Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
Baby, ak máte tie posledné na predaj (okrem troch prasiatok), kúpim, malý je z nich hotový 🙂
kocky mame len sol nad zlato a janko hrasko
ak ma niekto dalsie navyse rada by som kupit.som sa neskoro spamatala ze ich maju ☹ a malemu sa to nejako zapacilo.
ideal z BA.dakujem pekne
Hladala som ale nenasla.. neviete o nejakej stranke kde by sa dali stiahnut ako MP3? Ja by som si to kupila.. rada by som prispela na dobru vec..
@sandrittka Dakujem, nechcem predat, rada vymenim za ine audiorozpravky z Lidla.
Dobry den a nema niekto na predaj rozpravky z lidla teraz tie posledne čo boli mala by som zaujem Dakujem. 🙂
Ak má niekto na predaj CD tri prasiatka alebo zvieratká a lúpežníci, tak odkúpim. Ď. 🙂
mam sol nad zlato, vemnim za inu audiorozpravku, ktoru nemame (mame Tri prasiatka, sol nad zlato, janko hrasko, neboj sa, kocur v cizmach, cervena ciapocka a pernikova chalupka)....
@grossmann ak máte na predaj tri prasiatka, rada by som ich odkúpila 🙂
@dejna86
@robinsonka123 tie v zatvorke mame, naviac mam len sol nad zlato a vymenim sa cosi co nemame...preto som uviedla, co mam, aby maminky vedeli, co nemam :D...a tie co mame, chceme, nevymienam, nepredavam 🙂
Ahojte, rada by som kúpila Tri prasiatka ak niekto má, alebo potom z predošlých mám len Kocúra v čižmách a Červenú čiapočku. Ak by sa u niekoho našli aj iné, rada kúpim. 🙂
Mam navyse nerozbaleneho Janka Hraska🙂
@grossmann ja by som ju zobrala
@sunnysummer napis mi ip a dohodneme sa...
Já chcem radsej vyměnit za nieco ine..... mam sol nad zlato a tiez 3prasiatka
Mam na výměnu Janka Hraska-nerozbaleneho.Vymenim za hocico,nemam zaujem o 3prasiatka a sol nad zlato-tie totiž mam🙂 dakujem
podarilo sa mi stiahnut pesnicky z cdcka -tri prasiatka, sol nad zlato, janko hrasko, rada vymenim za ine , abo kupim ine 🙂
@ninda25 vzala by som 3 prasiatka, co za ne chces?

@dstranai kupim od teba ak mas volne nieco