Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
@jjenny2018 ahoj mala by som zaujem o Sol nad zlato, Snehova kralovna, Zlatovlaska a Popolvar
@ddanuskaa akurát píšem ip
@jjenny2018 mate este nejake zvysne rozpravky? aka by bola cena?
Ja mam stale tie posledne tri, po 4€
@jjenny2018 Dobry den mala by som zaujem o Sol nad Zlato .ak je to este aktualne. dakujem a odpoved
Ahojte
zhanam cd Sol nad zlato. nase nam dosluzilo ☹ a je to jedno z tych naj cdciek .
Prosim Vas nemate ho na predaj. Za normalnu cenu nie za 5€ a vyssie dakujem ze ponuky
@vikipollard je to ešte aktuálne? Mala by som záujem.
@zuzin78 IP
Ahojte, kupim celu kolekciu 2014- teda Zvieratká a lúpežníci, Nebojsa, Dlhý,Široký a Bystrozraký. Ďakujem!
@malinovka333 IP
Ak este mate CDcka ponuknite mi prosim, odkupim
Ahojte aj ja by som mala záujem o rozprávky ... Máme len Zlatovlásku a páči sa nám tak by sme kúpili aj ďalšie 😊. Ale prosím nie za 6€ ako som našla v bazariku 😇
@hettinka ďakujem ja posúvam už som zohnala...😊
@henikav IP
@iwkaajarko IP

Ahojte... konečne sa mi podarilo doplniť celú sériu a teda tie čo som mala na výmenu už nepotrebujem. Ak niekto zháňate, tak na predaj mám: Soľ nad zlato, Janko Hraško; O 7 kozliatkach; O 12 mesiačikoch; Snehová kráľovná; Zlatovláska; Popolvár; Ako išlo vajce na vandrovku. Niektoré sú nové iné boli používané.