Diskusia len pre ,,netabuľkové" mamičky
mile mamicky urcite sa medzi vami najdu aj take ktore sa neriadia knizkami ale srdcom 😉 ..poprosim neprispievat maminy ktore striktne vsetko dodrzuju takych tem tu mate dost 🙂 ...a ani 🙂 neprispievat vetami typom ublizujeme detom ak im dame jogurt a tak dalej...toto je pre maminy ktore nemaju radi skatulkovanie do tabuliek 😀
hm ani neviem čo napísať 😝 nemám sa do čoho zapojiť,lebo téma,kt. sa tu rozoberá teraz ma absolutne neláka 😔
Velmi nie len ma šokla ta veta...mala som rada vaša temu, sem tam som sa do nej začitala, hlavne vtedy keď som bola unavena, pretože u vas som vždy našla súdržnosť a priatelstvo...kde sa podelo?
@petka035 ved nam napis aky si mala den atd .my chceme mat pohodovu temu ,ale nejde to 🙄 mozno o par dni sa to ukludni
Zuzka ved ale nič nové nemáme 😅
@petka035 aaale no ,ved s detmi je kazdy den nejaka zabava 😀
@zuziiiicek17 hej zábava-na to si spomen ked Ti bude Miško štvornožkovať po posteli a nie a nie spať 😝 😀
@petka035 to teraz robil cca hodinu 😠 😀 uz ho zadusim 😀 😀 ale zaspal konecne .Pritom som dala na radu Wan a dala som ho spat neskor ,ale ani toto nepomohlo.on na oci nevidel ,ale spat ani za nic
@zuziiiicek17 Nehľadám vinníka, si mi tak isto sympatická ako aj ostatné...držím palce v Čechách
@zuziiiicek17 bacha na slová 😝 ja som minule napísala v našej oktobrovej téme,že som mala také nervy na malú,že by som ju z okna vyhodilam a to si mala vidieť 😔
@leelo ved ja z toho dodnes nemôžem-lebo ja som sa nad tým ani nepozastavila 😕 lebo som bola absolutne v klude,len som chcela prirovnať aká som bola vytočená cez den,.ale k malej som bola normálna a mali sme obyčajný klasický den-ale tak čo už,hlavne,že za den je tam kopec podobných príspevkov typu,že nevládzu z detí a pod 😔
@majaxy prepac ,ze som na teba vybehla ,len uz ma to cele se*ie 😔 a dakujem 😉
@petka035 a ty si na to ako reagovala ?? Mna by to strasne znechutilo
@zuziiiicek17 To nič, len mi je ľúto že sa hádate
@zuziiiicek17 no najprv som to vysvetlovala ako som to myslela ,lebo jedna reagovala na moj príspevok,že,, peťka sorry ale toto čo si napísala,je už prisilná káva a bla bla(a napísala som niečo takéto:bože dnes som mala také nervy na malú,že by som ju z okna vyhodila,strášne vymýšľala) a potom som písala ešte niečo ale všetko normálne. no a potom sa do toho naviezli aj iné,že som na nu kričala a podobne 😕 no neviem kde to vzali,ked u nás doma bol klud a ja som to myslela nadnesene . ale k malej som bola dobrá 😅 ani som na nu nezvýšila hlas.
ale našli sa aj také,kt sa nad tým tiež len zasmiali,že čo to riešia
inak mna to rozhodilo tak,že som mm plakala do telefonu- a to nie som nejaká citlivka 😔
@petka035 mno ,ja tiez nie som citlivka ,ale aj mna niektore veci rozplacu . 😔
Momentalne mam vycucnutu energiu 😒
baby prepacte ze sa vam tu vkradam ale vasu doposial veselu temu som obcas citavala 😅 mukky mi pripadala ako taky tmel,ako dobry clovek s dobrym srdieckom(samozrejme ze taka je 🙂 )nechcem a ani nebudem sa vam tu do problemu montovat ale trosku mi je luto ze tato tema ma krizove obdobie ☹ zelam vam aby ste sa udobrili,aby ste ,,nevyskakovali,, jedna na druhu s tym ktora urobila chybu...mozno to co mukky tak zle pochopila nebolo az tak zle myslene ale ze to bolo treba zobrat s nadhladom... 😒 ale kazdy sme inej povahy a preto medzi ludmi vznikaju konflikty 😒 casom sa na vsetko zabudne a zasa budete veselo pisat i vasich ratolestiach 😉 🙂
@vinifera ej ale si sa rozsupla 😅
ale trefne.
Inak ,citala som ten prispevok a podla mna nie je az taky hrozny .Su veci ,ktore su pritiahnute za vlasy ,ale beriem to tak ,ze je to mukky.cakala som ovela horsie 😉
@vinifera a len vyhadzujete z kna ,alebo aj dusite ? 😀 tak ako ja ?
dnes som sa s tym mojim trdlom hodinu zlostila a este teraz ma taky nekludny spanok ,ze cakam co bude 🙄

@zuzka1. vidis ,to mi nenapadlo ,tak uz mam za sebou aj hodinu ironie 😀 😅