icon

Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky

manika77
19. júl 2009

mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀

zabka8423
29. mar 2012

kocky, ja som mala v 15 take kardio stavy a pricinou bol krivy chrbat - tlacil ma. no, jazda na koni, chrbat sa napravil a kardio problemy prestali. a stres je najvacsia svina, to najviac skodi srdiecku a tlaku. treba vediet ventilovat. 🙂
drzim palce, nech ste zdravi.

emmmuska
29. mar 2012

@jurkovamiluska asi nie 😨 nefajci aspon o tom neviem 😉

emmmuska
29. mar 2012

@zabka8423 dakujeme, no ved uvidim na co pridu 😒

stardust
29. mar 2012

jaaaj, o hodinu mam termin u zubara...brucho stiahnute ako pred skuskou, zblaznim sa od strachu 😖 😖 😖

jurkovamiluska
29. mar 2012

@emmmuska on nemusi pravidelne fajcit, mozno to len vyskusal, a teraz sa boji priznat sa, ci? no neviem nejdem sa hrat na doktorku 😀 len reku ja si pamatam ked som si dala prvy krat cigu tak som presne toto iste mala, ale nehovorim, ze je to aj jeho pripad

emmmuska
29. mar 2012

@jurkovamiluska to naozaj neviem, dnes som to z neho tahala ci ozaj nefajci...ale on ma este nikdy neoklamal....no ved uvidime 🙂

jurkovamiluska
29. mar 2012

@emmmuska neviem ako to mam napisat, ale hadam ak aj fajcil alebo co, tak nech to ma len ztoho akokeby mal mat nejake zle vysletky a nedajboze nejaku chorobu, dufam, ze mu na nic nepridu a bude vsetko v poriadku, alebo ak aj hej, tak nechje to nieco banalne, prajem vsetko dobre syncekovi
a kto by sa len tak priznal s fajcenim? 😀 😀 😀
ale nie, to uz rypem 😀

emmmuska
29. mar 2012

@jurkovamiluska ja som si tez tak pomyslela, keby to bolo len z fajcenia...myslim si ze by to uz potom ani neskusal 😀 ja som tiez zatlkala pred nasimi , ze nefajcim 😀

jurkovamiluska
29. mar 2012

@emmmuska preto vravim ci sa neboji priznat, ja som prvy krat fajcila ked som mala 12, a tiez som sa veru nepriznala 😀

jurkovamiluska
29. mar 2012

vcera som zacala s dietov, nie nejakou drastickou, ale som si povedala, ze nebudem jest mastne, sladke, prezierat sa a momentalne mam na tanieri 4 kolace, samozrejme ze ich zozerem vsetky naraz 😀

andreaka11
29. mar 2012

@jurkovamiluska ja som vzdy tiez zacinala s dietou "zajtra" a ked som spravila 5 brusakov, tak som kazdemu hovorila, ze som zacala cvicit 😀 😀 a da sa povedat, ze som cvicila pravidelne - raz za mesiac 😎

lenulka34
29. mar 2012

Ahojte kocky troska pisem nie k vasej momentalnej teme ALE mam syna ktory sa stale jeduje a vyzaduje max pozornost. Viem ze je to normalne ale uz som dost unavena a tak som skusila choditko a funguje to je tam hrozne spokojny. No ale mam trochu vycitky ze co chrbtica a podobne. Preto otazka na vas davali ste deti do choditka??? Dufam ze ma potesite a napisete ze ano🙂) este male info maly ma iba 7 mesiacov. Tak co vy na to hm????

jurkovamiluska
29. mar 2012

@lenulka34 my sice v choditku samozrejme este niesme, ale maly mi ma 5 mesiacov a nechce mi vobec lezat, iba sediet a vsade sa pise ze nesmie, a neviem co, kedysi nase mamy nevedeli co vsetko sa nesmie a tu sme,. musis sama vediet co je pre vas dobre, nech si kazdy mysli co chce, na druhej strane si vezmi, si spokojna ty a je spokojny aj on, co vam viac chyba ku stastiu, ved chrbticu si vtom nedolame tak co 😀

lenulka34
29. mar 2012

@jurkovamiluska no to s tym lezanim mame aj my🙂) maly sedi len tak aby sa nepovedalo este ziadna slava ale lezat ani za nic on je stale v pohybe mam problem ho prebalit okamzite sa dviha. ... Co ja sa s nim nabojujem hruuuza🙂)

jurkovamiluska
29. mar 2012

@lenulka34 ja ked maleho vyzliekam tak sa musim vyhybat rukam, lebo uz by bol hned hore, a da sa to? no neda, tak ponovom sa vyzliekame v sede, a k doktorke chodime pravidelne, takze keby bolo nieco s chrbticov tak to zbada, hadam, si myslim, inak aj ja som uz pokukovala na nejakych strankach po pavukovi a myslim, ze veru o nejake dva mesiace tam budeme aj my

emmmuska
29. mar 2012

@jurkovamiluska tak tento ma 18nast a mohol by sa aj priznat 😀 😀 😀

emmmuska
29. mar 2012

@jurkovamiluska baby to mate o par mesiacikov viacej ako nasa Lu ona ma zajtra tri mes. a uz ked ju prebalujem tak dviha hlavicku a ked je vo vajicku tak uz vymysla a pokusa sa si sadnut, ci co to robi 😀

jurkovamiluska
29. mar 2012

@emmmuska to aj my sme takto skoro zacali, takze drzim palce, ked ju budes chciet nahat lezat neskor 😀

emmmuska
29. mar 2012

@jurkovamiluska no je sice tretie moje dieta, ale ani jeden tak skoro nezacinal a neviem co mam s tym robit...zajtra ideme na nozicky ortopedovi tak sa ho skusim popytat co s tym a uvidim 🙂

lenulka34
29. mar 2012

@emmmuska no to sme aj my tak zacali asi v troch mesiacoch a v piatich sa mi prevratil aj s vajcom no nastastie iba na koberec a nic sa nestalo🙂)

emmmuska
29. mar 2012

@lenulka34 no do prcic, nie je to dajako skoro?

lenulka34
29. mar 2012

@emmmuska no je a preto sa aj prevratil lebo to nama necakala a nedavala taky pozor na neho.... Proste ani base deti asi nenavidia tabulky🙂🙂🙂

emmmuska
29. mar 2012

@lenulka34 tak uz musim byt v strehu.....uz to zacina 😀

jurkovamiluska
29. mar 2012

@emmmuska bude ti dokoliecka hovorit, joj to s nim len cvicte, ale nenehavajte sediet 😀

jurkovamiluska
29. mar 2012

@lenulka34 hiii, ja mam vajicko na stole v kuchyni 😨

emmmuska
29. mar 2012

@jurkovamiluska tak mu poviem nech to skusi hned v ordinacii, chcem to vidiet ako ju bude drzat lezmo a aby neplakala 😉

jurkovamiluska
29. mar 2012

@emmmuska mne vravela aby som ho zabavala, aby nemyslel nato, ze chce sediet, ani som tak nerobila, na brusku v lezme sa mi este vyhra, ale aj to nie dlho, ved je to prirodo uz dane, ja som ho dotoho nenutila, preto sa ja kaslem na vsetky piiiiiip tabulky, a v kociari sedime ako pravitko 🙂

sweetsuzi
29. mar 2012

@jurkovamiluska
@emmmuska
@lenulka34 Akoby som citala o svojom synovi 😀 ten presne uz v troch mesiacoch vo vajicku dvihal hlavu aby videl a ked bol nahodou vo vanicke tak rev ako keby ho drali ... v 5 mesiacoch kedze bolo leto sme sli do sportaku aby bol trochu nakloneny a videl a potom asi v 7 mesiacoch do polosedu, lebo sa inak fakt nedalo ....
A vela som ho nosila v satke, lebo mi to bolo aj pohodlne a hlavne videl von a bol kludny. Takze moja rada je kaslat na tabulky v tomto, lebo kazde dieta je ine a ked mu je dobre v choditku, nech tam je - pokial tam nebude 6 hodin denne tak mu to urcite chrbat neskrivi ale skor spevni.

adeladl
Odpoveď bola odstránená
pastelka74
29. mar 2012

@sweetsuzi ...úplne stebou súhlasím...naša malá síce krátko pobudla v chodítku,ale neublížilo jej to...každé dieťatko je iné,naša napr.nelozila po štyroch,ona to skratka nevedela,neviem to ani opísať,ona sa tak zvláštne odrážala od pravého kolena,bolo to dosť komické...ale netrvalo dlho a doroka začala kráčať krásne sama....