icon

Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky

manika77
19. júl 2009

mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀

vevusiatko
27. máj 2010

@vinifera moj chlap ti bude zavidiet aj on chcel ist , no som ho nepustila 😀 😀 😀 😀

nikollette
27. máj 2010

Vini, takže idete do BA??? Vy ste z okolia ZA že? Odtial mám ponuku na korytnačku, nedonesieš mi ju cestou?? 😀

nikollette
27. máj 2010

Veve nepustila? Ani ja by som nepustila 😀 😀 😀 😀 😀 😀

vinifera
27. máj 2010

@vevusiatko no šak nech ideeee - ja pôjdem do nejakého NC 😀

vinifera
27. máj 2010

A kde v Za by mala byť tá korytnačka? Susede pred dvoma týždnami zdochla tá suchozemská - snáď sa nesnaží predať pancier 😀

nikollette
27. máj 2010

Neviem kde presne. 😅
Ešte som vo fáze uvažovania... 😒
Tak snád to nie je tá mrtva, to by poslala aj poštou 😀 😀 😀

vevusiatko
27. máj 2010

@nikollette ako ja by som ho pustila kebyze to je zdara ale za to som mu zakazala vyhodit peniaze 🙂

@vinifera daj mu svoj listok nech ide s tvojim chlapom a my sa opijeme 😝

nikollette
27. máj 2010

Ja ani keby to bolo zadara 😀

nikollette
27. máj 2010

Baby zoberte aj mna na opijáš párty 😅

vevusiatko
27. máj 2010

Nikol teba vezme vini cestou

nikollette
27. máj 2010

čaute, nikto?

vevusiatko
27. máj 2010

Ahoj ja som tu kym deti pozeraju Jim Jam 😉

nikollette
27. máj 2010

A co tam ide? Môj vydrží tie detské stanice pozerať iba chvílku vždy...

vevusiatko
27. máj 2010

Teraz Angelina balerina 😀 😀 😀 ani oni velmi dlho nevydrzia ☹

nikollette
27. máj 2010

To je o tej myši nie??? 😀

vevusiatko
27. máj 2010

hej hej su tam nejake mysi 😀

nikollette
27. máj 2010

Môj má celkom rád to tuleni z iglu 😅

vevusiatko
27. máj 2010

Draganka vzdy zo vsetkeho len trosku ale napr. macka pu pozrie celeho

nikollette
27. máj 2010

Macko pooh je super 🙂

leelo
27. máj 2010

caute, mucko spi.
vini, tak najprv by som si vydychla, ze sa niekde nezmarnil a potom by som ho zbila! 😠
inak ja strasne neznasam hadky a dusno, hlavne odkedy mame maleho. jednoducho mu nechcem vytvarat taku atmosferu. nechcem, abyto citil. a to viac ma vytoci, ked mm nieco vyvedie - nemozem sa s nim pohadat tak, ako by som chcela 🙄

leelo
27. máj 2010

@vevusiatko a 2 deti mas aj cez noc?

@nikollette kukas ordinacku? 😉

nikollette
27. máj 2010

@leelo áno 🙂 jedným okom...

leelo
27. máj 2010

a maly sa hrajka? s gogom? uz zasoba cvrckov dorazila?

nikollette
27. máj 2010

Hej, už jedol gogo.. Taký dlhý jazyk má 😕 😅
Malý sa ešte hrá s ocinom 🙂

leelo
27. máj 2010

aj u nas sa vzdy vecer travi s ocinom. ved nech si ho uzije, ked je do vecera v praci.
maly uz ked pocuje dvere buchnut, tak nahodi blazeny vyraz 🙂 a potom z neho na sekundu oci nespusti, az pokym nejde spat 😉

nikollette
27. máj 2010

Aj u nás. Ved keby malý chodil spať okolo 19tej, tak by ho ani nevídal ☹

vevusiatko
27. máj 2010

@leelo cez noc asi nie Patko nechce spinkat a ani Draganka zatial tak uvidime kedy pridu po neho 🙂

leelo
27. máj 2010

detto.
sa tesim na slovensko. ideme bud.tyzden. konecne zase vsetci 3 cele dni spolu + nasi, bracho a vsetci kamosi, s kt.sa stihneme stretnut

nikollette
27. máj 2010

Kopíruje jednu maminu z inej témy:

to co tu teraz napisem bude zniet neuveritelne,no ak chcete mat zdrave deti mleiku a vsetkym mliecnym vyrobkom sa vyhybajte.Nasa detska lekarka povazuje mlieko za biely jed a po prestudovani par knih napr. Pravda o mléce, k tomu dôjde kazdy.Samozrejme tym nechcem nikoho odsudzovat,kazdy robi pre svoje deti to najlepsie co vie,no dviha ma zo stolicky, ked citam ze ani nie rocnym detom niekto dava termixy,pribinacky a pod.
Mlieko nie je potravina pre ludi,z neho vapnik neziskate,okrem ineho spôsobuje osteoporozu,ekzemy,nici imunitu u deti a pod.Ak by si niekto dal tu namahu a zistoval by u ludi s rakovinou hr. creva kto ma intoleranciu na laktozu, mali by ju vsetci...
Len tak na zamyslenie : videli ste uz slona,resp. akekolvek ine zviera s osteoporozou ?Ja nie, iba cloveka ..........
Ak mate niekto v rodine akukolvek alergiu vyhybajte sa mliecku,to ze dietatko nezareaguje hned po jeho zjedeni, to este neznamena ze mu neuskodi .

čo si o tom myslíte? 😕

vevusiatko
27. máj 2010

Niki ja malej kravske mlieko nedavam ked tak len pridavam obcas do varenia...do troch rokov jej chcem davat nutriilon....Ale zase si myslim ze podavat mlieko a mliecne vyrobky je dolezite takze tak