa!, Zvieratká a lúpežníci, Dlhý, široký a bystrozraký (2014), Janko Hraško, Soľ nad zlato, 3 prasiatka (2015). 🙂
Ahojte, chcela by som skompletizovat zbierku rozpravok z Lidla. Mala by som zaujem o tieto: Červená čiapočka, Kocúr v čižmách a Perníková chalúpka (2012). Na vymenu mam Snehovu kralovnu, Dlhy, siroky a bystrozraky a Popolvar. Dakujem
Od sestry mam zabalene.o kozliatkach a 12mesiacikoch kto chcete napiste ip.dohodneme sa
ahojte mam Zlatovlaska, Popolvar a Ako islo vajce na vandrovku...vymenim za starsie, ponuknite, pripadne predam...ale najradsej by som vymenila 3 prasiatka, Pernikova chalupka, Cervena ciapocka, Janko Hrasko.
Prosím vás nema niekto na predaj Janka hraska, 3 prasiatka,soľ nad zlato, pernikovu Chalupku,kocúra v čižmách ci červenú čiapočkou?
Mala by som zaujem o tieto: Červená čiapočka, Kocúr v čižmách a Perníková chalúpka
@misa172 prosím ťa predala by si Zlatovlasku 🙏
@silvid Ahoj, prosím ťa predala by si Zlatovlasku?🙏
@mirkamurko napisem ti IP
Alebo vymením za inu staršiu rozprávku z Lidla
@lubinka444 mame volne. Piste ip
@mirkamurko cena?
@sramotka tu zlatik
Ahojte. Ma niekto na predaj cd z lidla??? Tieto nove mam, chcela by som tie starsie
Mám Zlatovlasku ak by mal niekto záujem...
Mám islo vajce na vandrovku ak má niekto záujem
Stulajterova pisala

@elka7 mam zaujem o rozpravky z lidla bez popolusky dakujem