icon

Chodia aj vaše deti nahé?

babulka82
24. okt 2015

mamičky mam taky (problem) ,mame dvojročneho chlapčeka a velmi rad a sustavne by chcel chodit nahy aj ked doma nemame stale vykurene . myslite že ho tak možem chvilu nechat?chory nebyva.

Strana
z3
alaguema
27. okt 2015

@matuskova003 ďakujem 🙂

zuzulikh
27. okt 2015

ako ľadový medveď len odporúčam. naša malá v zime vybehne aj na 2-3 minúty na balkón či sa vygúľa v snehu. je to zábava a super na imunitu. osobne si myslím, že deti aj tak prehrievame ...

zitaje
12. nov 2015

@babulka82 vobec by som to ako problem nebrala... teda sleduj, ci mu nie je zima, inak nech je holy, ked chce, vsak co.
Moj behal cele leto bud komplet holy v obuvi (mame na zahrade osy) alebo tricko plus sandale, kratasy som mu obliekala, az ked sme isli von z dvora 😀 takze je asi vyholoseny dost, teraz chodi holy akurat z kupelne.

majaxy
12. nov 2015

Pokial to teplota v byte dovolí a nie sú tam cudzí ludia, myslím si že nech kludne behá nahí, ved to nie je o výchove ale o sebapoznávaní detičiek, nezdielam názor že ked najbližšie bude chcieť granát tak mu ho dám. Somarina, matky vedia čo môžu svojim deťom dovoliť vrámci ich osobnostného rozvoja a ja si myslím že nahota k tomu patrí....

hamca
12. nov 2015

@babulka82 nasa mladsia dcera mala tiez problem s oblecenim v cca 1,5 roku. Nepovolila som, musela sa obliect, ale urobili sme kompromis. Vecer pred spanim si obe dcery asi 10-15 min mozu behat po byte nahe a velmi si to uzivaju 🙂 a potom sup do pyzama a spat.

Strana
z3