Čo zaberá na hlasný krik dieťaťa?

veselalentilka
27. apr 2017

Ahojte. moje dieta ma 15 mesiacov , rozprava svojou recou mama, dada,atd...ale v tieto dni zacal velmi hlasno kricat ked sa mu nieco nepaci a nie je po jeho, ked chce napr.ovladac telky ci fon...je to hlasny ton, uz 3 dni mam zalahnute na ucho, pocujem na neho, ale mam taky sum ako keby som bola na koncerte nejakej skupiny h. metal. Mohol sa mi poskodit sluch? A co maly? Ked krici skodi to aj jeho sluchu, ze?
Mate skusenost? Co zabralo na Vase deti ked to robili? Lebo napominanie no no no..nesmies tak kricat nezabera. Vdaka za odpovede.

chuchnik
27. apr 2017

Skús si pozrieť vychovanevychovou na googli- nie som od nich-tiež som hľadala ako nebyť zúfalá z vlastných deti.odporucam je to cesta k porozumeniu svojho dieťaťa.no no nezaberá a ani nebude .esťe máš pred sebou veľa situácii keď bude vzdorovať.

jana2014
3. máj 2017

Ahoj, je to dost zvlastny problem, ze velmi hlasno krici...ale da sa aj pochopit trosku, ze sa asi velmi hneva a nevie este hovorit...tak zatial sa prejavuje takto 🙂 Neviem, aky mas pristup, ale nie si nahodou mamicka, ktora nic nedovoli? Lebo to vie deti nastvat 🙂 chcu si veci vyskusat, preskumat...pripadne ak ho fascinuje ovladac, tak nech si postlaca tlacitka...alebo daky iny ovladac, bez bateriek mu dajte...a mozno bude menej vystrajat...neviem...ale za pokus to stoji...