icon

Bežný deň mamičiek ktoré odstavuju detičky. Podeľte sa

eliska7
26. mar 2008

ahojte babulky,tak sme preskočili do inej kolonky ,ktoma zaujem preberame odstavenie deti,kojenie,mužov,starosti a radosti-taky bežny deň ceckovej mamičky

😀 😉

tonicka
26. mar 2008

kocky ja som dala malej svoje mlieko do poharika z ktoreho pije vodicku, potom aj susene..aj do flasky... a skoncilo to tak ze uz nechce pit z nicoho vodu len z mojho pohara...aby tam nahodou nebolo mlieko 😀 A ked bola malicka, tiez som jej skusala dat z flasky moje mlieko lebo som ho mala vela naodsavaneho...a skoncilo to hodinovým prisatim na prse a z toho pol hodiny sa mu stazovala 😀

riusik
26. mar 2008

no, tonicka, nieco podobne poznam aj ja... clovek chce dobre a nakoniec viac skody ako osohu ☹

riusik
26. mar 2008

bystricanka, ale ako moj manzelik hovori - drahe, ale dobreeee. vzdy caka, ci maly toho pribinaka zje, ak nie, tak sa nan vrhne on 😀

bystricanka
26. mar 2008

toni..tak tvoja malá už veselo z pohára pije? Môj cicá len s fľaše. Aj som mu skúšala dať ten sosák, ale veľa čaju mu šlo a skoro sa mi zadrhol 😖 Tak skúsime neskôr 😉

tonicka
26. mar 2008

bystricanka, moja pije z pohara od pol roka, ona z ineho nechcela, zo sosacikovych a tvrdych napitiek zacala pit az v 1 roku 😀 😀

bystricanka
26. mar 2008

riusik...no pravdu má tvoj manželík. Môj je na týždnovke v BA, tak pribináčik som musela spapať ja 😅

tonicka
26. mar 2008

a z kojeneckej fľaše sa napila prvy a asi aj posledný krát 1.1.200á ked videla kamaratkinho maleho odtial pit 😀

bystricanka
26. mar 2008

toni...jak ja ti závidím. Môj je ešte tak lenivý, že si ani fľašu pri cicaní nedrží. 😕

bystricanka
26. mar 2008

toni...tak dobre ste začali nový rok 😉

tonicka
26. mar 2008

dnes je strasne zlata, teda uz od nedele... len dnes ma stale ocucava,pride napije sa a ide sa hrat
😀

bystricanka
26. mar 2008

ozaj toni...a ako cicanie riešiš, keď ste na návšteve? Aj tam si len tak cucne a ide, alebo sa zdrží?

tonicka
26. mar 2008

bystricanka...ja som jedna z tých ktorej to nevadi...teda vytiahnem hoci kde 😉 mne kojenie ako take nevadi, vadi mi ked zavislaci, t.j. bud ma ozuzlava, alebo pýta kazdu pol hodku 😉

tonicka
26. mar 2008

ale ked mame nejaý program,ze sa s nou niekto hra,alebo su starsie deticky tak pýta az ked je unavko alebo tak za 3 hodinky 🙂

bystricanka
26. mar 2008

jááj toni...aj ja som vyťahovala cicu kde sa dalo. Ale čím bol malý väčší, tým mi to bolo trápnejšie. Ani neviem prečo. Však je to normálne a hlavne pekné, keď žena kojí. Asi mi hormóny buchli do hlavy 😀 😀

tonicka
26. mar 2008

bystricanka, myslim, ze je to oklim...a ja na okolie kaslem 😀

tonicka
26. mar 2008

tie pohlady, ty este kojíííš, ja by som take velke dieta nemohla a podobne 😎

eliska7
autor
26. mar 2008

ahojky,teraz som uspala malu,mam vas prečitane tak len rychlo,lebo mužíček je doma ,chcem byť snim.V kostole som bola,zvladol to,poobede sme ceckovali raz 😕 zachranil to muž prišiel domov o 14,tak ju zabaval aj s malym,potom o 18 a teraz ked išla spať,takže lepšie-žiadne dudkanie potom už nebolo,ako som tu snou sedela a pisala naobed 😉 sara pije tiež od polroka z pohara,flašku použivame len do kočika,ked tam mieni spať.Doma mame celu zbierku flaši,dudlov a cumlov,vobec nič sa nechyta,všetko ma na zabavu a mlieko z každej vypila len troška,nič proste nedokaže nahradiť cecky-bohužial jeto tak-moc uvedomele deti(nechcem tým uraziť ostatne,dufam chapete akoto myslim) 😅 Tonička presne ako píšeš,ani ja nemala by som problem kojiť aj do troch rokov,ale normalne ako druhe ženy-rano večer a dosť,bez zuzlania a vytačania bradaviek a takych psychopadin 😀
toška som smutna,ankam a alenik sa tu dnes neukazali,hadam sa na nas nevykašlali 😅 zajtra sa ohlasim až poobede,ked bude muž zas v robote 😉 zatial želam pokojnu nocku 😔

eliska7
autor
26. mar 2008

ani petova tu neni 😅

bystricanka
26. mar 2008

halóóó baby..kde ste? Uspávate deťúrence? 😉

bystricanka
26. mar 2008

moje dieťa už pred hodinou zalomilo, tak mám pohodku 🙂

eliska7
autor
26. mar 2008

my sme už ceckovali,po necelej hodinke 😠 .Evi teba tušim zmohlo to varovanie detí 😀

petova
26. mar 2008

Neboj,Eli, ja som vás vyňuchala, takže už som tu. Skôr som nemohla, mala som vybavovačky po úradoch, kávička u segry, samo, že mylý ostal s ocinom, potom bola segra so svojím malým u nás, tak chaos do večera. Aj teraz malý húkal, a to už zaspal a neviem, čo ho zobudilo, že tak spustil. Najhoršie, že predtým bol už naučený spať v postieľke vpohode, ale ako začal častejšie zaspávať na cicke, tak koniec. 😠 A teraz ma ešte vytočil muž, vraj dokedy ho chcem trápiť? Ja jeho, to on mňa trápi. Veď chvíľu plakať mu predsa neuškodí. Môžem dopísať jeden príspevok, nie?! 😎 Bola som ho pohladkať a potom už zaspal, síce ešte zvrieskol, keď som odišla z izby, ale zaspal, tak snáď bude ok. No ale opäť spustil. Asi budem musieť ísť riešiť,to ide byť asi super noc. Už sa teším, ako sa nevyspím. 😝

ankam
26. mar 2008

cavte baby.Ja som mala na mysli zalozit novu temu ale nie hned zapisat 4strany! 😀 😀 😀 😀 sak to budem dokedy citat???

eliska7
autor
26. mar 2008

ankam zlata 😀 petova držim nervy na noc 😅 idem hajať,pá 😔

evka39
26. mar 2008

ahojte,teraz mi princezná len zaspala,ankam,kde si sa flákala????????čo nestíhaš,však si na materskej dovolenke 😀

petova
26. mar 2008

Presne, veď my sa musíme nudiť od rána do večera. Joj, už ide Panejavascript:addEmoticon('☹','vBody')
javascript:addEmoticon('☹','vBody')lák, tak idem kuk. Dobrú nôcku. Malý sa ukľudnil, tak dúfam, že mu to vydrží až do rána bieleho 😀 Môžem len snívať ☹

tonicka
26. mar 2008

caute. my nespime...tatik dosiel domov a mala sa ho nevie nabazit 😎 tak cakam kedy sa unavi 😀

bystricanka
27. mar 2008

dobré ránko maminy...
Tak sme sa tu stretli konečne všetky. 😉 No super....
My sme dnes vstali o 6.h. Noc sa dala, len ten malého kašel bol dosť nepríjemný. Ale pomaly sa už lieči. Hedelix zaberá. Som rada. 🙂

tonicka
27. mar 2008

dobre ranko. Bystricanka, som rada ze je lepsie....ale davam ho opatrne od kedy sa mi totiz trosku vylialo na nohu mam tam "popalenu " kozu a svrbi to ako slak uz od novembra. 😀 Ale inak je v pohode 😀

tonicka
27. mar 2008

Jaaaj, a manzel siel snami hned spat vcera a mala spala do 5 ako zabita a potom ked sa napapala lahla mu na rameno a spali dalej 😵 😵