Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
@udada Uz som poslala spravicku ze berieeeeeeem!!!!
K.
Mala by som záujem o minuloročnú kolekciu a perníkovu Chalupku a by niekto mal alebo bol by taký dobrý a poslal mi aj mp3 všetkých rozprávok budem velmi vďačná dakujem krasne mail by som poslala cez IP😀
Zienky, kupim sol nad zlato, jank hrasko a tri prasiatka 🙂
Kúpim soľ nad zlato---
Naozaj nemá nikto Tri prasiatka?
Ahojte,vymenim nejaku inu rozpravku z Lidla za rozpravku Dlhy ,siroky ,bystrozraky,mame jednu nazvys...
Ahojte, ak by mal niekto na predaj nové tieto rozprávkové CD-čka, rada kúpim, máme len 3 prasiatka a moje deti na tom fičia veľmi🙂
AJ ja by som kupila rada tthe nove cd, mame iba Janka Hraska
ahojte ja zase zhanam medovnikovu chalupku, pozriem ci nemam navyse tri prasiatka, lebo tusim svokrovci kupili aj moja mama , ale nviem ci si to nakoniec nezobrali ze to daju druhym vnucatkam, popozeram
pls, kto mi posle medovnikovu chalupku v mp3? na vymenu poslem v .mp3 hociktoru z ostatnych,
je tu niekde sumar, ake rozpravky su na CD? a daju sa este dostat v predajniach?
Prosim prosim, dakto nema sol nad zlato z lidla? Este nam to chyba.... Plus by som uvitala aj ine rozlravly z lidla, mame len pernikovu chalupku z tej serie co bola a priajla by som aj zvysne....
Ja mam naviac Janka hraska - ak by niekto mal iné naviac rada vymenim
Aj ja mam naviac Janka Hraska a nemam Tri prasiatka. Nevymeni niekto ?
Ahojte. Nemá niekto na predaj CD-čka z Lidla, okrem Janka Hraška.
@danulienkas ahoj, ja by som si ho vzala, je uz pouzity? predate by sa nedalo? 🙂
@nufanek nie je otvorené - je nové, babka nam zohnala take iste ;) vy nemáte nejaké iné? Predávať sa mi to zdá zvláštne kedže stalo v podstate 1€
Nemame ziadne, nejako sme minuli akciu :(
@macko842 mam cervenu ciapocku, este mas zaujem, kolega mi ju napalil a zistila som, ze ju uz mam za 1€ aj s obyc.postou posuniem.Eva

@udada ahoj ak by sa panineozvalatak by som mala záujem. Dakujem