Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
@jjenny2018 Ahoj. Je ponuka este aktualna?
@chvostik1 IP
Ahojte. Ak by ste mali niekto ešte záujem, tak aj ja mám ešte na predaj nerozbalené CD z Lidla O siedmich kozliatkach a tiež aj z Nového času CD sa volá Čas na rozprávkové Vianoce a sú tam dve rozprávky: O 12 mesiačikoch a Ako išlo vajce na vandrovku. V prípade záujmu cenu napíšem do IP.
Ahojte. Ja mam tiez nejake CD z Lidla na predaj myslim ze je tam 2x Zlatovlaska a jeden krat Popolvar a asi aj Vajce na vandrovku. Ak by bol zaujem napiste mi IP.
Hallo, nám do zbierky chýba už len Červená čiapočka, nemáte ju prosím niekto na predaj ? Vopred ďakujem 🙂
Ahojte. Zhanam cd Soľ nad zlato .nemáte ho? Ďakujem
kocur v cizmach.... Nemate niekto ? dakujem....
Dobry den. Hladam neposkodene tieto audiorozpravky z Lidla: 1.Skupina: cervena ciapocka, pernikova chalupka a kocur v cizmach alebo 2.Skupina: neboj sa, zvieratka a lupeznici, dlhy, siroky a bystrozraky. Dakujem vopred za info.
Myslíte,ze aj tento rok budu nejake rozprávky v lidli?
Ahojte, zháňam CD Janko Hraško, nemáte niekto na výmenu alebo predaj? Zároveň predám za symbolickú cenu alebo vymením tieto tri cédečka: Zlatovláska, O dvanástich mesiačikoch, Snehová Kráľovná. Píšte mi, prosím, IP. Ďakujem 🙂
Ahojte, mate niekto rozpravku Popolvar...?
@ddanuskaa IP
@roselyn ip
@jjenny2018 tesim sa - dufam, ze mate pre mna dobre spravy 😉
Dobrý deň, máte vieratka a lúpežníci? Kúpime.

@kaciiatko IP