Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
@matuska8 IP
Zlatá priadka, kto chce nech píše ss.
Mám na výmenu CD Kocúr v čižmách zabalené vo fólií a rada by som ho vymenila za Perníkovu chalúpku (najlepšie tiež vo fólií). CD nepredávam, len vymieňam. Mal by niekto prosím, pošlite IP? Ďakujem
Ahoj, nemá niekto vymeniť Cd Perníková chalúpka? Mám zvieratá a lúpežnici - otvorené, ale nepoškodené a Zlatovláska zabalené vo fólií. Ďakujem
Mam na vymenu Popolvar, zabaleny vo folii, mam zaujem o Pernikovu chalupku, Kocur v cizmach, pripadne ine ponuknite.
Ahojte, pls nemate niekto zoznam uplne vsetkych, co vysli? Dakujem
@zuzkame zatiaľ je ich 21
2012: Kocúr v čižmách, Červená čiapočka, Perníková chalúpka
2014: Dlhý, široký a bystrozraký, Nebojsa!, Zvieratká a lúpežníci
2015: Soľ nad zlato, Janko Hraško, 3 prasiatka
2016: O 7 kozliatkach, O 12 mesiačikoch, Snehová kráľovná
2017: Zlatovláska, Popolvár, Ako išlo vajce na vandrovku
2018: Tri citróny, Trojruža, Koza odrátá a jež
2019: Mechúrik koščúrik, Myšacia bundička, Zlatá priadka
Dobry,zhanam tieto
2014: Dlhý, široký a bystrozraký
2015: Soľ nad zlato, 3 prasiatka
2016: Snehová kráľovná ? Prip.mam mysacia bundicka keby niekto ;)
nemá niekto prosím na predaj sedem kozliatok?
Ahojte, zháňam do zbierky dvd kocúr v čižmách, červená čiapočka, pernikova chalupka, neboj sa, soľ nad zlato, ako išlo vajce na vandrovku. Kúpim, nemám na výmenu. ďakujem
@zuzkame Dobrý deň, máte ešte červenú čiapočku?
Ahojte, zháňam CD Janko Hraško. Ak by niekto mal nazvyš, kúpim. Ďakujem 🙂 Nela
Ahojte, nemá niekto na predaj alebo výmenu Nebojsa 🙈😘
Ahojte tak ja mám záujem o červenú čiapočku, kocúr v čižmách, dlhý široký a bystrozraký, perníková chalúpka, zvieratká a lúpežníci. Prosím za rozumnú cenu. Môžem ponúknuť 12 mesiačikov. Ďakujem
@kvietokniki dobry, uz je fuc