icon

Audiorozprávky z Lidla

merlinka29
28. máj 2014

Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂

julienka3333
19. okt 2018

@katka1416 dobrý deň, nasla som váš starý inzerát, tie CD rozprávky z lidla. Už sú predané? Chyba mi totiž červená čiapočka. Som učiteľka a zháňam ju pre deti do škôlky.

miriam439
19. okt 2018

Ahojte. Ak by ste mali niekto záujem, tak ja mám ešte na predaj nerozbalené CD z Nového času. CD sa volá Čas na rozprávkové Vianoce a sú tam dve rozprávky: O 12 mesiačikoch a Ako išlo vajce na vandrovku. V prípade záujmu cenu napíšem do IP.

katka1416
19. okt 2018

@julienka3333 dobrt6den, nie uz nemam ziadne, všetky sú predané

sneci
24. okt 2018

Dobrý deň, nemáte niekto na predaj / výmenu CD Červená Čiapočka? Na výmenu mám Zvieratká a lúpežníci (má trošku poškodený obal), Popolvár a Ako išlo vajce na vandrovku (obe originál zabalené, nové), prípadne mám ešte nové nerozbalené CD z kauflandu.

musinely
Autor odpoveď zmazal
roselyn
26. okt 2018

Mam pre Vas vyborne spravy 😁 Od 5. novembra budu sa dat ziskat v Lidl predajniach opat 3 pekne cd audiorozpravky: Trojruza, Tri citrony a Koza odrata a jez 👍👌🎁🎄😍👧👦 My sa tesiiiiiime 👨‍👩‍👧‍👦

etnatn
Odpoveď bola odstránená
jankoanka
4. nov 2018

Hladam audiorozpravky z Lidla: 1.Skupina: cervena ciapocka, pernikova chalupka a kocur v cizmach alebo 2.Skupina: neboj sa, zvieratka a lupeznici, dlhy, siroky a bystrozraky. Kto ma na predaj, nech sa ozve.dakujem.

franci1
4. nov 2018

Mam na predaj nove zabalene AKO ISLO VAJCE NA VANDROVKU a O 12 mesiacikoch neposkodene

zuzin78
5. nov 2018

@roselyn Aj ja sa tesim,len do Lidla nechodim nakupovat. nemam ho tu,kde byvam ☹ Hadam bude niekto predavat tie CDcka.

musinely
5. nov 2018

@franci1 máte ešte o 12 mesiačikoch?

musinely
5. nov 2018

@vikipollard máte ešte cd ? Dlhy široky?

zuzana1606
5. nov 2018

Dobry den nenaslo by sa este u niekoho na predaj stare rozpravky z lidla: cervena ciapicka, dlhy siroky bystrozraky, Nebojsa, kocur v cizmach, zvieratka a lupeznik.

nelamol
5. nov 2018

@musinely Dobrý deň, ja mám na predaj CD O dvanástich mesiačikoch, ak je to ešte aktuálne. V prípade záujmu mi píšte IP. Ďakujem 🙂 Nela

jasminkaj
5. nov 2018

@nelamol Dobrý deň. Predáte cd Zlatovláska? 🙂

nelamol
5. nov 2018

@jasminkaj Dobrý deň! Áno, predám, píšem Vám IP 🙂

musinely
Autor odpoveď zmazal
zuzin78
7. nov 2018

Ahojte.Nema niekto na predaj tie nove CDcka, co su teraz v Lidli?

etnatn
7. nov 2018

Mám všetky tri minuloročné na predaj, kúpila som ich pre kamarátku na nete, ale medzitým ich zohnala, predám ako som kúpila po 4 € - nechcem na tom zarobiť, mám mail od predávajúceho..

franci1
7. nov 2018

@etnatn zhanam cervenu ciapocku a dlhy,siroky a bystrozraky, ktore mate?

etnatn
7. nov 2018

@franci1 iba minulorocne

dailla107
7. nov 2018

Ahojte, potrebovali by sme doplniť zbieročku o
1. Červenú Čiapočku,
2. Dlhý, široký, bystrozraký,
3. Perníková chalúpka.
Ak niekto má, píšte ;)

myvanka
7. nov 2018

@dragulka 😉

dragulka
7. nov 2018

Ahojte ma niekto prosim na predaj / vymenu rozprávky z prvych rocnikov ? Mam navyse najnovsie + este par dalsich. Zoznam by som upresnila ak sa niekto najde na vymenu / predaj. Dakujem

dragulka
7. nov 2018

@zuzin78 ja ich mam ale idealne a najskor by som chcela na vymenu. nemate na vymenu starsie cd ?

kaciiatko
7. nov 2018

Ahojte! Stále neúspešne zháňam CD Janko Hraško (chýbajú mi aj iné, ale prioritne by som chcela toto). Veľmi by som sa potešila, keby niekto ponúkal. Mám na výmenu/predaj Zlatovlásku a Popolvára, obe nehrané, len Zlatovláska omylom vybalená z fólie.

zuzin78
8. nov 2018

@dragulka Dobre ranko nemam,nemam ziadne na vymenu

bluerose
Autor odpoveď zmazal
jjenny2018
Autor odpoveď zmazal
dragulka
8. nov 2018

@bluerose mam vymenim. Pisem ip