icon

Audiorozprávky z Lidla

merlinka29
28. máj 2014

Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂

enanena
12. jún 2015

@udada ahoj ak by sa panineozvalatak by som mala záujem. Dakujem

katarina111
12. jún 2015

@udada Uz som poslala spravicku ze berieeeeeeem!!!!
K.

anavi2307
14. jún 2015

Mala by som záujem o minuloročnú kolekciu a perníkovu Chalupku a by niekto mal alebo bol by taký dobrý a poslal mi aj mp3 všetkých rozprávok budem velmi vďačná dakujem krasne mail by som poslala cez IP😀

nufanek
14. jún 2015

@ninda25 tak ten janko hrasko teda nie je na predaj?

nufanek
14. jún 2015

Zienky, kupim sol nad zlato, jank hrasko a tri prasiatka 🙂

ninda25
14. jún 2015

@nufanek Nie je na predaj,chcem skor zaměnit🙂 ale za original

libela
14. jún 2015

Kúpim soľ nad zlato---

renataba
15. jún 2015

Naozaj nemá nikto Tri prasiatka?

kacicka03
15. jún 2015

Ahojte,vymenim nejaku inu rozpravku z Lidla za rozpravku Dlhy ,siroky ,bystrozraky,mame jednu nazvys...

ninda25
15. jún 2015

@kacicka03 já mam originál zabaleneho Janka Hraska

mery333
16. jún 2015

Ahojte, vymením túto knižku (originál zabalená vo fólii) za tie tri najnovšie rozprávky. Ďakujem.

anavi2307
16. jún 2015

@kacicka03 prosim predaj nam ju my by sme chceli dlheho sirokeho ale na vymenu nemame velmi by sa dcerka potesila

ichtys
17. jún 2015

Ahojte, ak by mal niekto na predaj nové tieto rozprávkové CD-čka, rada kúpim, máme len 3 prasiatka a moje deti na tom fičia veľmi🙂

annav
17. jún 2015

AJ ja by som kupila rada tthe nove cd, mame iba Janka Hraska

fuzinko
17. jún 2015

ahojte ja zase zhanam medovnikovu chalupku, pozriem ci nemam navyse tri prasiatka, lebo tusim svokrovci kupili aj moja mama , ale nviem ci si to nakoniec nezobrali ze to daju druhym vnucatkam, popozeram

dstranai
21. jún 2015

pls, kto mi posle medovnikovu chalupku v mp3? na vymenu poslem v .mp3 hociktoru z ostatnych,

anavi2307
21. jún 2015

@dstranai ak velmi pekne poprosim poslala by si mp3 aj ked nemame na vymenu nam chybaju kolekcia 2014 dlhy siroky neboj sa pernikova chalupka dakujem

brkabra
21. jún 2015

je tu niekde sumar, ake rozpravky su na CD? a daju sa este dostat v predajniach?

jarkaciarka
21. jún 2015

Prosim prosim, dakto nema sol nad zlato z lidla? Este nam to chyba.... Plus by som uvitala aj ine rozlravly z lidla, mame len pernikovu chalupku z tej serie co bola a priajla by som aj zvysne....

imotep11
22. jún 2015

@zuzinka89 zvladla si to uz?
vies previest cd do mp3 formatu?
Mam velky zaujem o janka hraska a sol nad zlato.
Neviem to uz nikde zohnat....
Ak by si bola taka zlata a niekde to uploadla a poslala link na stiahnutie, bol by som velmi stastny a vdacny.

Vopred dakujem za odpoved

danulienkas
22. jún 2015

Ja mam naviac Janka hraska - ak by niekto mal iné naviac rada vymenim

kika46
22. jún 2015

Aj ja mam naviac Janka Hraska a nemam Tri prasiatka. Nevymeni niekto ?

sanym
23. jún 2015

Ahojte. Nemá niekto na predaj CD-čka z Lidla, okrem Janka Hraška.

nufanek
23. jún 2015

@danulienkas ahoj, ja by som si ho vzala, je uz pouzity? predate by sa nedalo? 🙂

danulienkas
23. jún 2015

@nufanek nie je otvorené - je nové, babka nam zohnala take iste ;) vy nemáte nejaké iné? Predávať sa mi to zdá zvláštne kedže stalo v podstate 1€

nufanek
23. jún 2015

Nemame ziadne, nejako sme minuli akciu :(

eva31eva31
23. jún 2015

@macko842 mam cervenu ciapocku, este mas zaujem, kolega mi ju napalil a zistila som, ze ju uz mam za 1€ aj s obyc.postou posuniem.Eva

nufanek
23. jún 2015

@kika46 aj na predaj?

brnkatko
30. jún 2015

@dstranai ahoj...mohla by som tohtorocnej edicie 3 prasiatka,sol nad zlato..napalit al mp3.mala y som zaujem o tie minulorocne...

0vrtulka0
Autor odpoveď zmazal