icon

Do koľkých materských škôl môžem dať prihlášku?

kisub1985
8. jan 2014

cavte maminky, prosim o pomoc, do kolkych skolok si mozem dat prihlasky alebo ako postupovat, aby bolo aspon o nieco vyssia sanca, ze mi dieta prijmu? dakujem za kazdu radu

Strana
z2
januliatko111
Autor odpoveď zmazal
abbie
5. mar 2014

@januliatko111 keby ho mali za to pokutovat, tak to by museli niekam napisat verejne, ale nikde to nie je ...aspon teda u nas v ruzinove to nema uvedene ziadna skolka 😝

januliatko111
Autor odpoveď zmazal
abbie
5. mar 2014

@januliatko111 my v Ruzinove praveze nemame ani to cestne vyhlasenie 😀 iba tam pisu, ze vsetky udaje, ktore som uviedla, ci su pravdive a to je adresa, meno, vek atd.

vrtulienka
6. mar 2014

@olinka1986 mali sme v skolke aj deti s plienkami - no len na spanok

vrtulienka
6. mar 2014

@januliatko111 na prihlaske na zadnej strane je napisane, ze rodic cestne vyhlasuje, ze nedal prihlasku do viacerych MS - aspon my to mame takto osetrene, neviem, ci je to aj na tvojej prihlaske tak, kukni zadnu stranu. Uz je to na zvazeni rodica, ci zaklame, neviem akym sposobom by potom skolka patrala. my sme mala dedina, takze tu vie kazdy o kazdom. s mestom nemam skusenost, no zoznam deti sa posiela ja na urad soc.veci a rodiny, mozno tam by sa to dalo zistit. no podvody by som neriskovala 😉

januliatko111
Autor odpoveď zmazal
hanaly
11. mar 2015

Rada by som sa pridala do diskusie. Nám povedali, že príjmu le 10 detí v našej dedine, ale už majú 12 žiadostí. Tiež je na zadnej strane prihlášky napísané, že čestne prehlasujem,ze som dieťa nezapísala do inej škôlky. Viem ale, že mi hrozí, že mi dieťa nepríjmu. Chcem preto zapísať dieťa ešte do súkromnej škôlky, pre istotu, lebo ak mi ho nepríjmu do štátnej, tak si zaplatím na vlastné náklady súkromnú. Porušujem týmto teda čestné prehlásenie? Aké to môže mať následky? Viete prosím niektorá poradiť? Ďakujem.

ivky
12. nov 2016

Ahojte. Syn ma rok a pol vo februari. Vo februari/marci sa zvyknu robit zapisy. Viem ze je problem dostat dieta do skolky z kapacitnych dovodov. Pomozem si nejak ak uz tento februar podam prihlasku s tym ze nastupit chceme az ako 3rocny ? Mam podat vo februari ci je jedno kedy? PredpokladAm ze lekarske potvrdenie staci az v roku nastupu....

zuzanaete
12. nov 2016

@ivky Na SK nie je system poradovnika do skolky. Na jar sa davaju prihlasky na skolsky rok, ktory zacne v septembri toho isteho roku. Nedavaju sa prihlasky rok dopredu. Prihlaska musi byt potvrdena pediatrom.

ivky
12. nov 2016

@zuzanaete Praveze viem o tom ze si davaju aj skor, len neviem ci v terminoch zapisov ci hocikedy. Zamestnankyna skolky upozornila manzela uz pred pol rokom ze v nasom meste treba dat cim skor ...

zuzanaete
12. nov 2016

@ivky Tak sa informuj priamo v skolke, ci ti teraz zoberie taku prihlasku.

ivky
13. nov 2016

@zuzanaete Jasne, len som chcela vediet skusenosti inych v tomto smere.

katka253111
13. feb 2017

Zienky, aj ja riesim dilemu s prihlaskami dvoma... prvu sme davali do jednej skolky ked maly nemal este ani rok.... druhu som dala do druhej skolky po 2hych narodeninach... na prvej prihlaske nebolo nic uvedene, druhu si nepamatam, ale volali mi teraz z druhej skolky, ze si mozem ist dat pptvrdit prihlasku k pediatrovi... mozem ist teda aj ked ma prihlasku v este inej skolke a tu ma jz potvrdenu? Lebo v podstate vyrozumenie neprialo o zavaznom prijati zo ziadnej z tych dvoch skolok...

sharmana
2. mar 2017

@katka253111 jasné že môžeš, a bude rada ak ti ho vezmú... v druhej škôlke aj keby ho nakoniec prijali, tak oznámiš, že nenastupuje a nemyslím si, že by mali problém s tým zaplniť miesto v škôlke.

Strana
z2