Čo vedia nakresliť vaše 2 ročné deti?
ahojte zaujimalo by ma co vedia vase dvojrocne (nie moc starsie ako dva roky ak sa da) nakreslit? dakujem
Na prvom deti pušťajú šarkana je tam slniečko za mrakom,tie čierne M su vtáci 😀 domček,kvietky,srdiečko.Po novom vie už nakresliť aj telo 😉
@peepka ahoj .... ak tvoje dieťatko ešte neviem nič poriadne nakresliť nič si z toho nerob .... Môj syn nevedel doteraz nič nakresliť ..... a to myslím vážne .... len také čmáranice hore-dole po papiery, jednoducho ho to nebavilo ..... teraz chodí od septembra do škôlky, pričom v septembri mal 2 roky a 8 mesiacov a v škôlke doteraz nakreslil 2 obrázky ... prvý nazvala učiteľka, že "Tráva" lebo isto nevedela čo tam napíše, keďže to bola taká čmáranina na papiery so zelenou farbičkou ako môžeš vidieť nižšie ... na to asi o 2 týždne nakreslil už obrázok .... čo sme boli doma veľmi prekvapení, podobalo sa to na auto na ceste ... takže nezúfaj, aj tvoje bábo sa naučí kresliť, len jednoducho niektorím sa chce a niektorím nie 🙂
@andrejka1983 dole pod tým rámčekom, kde sa píše komentár je zelený krížik a vedľa neho pridaj fotky. Na to klikneš. a tam je už prehľadávať, ták si tam najdete vo svojom počitači tu fotku, kliknete na ňu. počkáte než sa načíta a je to.
@lussy23 dakujem idem na to 🙂
tak toto sme naposledy nakreslili, na dva roky podla mňa celkom slušne 🙂 1. je že Moja rodina 🙂 a 2. sme nazvali že Černoško Bubu 🙂 a kreslila to úplne sama, bez mojej pomoci, ale tak ona čmarbe už asi od roka, také čmáranice....🙂
Maminky, odporucam vam vyskusat aj tieto netradicne techniky, su pre vsetky seticky od 2 rokov, no co je podstatne, my sme ich skusali ako 4 rocny, lebo neradi kreslime a toto nas dostalo🙂......http://www.detske-zlavy.com/
No moja dcérka má 2,4 roka a vie nakresliť postavičku s hlavou, bruškom, končatiny s prstíkmi alebo botami. Ale najradšej kreslí sopky s lávou, alebo ryby s veľkými zubami a v poslednej dobe aj autíčka, teda len také jednoduché ako nakreslí dve kolesá, spojí ich čiarou, nad ne oblúk a okno pre šoféra. Jasné, že je to všetko jednoduché, ale dá sa spoznať, čo tým myslela 🙂 . Tiež sme náhodou objavili Matýska a malinkú veľmi inšpiruje.
tak nas bude mat koncom oktobra dva roky a nevie nakreslit nic.. akoze snazi sa ale su to len cmaranice hore dole.. ale on si pritom este rozprava ze pise O alebo kresli prasiatko, traktor a tak.. a este ho babka uci kreslit tvar pomocou basnicky: kreslim kolo gulate a v nom oci okate, mala ciarka to je nos, usta idu tadialto, to je kubo usaty, neumyty, strapaty.. nakreslit to zatial nevie ale basnicku vie povedat a hovori si ju ked kresli cmaranice.. inak mate sikovne deticky.. u nas skor recitovanie a spievanie frci
my kreslime od roka skoro kazdy den a velmi ju to bavi , ale ona skor cmara na ten papier, alebo mi povie co mam nakreslit a potom to vyfarbuje...celkovo omalovanky ju zobrali viac, uz vie aj celkom pekne vyfarbit obrazok
syn, ked mal 2 roky (teraz ma 19r.) kreslil motyle, auta, bager, tvare s ocami, usami, zubami, aj cele postavy, stol, stolicky- ale to sa nerata, lebo on je super nadane dieta (viac starosti ako radosti s tým); mala dcerka, teraz 24 mesacna, je nastastie uplne normalna a rada kresli primerane cmaranice, neukonceny kruh, haky baky, zopar ciar a bodky, bohvieako ju to nebavi, sice sa nadchne, ze maminka ideme pisat ale po asi piatich skrabancoch ide robit nieco ine..... 😉
my mame 21 mesiacov a najradsej kresli kruhy alebo potom ciary... ja jej ukazujem take zakladne kresby, a minule sme to skusali, ze som jej viedla ruku, ale ona potom zase nakresli ciary a kruhy 🙂...ale aspon ju to na tej tabuly bavi 🙂
nas kresleniu tiez vela neda,sice kreslit chce,ale velmi pritom nevydrzi a su to fakt take cmaranice.....spravi kruh,oci a luce akoze slniecko,ale viac mu nejde....skor chce len bodkovat,akoze prsi.....odmala ho to inak extra nebavilo,trosku odkedy chodi do skolky ho to "chytilo"....ale za to je skor na basnicky,pesnicky,rozpravky...proste pamat....ako 2,5 rocny vedel celu abecedu alebo vyse 10 znaciek aut poznal....
Ale super ako to proste vidiet na tych detickach,ze co ich bavi, a co im ide.....vsak?
moja krpana velmi rada kresli a pise.. ale zatial sme len pri cmaraninach 🙂))
ahojte moj strašne rád kreslí, alebo lepšie povedané ja nakreslím autíčko on ho začarbe 😀 ale miluje to, 🙂
môj troj ročný syn nevie nakresliť nič, akurát tak čmáranicu 😉
nasa mala nam vzdy vsetko pocarbe co jej nakreslime a musime kreslit na novo a takto dookola ....a pred asi mesiacom chcela stale aby sme jej kreslili jaja -zajaca stale stale stale zatial vie nakreslit len kruzok a sem tam sa jej podary nakreslit aj dve strany z kocky
moj bude mat za 2 tyzdne 2. narodky a kresli tiez rad, no skor cmaranice , zvladne pekny kruh no snad sa neskor chyti aj viacej 🙂 je pravda, ze skor sa hra s autami, cita, alebo sa snazi vyfarbovat

máme 4,5 roka