icon

Dieťa za tri mesiace nenarástlo

nikoletka_h
23. apr 2013

ahoj mamičky....moja dcerka ma 7 mesiacov..ked mala 4 meisace ju merali v cm a aj teraz....ked mala 4mes namerali 69cm a teraz takisto 69cm..ja tomu nerozumiem..je mozne ze mi dietatko za 3 mesiace nenarastlo ani jeden cm??? alebo skor mohla nastať chyba pri merani?! 😒

nikoletka_h
autor
23. apr 2013

pediatrička povedala že všetko ok..no aj tak sa mi to zda čudné...

abbey1
23. apr 2013

Chyba mohla nastať pri meraní, či zapisovaní. Ty sama musíš najlepšie vidieť, či rastie- na dupačkách, pančuškách.Porovnaj, čo nosí teraz a čo nosila. 😉

nikoletka_h
autor
23. apr 2013

@abbey1 máš pravdu 🙂 pančušky body dupky ktore nosila predtym su jej uz mensie 🙂 určite bola chyba pri meraní..🙂

zivika
23. apr 2013

@nikoletka_h vobec nestresuj, nasa pediatricka maleho ani nemerala, kym nevedel sam stat, lebo meranie nalezato je velmi nepresne 😉 dolezitejsia je vaha a popripade obvod hlavicky...

cawes
23. apr 2013

@nikoletka_h v 4 mes 69 cm mi pride vrla takze skor chyba v merani

kattrin5
24. apr 2013

Tiez si myslim as bude chyba v merani..neboj vsetko he urcite okej

jankaja
24. apr 2013

To bude chyba merania, moja dcérka sa podľa merania medzi 2 poradňami dokonca zmenšila o 2 cm 😀

nikoletka_h
autor
25. apr 2013

Dakujem pekne baby 🙂

mata128
25. apr 2013

Nas maly sa podla doktorky tiez od poradne k poradni "zmensil". Len oblecenie svecilo o opaku😉

simonkazga
29. apr 2013

Emma sa údajne narodila s 50cm o 9dni ju merali a vraj 54cm. teraz má 4mesiace a meria 69cm. ak lekár nič nepovedal, tak je určite všetko v poriadku, nestresuj.