Dieťa za tri mesiace nenarástlo
ahoj mamičky....moja dcerka ma 7 mesiacov..ked mala 4 meisace ju merali v cm a aj teraz....ked mala 4mes namerali 69cm a teraz takisto 69cm..ja tomu nerozumiem..je mozne ze mi dietatko za 3 mesiace nenarastlo ani jeden cm??? alebo skor mohla nastať chyba pri merani?! 😒
Chyba mohla nastať pri meraní, či zapisovaní. Ty sama musíš najlepšie vidieť, či rastie- na dupačkách, pančuškách.Porovnaj, čo nosí teraz a čo nosila. 😉
@abbey1 máš pravdu 🙂 pančušky body dupky ktore nosila predtym su jej uz mensie 🙂 určite bola chyba pri meraní..🙂
@nikoletka_h vobec nestresuj, nasa pediatricka maleho ani nemerala, kym nevedel sam stat, lebo meranie nalezato je velmi nepresne 😉 dolezitejsia je vaha a popripade obvod hlavicky...
@nikoletka_h v 4 mes 69 cm mi pride vrla takze skor chyba v merani
Tiez si myslim as bude chyba v merani..neboj vsetko he urcite okej
To bude chyba merania, moja dcérka sa podľa merania medzi 2 poradňami dokonca zmenšila o 2 cm 😀
Dakujem pekne baby 🙂
Nas maly sa podla doktorky tiez od poradne k poradni "zmensil". Len oblecenie svecilo o opaku😉
Emma sa údajne narodila s 50cm o 9dni ju merali a vraj 54cm. teraz má 4mesiace a meria 69cm. ak lekár nič nepovedal, tak je určite všetko v poriadku, nestresuj.

pediatrička povedala že všetko ok..no aj tak sa mi to zda čudné...