Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
Zháňam cd Koza odrata a jež. Mam na vymenu Trojružu.
Predám trojruzu ak by mal niekto záujem
Ahojte, zhanam Dlhy,siroky a bystrozraky a Nebojsa 🙂 mate niekto predaj? Dakujem
Ahojte, kúpim CD Janko Hraško. Píšte mi, prosím, IP. Ďakujem 🙂 Nela
Prosim si - kupim
Janko hrasko
Neboj sa
Dlhy siroky bystrozraky
Snehova kralovna
Pernikova chalupka
Cervena ciapocka
Tri prasiatka
Sol nad zlato
Zvieratka a lupeznici
Velka vdaka
ahojte nahodou niekto 3 citrony na predaj? dakujem 🙂
@dstranai dobrý deň, mám na výmenu všetky tohtoročné ak by ste chceli. Lenka
@merlinka29 dobry den,prosim mate este cd z lidka kocur v cizmach.Belmi prkne dakujem za odpoved.Katks
Dobry den maminky vymenim 3 prasiatka za Nebojsa.Dakujem pekne
PREDAM este zabalene cd: 1ks Tri citrony, 1ks Koza odrata a jez. Cena za 1 ks 4,-€. Posta 2,-€ pri platbe dopredu.
Ahojte, kúpim CD Janko Hraško. Píšte mi, prosím, IP. Ďakujem 🙂 Nela
zabalené 3 citrony, trojruza.
Ahojte, nemáte niektorá ešte staršie CD na predaj? Zvieratká a lupeznici, Nebojsa, Dlhý široký a bystrozraky, Červená Čiapočka, Kocúr v čižmách, Soľ nad zlato a Medovnikovy domček. Rada by som kúpila. Moje dievčatá tieto rozprávky zbožňujú.
KÚPIM: Janko Hraško, Tri prasiatka, Kocúr v čižmách, Perníková chalúpka, Červená čiapočka...len v dobrom stave, nepoškodené, ďakujem.
@lucifuk_77 kozu a citrony mam, sprava
@lucifuk_77dobry den, nie uz nemam ziadne cd
Ja mam kozu odratu navyse ak ma niekto zaujem 😊
Ahojte, kúpim, prípadne vymením CD Janko Hraško. Na výmenu ponúkam (prípadne predám) CD Koza odratá a jež. Píšte mi, prosím, IP. Ďakujem 🙂 Nela
Odkúpim Dlhý, široký a bystrozraky a Červenú čiapočku... dcérka ich zbožňuje, ďakujem

@etnatn tak ak ste ochotna predat, zoberiem, inac na vymenu bohuzial nemam nic...