Dievča škorpión - skúsenosti
Ahojte čakáme dievča v znamení škorpióna.
Aké sú to znamenia? Poprosím vás o skúsenosti a rady pri výchove .
Ďakujem
@bluka2 astrologicka tabulka narodenia znamena, v akej pozicii boli planety na oblohe vzhladom na konkretne miesto, ktore zadame a v konkretny cas. Takze ano, pozicie sa lisia vzhladom na miesto urcenia. Najma mesiac, ascendent, slnko. V tu istu chvilu je v japonsku rano a tu noc. To, ze bude dieta ine, sa nepredpoklada, nakolko astrologia vychadza z predpokladu, ze kazdy sa narodi tam, kde ma a v ten cas, ked ma.
@ciernysokol a kde prosím zistím tie ascendenty pre deti? Na astro bodka com je to iba pre osoby od 6 rokov...
@bluka2 na astro.com je extended chart selection. Tam sa daju navolit planety aj asteroidy. Aj pre male deti. Mesiac je dolezity, ten skor ako ascendent. Severny juzny uzol je tiez dobre vediet. Pokial niekto nechce pozerat vsetko. Tiez je horoskop aj s vykladom na zverokruh.sk a najdise.cz, ale vyklady sa vzdy lisia. Aj ked osobne si myslim, ze najvacsi prinos ma, ked sa clovek oboznami najprv sam so sebou. Aj ked, pri detoch takto aspon viem, co mozem a nemkzem od nich ocakavat.
@ciernysokol našla som to super, vďaka. Už viem aj ascendenty, aj moon. Uvidim, či to pochopím,tie uzly... To bude asi ten sever a juh na tom akoby kompase.ale nebudem tu už spamovat
@ciernysokol zaujímavé, ja mám všetko v ♌. Znamenie, ascendent aj moon...
@bluka2 ano? To je zaujimava kombinacia. Severny uzol nie su sipky, treba ho navolit. Po anglicky north node. Hovori o ceste, ktorou musime ist, aby sme boli stastni a dosiahli to, co mame
@bluka2 tak ja by som ti odpovedala nieco v style
@ciernysokol 🙂
@ciernysokol zaujímavé. Môj north node je South node mojej dcéry, tak to máme presne naopak. Som zvedavá, čo nám život prinesie 😁

@domculik to ma zaujalo, myslis, ze ked pred porodom preletim pol zemegule, tak to dieta bude nejako ine nez ked sa narodi na tej druhej polovici?