Audiorozprávky z Lidla
Co si myslite o rozpravkovych audioCD, ktore sa daju tento tyzden dostat v predajniach Lidl? Nema dakto Pernikovu chalupku, ktoru bolo mozne ziskat minule Vianoce?samozrejme, rada zaplatim... 🙂
@lenulik03 ahoj vies mi prosim ta poslat rozpravky na mail?? dakujem 🙂
mam cisto nove zabalene cd tri prasiatka, rada by som vymenila za nejake z predosleho roka🙂
Ak Vam tie prasiatka nahodou nevymenia ja by somich kupila
Ahojte. Kupim nejake CD rozpravky z lidla. Najlepsie original zabalene. Ja mam na vymenu Lupeznikov.
@lenulik03
mohla by som poprosit zaslat na email tie lidl rozpravky? mame len 3 prasiatka a Janko Hrasko. Dakujem velmi pekne! michaela.genszka@gmail.com
Dobry den, surne potrebujeme tri prasiatka. Iba pesnicky. Stratili sme to CDcko a maly si ich stale pyta (uz je to niekolko tyzdnov a nevie na ne zabudnut). Pomoze nam niekto prosim? 😀
Ak ma niekto na predaj cd pernikova chalupka rada kupim dakujem
Ahojte dievcata nemate este niektora na predaj pernikovu chalupku? ☹ ☹ ☹
ahojte nemate na predaj pernikovu chalupku prosim?
Ahojte, hladam Lidl rozpravky - Červenu ciapocku, Kocura v cizmach, Pernikovu chalupku, Sol nad zlatom + pesnicky, Dlhy široký a bystrozraky, ak by niekto ponukol rada sa dohodnem na cene cez IP, dakujem
Ahojte, aj moje deti (a ja tiež), sme sa zaľúbili do rozprávok z lidla, hlavne 3 prasiatka. Neviem si to stiahnuť. Pomôže mi s tým niekto prosím??? Ďakujéééém Alebo ak máte niekto na predaj, aj to by bolo super!
Predám nové nerozbalené audiorozprávoky z Lidlu: Dlhý, široký a bystrozraký (2014) a Janko Hraško (2015). Ako darček nové nerozbalené CD Spievankovo (Piesne z DVD Spievankovo 3 a Spievankovo 4). Cena 10 eur + postovné 2 eura.
a koľko by stál janko hraško? Ďakujem
Patrilo to mne? ak áno budem veľmi vďačná ..kôli deťom za toho Janka Hraška. Ďakujééém
@dejna86 neprodate prosim tri prasiatka? Dekuji
ešte vééééĽmi túúúúúžime po troch prasiatkach. Pomôže nám niekto zohnať aspoň kópiu? Deti budú šťastné prešťastné!!!
Predám iba ako celok 6 nerozbalených audiorozprávok z Lidlu z rokov 2014 a 2015 + darček. Viac v inzeráte: https://www.modrykonik.sk/market/detske-audio-v...
prosim Vas nemate niekto Janka Hraska ? dakujem
Caute, kupim tri prasiatka. Ktora mate original, napiste mi. Dakujem.
Žienky, kúpim Janka Hraška, chýba nám do zbierky. 😎
@bamb27 ahoj mala by som zaujem ak este mas audiorozpravky v mp3 formate, das mi info prosim do IP?
Ahojte baby, neviem, ci este niekto este sleduje tento rozhovor, ale rada by som poziadala o radu, pripadne rovno o odpoved, pretoze zhanam dodatocne Lidl rozpravku Dlhy, siroky a bystrozraky. Najradsej original, ale postacila by aj kopia. Vopred krasne dakujem aj za drobcov.

Dobry den neviete mi poradit kde zozeniem tie cd rozpravky z ludla??? Dakujem