icon

Dali by ste dieťa znova do jasiel?

lemata
11. jan 2017

Ahojte Maminky.
Veľmi

Strana
z6
katka708
16. jan 2017

Ja som tiež zvažovala či dať syna do jasiel keď mal 18m. Cítila som, že jemu by sa v kolektíve asi páčilo ale bol veľmi ťažká povaha od narodenia (nechutenstvo, nespavosť) a tušila som, že v jasliach sa s ním babrať nebudú a on je zas tak vytrvalý a tvrdohlavý, že vydrží nejesť aj celý deň a taktiež nespať keď ho vytočia a potom by som si vyzdvihla ešte väčšieho nerváka ako je bežné 🙂 No ktovie, možno by som bola prekvapená ale to podstatné čo som chcela napísať je, že hlavne ja som nebola pripravená ho tam dať. Pracovnú dobu som mala takú, že by som ho videla za celý deň len 2 hodiny večer a to sa mi zdalo žalostne málo a priskoro.
Ja som síce o robotu prišla ale syn sa za ten rok perfektne zmenil k lepšiu a po nástupe do škôlky je to nebe a dudy. Horšie je, že je nonstop chorý, minimálne raz do mesiaca. Neviem si predstaviť ako by to dopadlo so mnou v práci keby som v tej dobe dala syna do jaslí a každý mesiac riešila zápaly priedušiek a pod. asi by ma vyhodili tak či tak...
Takto je to lepšie pre nás všetkých. on nastúpil do škôlky ešte pred koncom mojej RD a ja som mohla pokojne riešiť jeho choroby a teraz zas poriešim svoju prácu...

laurika1517
16. jan 2017

@vams suseda bude dobra pizda pocitam...

nenne27
16. jan 2017

Moze si hovorit kto chce co chce...ja mam uz deti pomerne velke (15,10)a viac casu travia s kamaratmi a na kruzkoch...maju svoje zaluby a svoj svet...takze mam od nich akoze "pokoj"v porovnani s rannym detstvom.coskoro odidu...cas leti...a ten cas ked boli mali uz sa nikdy nevrati.a budu mi chybat.a cela tato blba doba ked su mamy otravene uz z 15mesacneho dietata je pre mna divna...aby raz tie odlozene deti neodkracali s lahostajnostou od svojich rodicov...

isabella22
16. jan 2017

@nenne27 lenze vztah sa buduje stale a nie len pocas 3 rokov na materskej. Staci 1 hadka pak v dospelosti a koniec. A mohla si sa mu venovat aj 24hod pocas materskej.

nenne27
16. jan 2017

@isabella22 nevravim ze sa nebuduje cely zivot..ja len hovorim ze cas je vzacny a mne je luto ze moje deti tak rychlo vyrastli a uz sa nevrati ten cas ked boli mali...

ellasom
16. jan 2017

@nenne27 No ja som bola v jasliach od jedneho roku a nikdy by som od rodicov lahostajne neodkracala. Dokonca na mne bolo podstatne vidiet pozitivny pristup kolektivu v porovani so segrami co boli doma kazda do troch rokov. A ja som dala tiez syna do jasli od 1,5 roku s tym, ze uz predtym mal dva dni v tyzdni opatrovatelku-u nej. Prospelo to jemu aj mne. A urcite ak by sa raz zachoval ku mne nepekne nebude to tymto.

sardinka336
16. jan 2017

No ja neviem, ak koli jednej hadke je rodič s dieťaťom ,,na nože,, tak asi ten vztah bohvieaky nemaju, nemali...

nenne27
16. jan 2017

@ellasom...to je pekne ze to tak mate...mne zase prospelo byt s mojimi deckami

laurika1517
16. jan 2017

@ellasom no vidis a mojmu dietatu zjavne prospieva byt doma s matkou a neverim ze by ma dobrovolne vymenilo za jasle...

ellasom
16. jan 2017

@laurika1517 Ale ja sa s tebou nehádam, tak prečo rýpeš?! 😉

celasapremenim
17. jan 2017

@nenne27 no napisali ste mi prispevok z hlavy :D tak uz len dodam, nech je viac takych mam, ktorych neotravuju vlastne deti a ked mozu, tak tie tri rocky ich zivota su im nablizku najviac ako sa da...ktovie ako bude nasim detom v dospelosti, nech sa maju dobre pri nas, kym to ide :D a ja som spokojna ako kabela, vsetky velkomale udalosti sa stali v nasej pritomnosti :D

nelinka2009
7. jan 2019

no nemozem tuto temu skratka ani dokonca docitat, aj ked je stara mam pre vas vsetky novinku: TOMU DECKU JE SUMA FUK, CI JE MATKA DOMA A CI V PRACI, KED JE ONO V JASLIACH.

nelinka2009
7. jan 2019

@jvlo presne tuto situaciu zazivam ja teraz, daj vediet ako si dopadla

Strana
z6