icon

Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky

manika77
19. júl 2009

mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀

nikollette
29. jún 2010

Idem dočítať, len prihodím fotky 😅

vinifera
29. jún 2010

Noo chlapci majú o zábavu postarané 😅

nikollette
29. jún 2010

Vini škoda...

Mukky, hm to sú drobci. Oni už veľmi dobre rozumejú, ale sa hrajú že nerozumejú, aby mohli vystrájať...
Ja tiež celý den Chrisa upozorňujem, a ako si písala zo strachu, z obavy nebezpečenstva ☹
MP tiež mal defekt asi pred mesiacom, dvoma? 😕 tiež musel novú pneumatiku kupovať 😝

nikollette
29. jún 2010

Už skákali na Lillu 😝
Budú spať asi vonku 😀

nikollette
29. jún 2010

Ale malý Melvina nejak zle chytil a zaknučal, tak sa malý zlakol a pom už nechcel.
A druhý Jerro, tomu nejaké decko zlomilo raz chvost takže deti moc nemusí 😒

nikollette
29. jún 2010

Mp si dnes kúpil obrovský boxovací mech 😝
už počujem jak do toho tlče 😀

petka035
29. jún 2010

Niki riadny zverinec,zlatí sú 😵 a fotky krásne 😉

nikollette
29. jún 2010

Peti, dík 😵

nikollette
29. jún 2010

My sme už okúpkaný, MP cvičí...
Malý bol ako malý cigánik špinavý... 😅

zuziiiicek17
29. jún 2010

Ahojky 😵
nevesta nalicena ,ja celkom spokojna ,ona uzasnuta 😀 jej sa to velmi pacilo ,ale ja vidim muchy ...teda ani by neboli ,keby som nelepila mihalnice .nerada to robim + kupila cele mihalnice ,ktore sa strasne zle lepia 😖 takze su kupi trsy a den pred svadbou jej ich pojdem nalepit .chce ich vela ,takze mi to tak bude lepsie .
ale bolo to take super 😵uplne vo svojom zivle som bola 😵ja milujem svoju profesiu 😵ach ,keby sa mi podarilo robit to .musim sa snazit a vela sa ucit . Ved este mam dva roky 😀

nikollette
29. jún 2010

Zuzi, tak si sa vyžila 😵 😵

nikollette
29. jún 2010

Nemáš foto? 😀

zuziiiicek17
29. jún 2010

@nikollette nemali sme fotak a moj mobil debilne foti ,takze mi kamoska posle fotky vecer snad .Ale tak na fotkach z mobilu to tak vyzera slabucko ...nevyniknu farby .licila som ju tak do fialovo ruzova -aspon sa bude hodit k vyzdobe + polnocne saty ma ruzove .

mukky
29. jún 2010

ahojte,
S už hajušká skoro hodku,taký zlatý bol ani neplakal a nevystrajal ze musi ist spinkať a byt v postielke,uz sa tesím ked ráno otvori očká a povie mama 😵

mukky
29. jún 2010

@janac1974 ahoj,dakujem za blahozelanie,som dumala dnes aj vcera nad Vami ci ste ok...

inak je sranda že 3 Petry sme tu,nie je to az také casté meno,či?

mukky
29. jún 2010

@zuziiiicek17 okamzite si potom poprosím fotky 😀

mukky
29. jún 2010

@nikollette že psiská 😀
ja som myslela že to budu nejake velke plemená ,hebedá aspon tak som si myslela 😀 a to také prtavé 😀

zuziiiicek17
29. jún 2010

@mukky myslim ,ze petra je celkom caste meno ...aspon ja poznam asi 10 😀
jasne fotky capnem mozno aj sem .ak to buude stat za to ,lebo tie fotky su ozaj oodveci dost

nikollette
29. jún 2010

Veď som písala že yorkhovia 😅 😉

mukky
29. jún 2010

ide super film na markíze,len som ho videla už asi 2 krát 😒

idem si kuk spravy o tom dievcatku ☹

nikollette
29. jún 2010

Tiež som chcela napísať že Petra je časté meno podla mna.

nikollette
29. jún 2010

Mukky tiež som to videla 😝
Ja sa teším na štvrtok, má byť na markíze dobrý film, o Africkom vražednom Safari...

zuziiiicek17
29. jún 2010

@mukky je to fajn film ,ale ja nemam rada J.Lo

mukky
29. jún 2010

@nikollette som asi prehliadla 😀 a ze babky ich bude musiet vypustiť,som myslela ze budu velke ako kone 😀 😀

Ch a mamina zlatíčka na fotke 😉

nikollette
29. jún 2010

Mukky dík 😵

Né preto ich bude musieť vypustiť, ale preto že ja vtedy ešte spím, ked väčšina psov vykonáva rannú potrebu 😅

mukky
29. jún 2010

@zuziiiicek17 to bude asi tým ze ja som uz stará korytnacka a aspon volaked tolko Petier nebolo 😕

zuziiiicek17
29. jún 2010

@nikollette a vasa kedy robi rannu potrebu ? 😅

nikollette
29. jún 2010

Vydrží kým vstaneme. Už si zvykla 😉

zuziiiicek17
29. jún 2010

@mukky eeeej stara korytnacka 😠 ťapa
no mozno volakedy a teraz uz tiez bude malo

zuziiiicek17
29. jún 2010