icon

Dieťa vidí niečo, čo ostatní nevidia

aduska121
23. sep 2017

Ahojte zienky chcem sa vas spytat ci ste mali niekto podobnu skusenost...zdalo sa vam niekdy ze vase dieta citi alebo vidi nieco co mi nie ?

Strana
z2
ivushka19
23. sep 2017

ano, moja kamaratka mala takuto skusenost s dcerkou.... Dost neprijemne, ale casom pochopili aj rodicia, ze si nevymysla...

nufiatko
23. sep 2017

Jedna znama mi vravela ked boli s detmi v Oswiencime ze ich dcera ostala stat a rozplakala sa , vraj niekoho videla .

mirka17
23. sep 2017

@aduska121 od kedy moje baby vedia hovoriť, resp. aspon pomenovať to čo vidia, tak sa nestačím diviť čo všetko dokážu zaregistrovať, vidieť, vnímať , sú to také veci ktoré si ja normálne ani nevšimnem, nezaregistrujem, niekedy ma to až zarazí čo si všimnú, čo ich zaujme a pri tom su to uplne bežné veci. nemyslím že treba hľadať za tým niečo strašidelné, deti majú bežne taký neprítomný pohľad, niekedy aj obyčajny tien, mucha, hocijaká blbosť ich dokáže rozptýliť.

lienqa
23. sep 2017

Moja dcéra, ked mala okolo dvoch -
troch rokov, mala na noc samozrejme ešte plienku, vždy som si zapla na mobile svetlo, kym som ju prebalila, aby som nesvietila veľké. Zo pár krát sa mi stalo, že mi povedala maminka aha anjelik je za tebou. No krvi by ste sa mi nedorezali 😀 nikdy som sa ani neobzrela radšej, taky ten pocit.

jasminet
23. sep 2017

ano, raz syn pozeral cez kuchynu ze aha dedo... vravim nikto tam nie je - pozeral tam asi 5 min, ze dedo dedo... mrazilo ma riadne...
a dcera bola s nasimi na dovolenke, asi 4r mohla mat, byvali v starom prerobenom klastore a rano hovorila, ze v noci k nej do izby prisla teta a pozerala na nu 😨

emi16
23. sep 2017

Ano, obe
Reagovali do jedneho roku na osobu, mam pocit, ze svokru, kt. s nami uz nieje
Potom to prestalo
Raz som sa aj ja zobudila so zvlastnym pocitom
Fukal na mna chlad a stala pri mojej posteli

Ale ci to bol len sen a zostal mi hlboky dojem
Inac cele teotenstva sa mi s nou snivalo

Ci baby reagovali na tiene?
Ci skutocne nieco videli a komunikovali len s fantaziou
Neviem

aduska121
autor
23. sep 2017

@mirka17 mozno som az velmi paranoidna ale neviem si vysvetlit iste veci odkedy mava problem so spanim vsimam si jeho reakcie o to viac...napriklad tuto noc ako vstal zacal sa obzerat a zrazu kyval smerom na dvere akoby tam nieco zazrel bol dpst dlho po prebudeni hore takze si nemyslim ze zo sna...stava sa ze sa hra zrazu prestane rozplace sa a uteka za mnou pyta sa na ruky a uprene sa pozera namiesto ktore ho vyplasilo a ukazuje ruckami aby som ho tam nebrala a place a place uz si to na nom vsimla aj ostatna rodina ..moj priatel bomdy neveril na take veci ale cim viac si ho pozorne vsima tym viac tonu zacina verit

ivushka19
23. sep 2017

@aduska121 nie si paranoidna, deti su uzasne bytosti, citia a vidia veci, ktore dopely uz nie. Pri vacsine deti to v urcitom veku vymizne ako aj u nas dospelych, no su deti, ktore toto dokazu vidiet a citit aj v neskorsom veku dokonca do dospelosti..... Treba byt pri nom, deti to vie vyplasit. Kamoskina dcera toto mala dlhu dobu, hlavne v noci.... Vyskusali ozaj vsetko mozne, ale preslo to az vekom..... Ale je to dost desive, tiez som malu videla "v akcii".....

maciatkolulu
23. sep 2017

@nufiatko kto preboha vlecie deti do osviencimu???

nufiatko
23. sep 2017

@maciatkolulu no normalne tam boli a co ? Vsak my sme tam boli zo zakladky ked sme to preberali .

225lenka25
23. sep 2017

@nufiatko ale až V deviatke nie ?

noni99
23. sep 2017

@aduska121 ahoj. Je to normalne u deti. Aj mne sa stalo ked bol maly asi 2 rocny ze sme sedeli v obyvacke a on sa dival do chodby a sa spytal kto je ten ujo. No krvi by sa mi nedorezali.

aduska121
autor
23. sep 2017

@ivushka19 par krat sa nam stalo aj cez den ale vnoci posledne dva tyzdne pravidelne...chudacik malicky je cely vyplaseny a ja tusim este viac ☹

nufiatko
23. sep 2017

@225lenka25 vari skor . Ale to je jedno ja som pisala ze zobrali dieta do oswiencimu , ale kolko rocne som nepovedala . A uz sa musela ozvat poburena mamicka ..

ivushka19
23. sep 2017

@aduska121 presne viem o com hovoris, presne toto mi rozpravala kamoska a ja som mala vlasy dupkom. Kazdu noc /max. kazdu druhu noc/ sa mala budila so strasnym revom, mnohokrat spotena, pri plnom vedomi. Niekto jej stal pri postielke, nejaka stara pani si chcela k nej lahnut, tahala ju za rukav,.... No na roman. Aj kamoska ju nakoniec videla a citila. Zavolali si knaza a dali vysvatit dom, nepomohlo. Zavolali roznych senzibilov. Az nakoniec natrafili na jednu pani, ktora povedala, ze dievcatko vidi staru pani, predchadzajuci majitelku a jej manzela. Nevedela im velmi pomoct, pretoze dievcatko si to vraj donieslo z predchadzajuceho zivota a toto bol trest.... Povedala im, ze casom sa to podda a ona si to nebude pamatat. A mala pravdu, ako dievcatko dovrsilo 5 rokov, vsetko ustalo, maju kludne noci a mala si z toho skoro nic nepamata.... Ale desive obdobie pre vsetkych. Ta pani sa im aj pri navsteve snazila vycistit dom od duchov, ale to dievcatko to vraj pritahuje a tam nema ako pomoct. Vraj sa to upravi aj bez jej pomoci a mala pravdu.

225lenka25
23. sep 2017

@aduska121 môj bratranec ked bol malý tak mu zomrela babka ked prišli po pohrebe domov nechcel vojsť do spálne držal sa zárubne a neskutočne vrieskal. Izbu posvätili a bez problémov vošiel mal 1-2 roky. O mesiac na to nám zomrela spoločná babka. Už ked vedel rozprávať teta, na ženy ktoré videl rozprával teta, postavil sa na chodbu ja som sedela vedla v kuchyni blízko neho, boli sme na poschodí sami, stál ukazoval prstom na koniec chodby a vraví mi teta teta ... no brala som ho na ruky a utekala dole k ostatným. Ja verím tomu že deti vnímajú bytosti okolo nás.

babatkoo
23. sep 2017

@aduska121 vidis, citi a este mi o tom aj hovori 🙈 🙉
Mamina mi umrela tento rok v marci. Vtedy mal moj syn 22 mesiacov a este poriadne nerozpraval. Syn ma 2 krstne mena (druhe je Vilko) a hovorila mu tak iba moja mamina.
Hocikedy pri obede alebo v zapale hry povie: mama baba! Ja mu poviem ze ano baba isla papa na prechdzku daleko. A on mi: ne mama, baba tu hači. 😲 povedal mi to uz vela krat. No manzel mi iba poved ze je to blbost ze videl v spalni foto ked sa zobudil a spomenul si nato. Budiš moze byt. Manzel mi ponukol racionalne vysvetlenie. Ale ked to povedal pred manzelom skoro odpadol. Pozerali sme zaverecny spurt Sagana a maly baba je tu, tam baba... takze jehk racio vysvetlenie dostalo cervenu. Jedneho rana cca 4 mesiace po smrti maminy sa maly zobudil a pyta sa ma mama do je Vilko?? Nechapem ako na to prisiel, ci sa mu prisnilo a rozpamatal sa, alebo pocul toto oslovenie v sne alebo neviem... Tak som mu vysvetlila ze ma 2 mena a on sam sa od vtedy oslovuje Vilko. Aj ked mi mu hovorime prvym menom. Zopar krat sa mi stalo ze zutekal zo spalne s placom ze sa boji uja boji uja. Pozeral na strop a opakoval boji uja. Na druhe rano sa ma pytal mama kde je ujo?? Ziadny iny ujo s nami nebyva. Ziaden ujo mu neublizil. Tak to vysvetlit neviem. Takze podla man deticky vnimaju nieco co mi uz nie.

marika39
23. sep 2017

Moja sestra ked bola malá, zomrel nám krstný čo s nami býval v jednom dome, strašne jej chcel byť krstný lebo bol aj nám ostatným ale sestre dala mama iných krstných a jeho to dosť mrzelo. Ked zomrel , začala sa správať inak, zhruba o tom istom čase sa začala akoby s niekým hrať ked lezala v postielke a nakoniec sa vždy rozplakala. Bol to dost des, báli sme sa ju nechávať aj samú . Po čase to samé od seba prestalo.😇

lukaskam
23. sep 2017

no u nás keď sme bývali v starom dome tak drobec cez deň sa občas s niekym rozprával vždy mával a aji (tak hovoril ahoj)ja sa takých vecí bojím, ale nikdy som nemala nepríjemný pocit. V noci sa to ale menilo vždy plakal a bál sa nikdy nespal Manžel sa mi smial pokiaľ sám nepočul ako nám vŕzga lavica v kuchyni v noci, vŕzgala vždy keď niekto vstával z nej potom sa pustla telka a vypla. Niekomu to príde ako vymyslené, ale manžel robil odvtedy na dome tak, že sme sa sťahovali o tri mesiace nie o rok ako bolo v pláne. Presťahovali sme sa keď mal dva roky a odvtedy tak sa to nestalo ani raz.

elizita
23. sep 2017

Az takyto brutus ze mrtvych nevidi. Skor si vymysla az tak, ze sa boji. Teraz hlavne vsade vidi leva. Raz ho ma v izbicke, raz pod stolom v kuchyni, uz aj v kabelke ho mala 🙂

aduska121
autor
23. sep 2017

Dufam ze ho to cim skor prejde dakujem za kazdu jednu skusenost nieco pravdy na tom musi byt

katka2602
23. sep 2017

Detičky vidia určite viac ak my. Moja dcéra mi povedala, že tu bola teta. A na fotke, ktorú som mala odloženú mi ukázala moju sestru, ktorú poznať nemohla, lebo zomrela skôr ako sa narodila dcéra.

yennn
23. sep 2017

@aduska121 skus co najviac palit sviecky, aj cez den, povedz nahlas do miestnosti (ale ked tam drobec nebude), nech odidu, ze chces byt sama. Mne to svojho casu poradila kolegynka, ktora sa takymito vecami zaoberala. Ja som to ale riesila z ineho dovodu, nastastie nie kvoli dietatu. To musi byt neprijemne

ddv
24. sep 2017

moja dcéra má od dvoch rokov tri fiktívne kamaratky, ktoré volá divnými menami. Vzdy mi povie mama prišli za mnou decká a hrajú sa. Prišla som na to že všetky mená su madarské. O chvílu ma malá 5 rokov a stále ju to drží rovnako. Myslela som že pojde do školky a to prejde ale neprešlo to. Niekedy mi povie aj iné mená a povie že prišli aj iné decká. Ked sa spýtam kde bývajú vždy povie ďaleko aj blízko. A nedavno sadame do auta a mala ukazuje ku hupačke kde nikto nebol aha babka a kýva jej. A ja že ved tam nikto nestojí. A ona že ano je tam babka ako (mužova mama povedala tá si vlasy farbí/ len má biele vlasy a mi kýva. A veľa podobného sme si zažili. Keď zomrel moj otec a ja som ju uspavala a bola v polospanku ešte vnimala vtedy mi vedela ukazat aj anjelikov a par krat povedala aj dedo a ukazala prstom.

cawes
24. sep 2017

@ddv moj ma od malicka kamosa vola sa Antonio. Kolko krat mu musime zavoalt, alebo ked ideme von sa otoci a povie Antonio ty budes doma, alebo mu povie oblec sa poriadne ideme von😂 Ma 5 a este furt mame Antonia.

lajec
24. sep 2017

Áno, deti vidia veci, ktoré my nie sme schopní registrovať. Je to preto, lebo detičky sú ešte čisté duše, a my dospelí sme moc pohltení materiálnymi vecami a tak nedokážeme tieto energie vnímať 🙂

zuska2001
24. sep 2017

moja kamarátka hovorí, že malé deti vidia anjelov..... tiež som mala pocit, že moj malý asi tak do 1 roka vidí dačo, čo my nie.

aduska121
autor
30. sep 2017

No moj maly ma 20 mesiacov este mi nevie povedat ze co vidi coho sa boji ale stale ho to neprechadza tuto noc zase vystrajal a velmi 😔

zibi
30. sep 2017

@aduska121 daj vysvatit byt a uvidíš,či to prestane .kto býval v tomto byte pred vami?

aduska121
autor
30. sep 2017

@zibi to neviem 32 rokov svokrovci

Strana
z2