icon

Čudné chovanie bábätka. Môže vidieť anjelov či duchov?

gledis
12. sep 2011

Ahojte,chcem vám popísať čo som si všimla na mojej malej.Má skoro 5 mesiacov už od dvoch mesiacov si blaboce a smeje sa a niekedy sa stane hlavne v poslednej dobe som si to všimla, že keď pri nej napríklad ležím na posteli tak sa nedíva na mňa ale akoby za mňa akoby niekto ešte za mnou bol alebo ked stojím nad ňou ked je v postielke ona pozerá akoby na niekoho za mnou a rozpráva mu a smeje sa a niekedy ked zostane potichu v postielke a idem sa pozrieť tak je zadívaná a zareaguje až ked ju pohladím aj to sa zľakne.Niekde som čítala že malinké deti vidie anjelov alebo duchov akolo nás je to možné neviete niekto o tom viac?

Strana
z2
adrianakat
3. mar 2015

Pisala som vam ze prisla k nam vestkyna s kadidlom co pouzivaju knazi a vsetoy izby aj kupelnu so zachodom vysvetila a kriedou nad vchodove dvere napisala nejake inicialy. Vraj to treba vysvetit kazdy krat ked menime nabytok v byte alebo malujeme. A ked to robila daco si tam rozpravala, trvalo to cca pol hodinku. Zvysok z kadidla som mala nechat v hrnci na sporaku do druheho rana a potom vyhodit. Uz sa nebojim a dcerka je kludna. A este ked vysvecovala byt tak ju obaja duchovia pozorovali. Mala som strach ale uz nemam 🙂 nam to pomohlo.

adrianakat
3. mar 2015

A este co sa tyka platby za tu sluzbicku nechcela vobec nic. Vraj to robi aj vestenie za dobrotu a spokojnost. Ked dobre viem dobra vestkyna nema nic zobrat, tak som o nich pocula.

kubankakubanka
3. mar 2015

,Sofia bola malá mala 2 ročky ,,sme ležali na posteli,dívala sa na strop ,ukázala palcom , a vraví mama tam je teta! To isté aj môj druhý syn ale ten zasa videl uja ,predpoklad že to bola babka a môj dedko.

axaris
3. mar 2015

Moja 1 a pol ročná teta tiež stále hovorí a ukazujev izbe že teta. Mňa to veľmi vystrašilo. V práčovni tiež akoby sa obzerala a často až s plačom sa strhávala... no moc sa mi tomu nechce veriť.

phiebie235
4. mar 2015

Hm najlepsie je to pusttit z hlavy a nemysliet na take veci.... a viem o com hovorim, my sme kupili starsi dom prerobili sme si ho, teda muz z byvalou zenou... my sme uz boli spolu cca 2 roky ked jeho byvalej zene zomrela babka,,, ktora mala mojho muza velmi rada, vzhladom nato, ze jeho byvala sa skur...a tak bohvie co povypravala babke pred smrtou preco sa rozviedli, lenze ona poznala dobre mojho muza asi sa chcela presvedcit....

takto to zacalo :D my sme normal fungovali stastne, az kym 2 tyzdne po pohrebe tej pani, som ja bola sama doma zobudila som sa na studeny pot a citila som akoby niekto tackavo isiel okolo nasej postele... a dokonca aj zakopol, tak som ostala lezat a myslala som si ze sa mi sniva... potom o chvilu zase, a potom som pocula aj vodu pustenu, a ja sprosta este omamena spankom som si myslela hend ze to je moj svokor ktory ma kluce od nas a chodil nam obcas kosit, a ze isiel si umyt ruky... tak som si zase lahla... len potom som aj citila ako si niekto ku mne lahol... v tom ma objal studeny pot zase, a som vstala a isla rychlo prec z domu.... no bala osm sa jak hovado :D rychlo obliect veci atd, muzovi som to porozpravala a on tomu veri takymto veciam... lenze ja osm mala potom problem a to velky byt sama v dome...az kym som si nekupila macku ktoru mame dodnes :D treba to vypustit z hlavy a nemysliet nato... lebo ja som potom mavala strasne zive sny... teraz byvame v inom dome... mame dve deti, ja len dufam ze sa uz nic take nestane :D

susanne6
18. mar 2015

ženy, všetko je možné, ale hlavne, keĎ ste veriace a nechávate si posvätit byty a domy, mali by ste prestať praktizovať všetky povery. Aj robenie zočí či červené šnúrky. Ono je to tak,že zočí pomôžu, to hej, ale všetko len do času....všetko si totiž pýta svoju daň. A vedzte,čím viac to budete odrábať, tým častejšie a silnejšie budú. viem to z osobnej skúsenosti. Jedinná účinná zbraň je modlidba, prijímanie sviatostí....kto chodí na prijímanie na toho si diabol netrúfne, lebo Boh je stále silnejší. Tým,že sa venujete aj roznym okultnym veciam, robíte cestičku diablovi. Žiaľ tak to je, on len čaká na našu slabosť. Ale dosť už negatívnych vecí, treba pozitívne myslieť a ak hľadať pomoc,tak u farárov.Ťažšie už s tými, čo nie sú veriaci ☹

petkasestka7
21. mar 2015

v nasej bytovke sa obesili dvaja nestastnici-ja od narodenia maleho nemozem nechat v postielke sameho..vzdy chyti hysak a kvici ako sialeny a kym ho ukludnim je to horor!
ma 8 mes.je rozumnejsi a vie si chytat predmety a ked ho krmim bezne chyta ruckou nieco nad nim aj ked tam nic nieje..zapozera sa zacne kvik...ja som strasne zla na tych dvoch!!nepoznala som tak neviem co chcu!zrejme nevedia odyst..

rudkocam
21. mar 2015

@petkasestka7 chcelo by to za nich obetovat omsu, aj ked neviem, ci samovrahom pomoze jedna omsa :/

rudkocam
21. mar 2015

moja dcera ako cca 1.5-2rocna ma tiez vydesila, ked sa zahladela do jedneho bodu a povedala: ujo.....skoro som z koze od strachu vyletela. Viem, ze tam ktosi bol, lebo ona si zakryvala oci, alebo zatvorila oci - detska finta na neviditelnost 🙂)) Par tyzdnov to trvalo. Teraz je klud.

hobbitek
21. mar 2015

@adrianakat prosim vas nedali by ste mi kontakt na tu vestkynu ?

ppetronela1
23. mar 2015

Moj 3mesacny syncek tiez lubi hladiet do rohu v splani alebo v kupelke vlasne v celom byte, niekedy je v klude usmieva sa alebo place ale zacal sa strasne vytahovat a tak sa laka ze zadrzi aj dych ako keby vam zhora nieco padalo a pada to na vas a vy sa zlaknete a zadrzite dych
Normalne sa bojim aby sa nezadusil alebo co
Verim ze tam niekoho vidimale aĺko to ocohnat

monka338
27. mar 2015

Ahoj, z casti moze byt na tom nieco pravda. Mne sa stalo nieco podobne. Zomrela mi na jesen moja milovana stara mama. Zomrela v piatok a dcerka ju par krat videla a oslovovali sme ju babka, ale babicka, odkedy sa malinka narodila nebola u nas (ved mala 85 rokov a byvame od nej 82 km). Malinka mala 16 mesiacov ked babicka zomrel. V sobotu som ju v jej detskej izbicke prezliekala (mali sme ist niekam), malu som mala na sedacke, lezala a rozpravali sme si srandicky a smiali sme sa (hoci ja cez slzy) ked v tom mala zvaznela, odvratila odo mna hlavu, pozrela sa do dveri, ukazala prstom a zakricala: "BABA"!! Povedala mi to malinka takym tonom (to uz poznam), ze "mama, pozri, babka je tam"...Nik okrem nas dvoch u nas nebol, tak som som si ista, ze sa babicka prisla rozlucit a dcerka ju videla))))

marika39
27. mar 2015

Ahoj, no nedá mi nenapísať moju skúsenosť. Bývali sme v jednom dome s otcovým bratom ktorý bol ostatným mojim súrodencom krstný otec a mal nás veľmi rád. Ked sa narodila najmladšia sestra - je odo mňa o 18 rokov mladšia, ujo bol po nehode v bdelej kome takže ju ani nevidel a ked zomrel , tak každý večer cca v rovnakú hodinu začala Miška - pár mesačná, revať ako divá a tak to trvalo pár týždňov a potom zrazu prestalo a myslím si že to bol on, lebo aj ja som ho po tie týždne počula ako kráča vo svojich "gumofilcákoch" od kôlne až po schody do ich časti, neviem prečo chodil ale jedného dňa to prestalo a ani sestra sa odvtedy nebudila.

phiebie235
27. mar 2015

@marika39 he moze byt ale mam dve deti, a bezne mavaju deti vecerne revanie niekedy aj viacej ako hodinu :D cize si myslim ze ona plakala lebo mala koliky ako vsetci deti ktore vzdy vecer boli brusko alebo jednoducho nechcu spat :D

ali08
3. apr 2015

Normálne mám zimomriavky keď čítam vaše príspevky.ja nemám žiadnu Takú príhodu A som rada lebo bych sa asi potom mne stačí keď pozerám nejaký film.ale niečo ma napadlo lenže možno to s tým súvisieť nebude.keď mal syn 4,5roka ochorel na chrípku ale po 3dnoch začal byť čudný mal akokeby halucinácie (to povedali lekári)pozeral na strop A hovoríl aby ten ujo zo steny odišiel alebo pozeral do blba pár sekúnd avšak potom sa jeho zdrav.stav začal zhoršovať A nakoniec skončil v nemocnici zo zápalom mozgových blán.možno tie vidina boli koli tomu že mal poškodený mozog ale možno vtedy keď bol jeho mozog v štádiu choroby fakt niečo videl,bol mesiac v nemocnici kde bol 3 na Are kde iba spal A keď sme sa vrátili domov hovoril mi ze videl svetlo,začal sa sám od seba modliť A zaspaval vždy len s knižkou A amuletom od kňaza A prvé 2 mesiace sa mňa bál hl.večer keď išiel späť hovoril mi ze mám tvár ako bubak veľmi ma to trápilo A vtedy zaspaval s manželo. Jedného dňa keď má zase videl ako strašidlo tak som sa mu predstavila ako bubak mama A on je bubak syn A nejako sme si našli cestu k sebe.doteraz neviem ako si to vysvetliť ale ani sa k tomu nevracia A nepytam sa ho

jessica1996
23. apr 2015

Bratova malá sa raz hrala v izbe a jej mama pocula ze sa tam s niekym rozprava tak sa na nu isla pozriet ..malá mala vtedy asi 2 roky..no a jej mama sa jej pytala ze s kym sa rozprava a ona povedala ze s "kristou a bubim" krista bola jej stara mama s matkinej strany a bratov nebohy otec sa volal bubi, alebo teda cely zivot ho nikdy nikto inac nenazval, to bola prezyvka. Obaja su uz roky mrtvi, ale prisli sa porozpravat so svojou vnuckou. U malych deti je normalne ze vidia aj to co my dospeli nie, no stavaju sa aj pripady ze to niektorym ostane a vidia to aj v dospelosti. Poznam takych ludi..

Strana
z2