Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
@0vrtulka0 jej,ja by som mala záujem
Baby tak aj ja dám origos Janko hrasko za poštovné ;) ak by mal niekto iné na výmenu tak by to bolo ešte lepšie ;)
@danulienkas ak je to este aktualne, ja by som ho kupula normalne za tu cenu co stal plus postovne...
@sunnysummer oki tak si napisem ip
Nema ešte niekto na predaj? Je mi jedno či originál ci mp3. Okrem Sol nad zlato všetky. dakujeeeeem
Má niekto dlhý široký bystrozraký a medovníkovu chalupku ?
Ahoj, nenaslo by sa u niekoho CD z Lidla - Nebojsa, Kocur v cizmach? Na vymenu mam vsetky 3 z poslednej akcie. Dakujem
@danulienkas ja by som mala zaujem ak je to sktualne ozvite sa mi do ss
ahojte mam zaujem o vsetky cd z novej edicie, ozvite sa mi prosim
ak máte nejaké z novej edície navyše rada odkúpim.Ďakujeeeem
Kupim tohtorocne rozpravky, ozvite sa mi prosim do sukromnej spravy, vdaka.
Ahojte, my mame Janka Hraska navyse, vymenim za nejaku inu, dakujem
Zdravím, mám Červenú čiapočku, Kocúra v čižmách, Perníkovú chalúpku, Janka Hraška, Soľ nad zlato, Tri prasiatka. Zháňam Nebojsa, Dlhý, široký a bystrozraký a Zvieratká a lúpežníci. Rada vymením mp3 (i všetky) za mp3 aspoň jednej rozprávky , ktorú nemám. Ozvite sa mi prosim do sukromnej spravy.
Ďakujem za reakcie. Viac už nevymieňam...
@makoka ahoj,mohli by ste.mi na mail poslať 3 prasiatka z lidli? Ak ano, tu je mail smolko.martina@gmail.com dakujeeem
dobry den, ak by nahodou niekto mal na predaj audiorozpravky lidl, mala by som zaujem
dakujem
Dobrý deň, prosím ... ak by sa ešte niekto našiel, kto má audiorozprávky z Lidla, rada zakúpim. Dakujem za odpovede.
Tak toho Janka Hraska stale mam, ak by mal niekto na vymenu
mam nove zabalene "kocur v cizmach", vymenim za "nebojsa" (o;
@bashka
@komarkova13 ak by ste mali zaujme o predaj poprosim spravu 🙂
@bashka
Dobrý deň, za akú cenu by ste to predala ? dakujem za odpoved.
Chcela by som to vymenit za nieco co nemame my
ma niekto este na predaj rozpravky z Lidl? dakujem!
mam sol nad zlato na vymenu za inu rozpravku okrem zvieratka a lupeznici

@0vrtulka0 a mozem poprosit?