icon

Dokáže 3-ročné dieťa simulovať?

13. nov 2022

V stredu dcéra spadla z bicykla. Plakala, nevedela sa postaviť, sťažovala sa na nohu. Utekali sme na pohotovosť. Rtg nič neukázal. Lekár nariadil kľudový režim. Ráno zabudla, že jej niečo bolo a behala, skákala ako by nič. Povedali sme si, že je to riadna herečka. Možno ju naozaj bolela....
Teraz (o 8 večer) sa šmykla na poslednom schode. Plakala, ale normálne chodila, vravela, že sa len zľakla a nič ju nebolí. Pri zaspavani 2h cirkus, ako sa nemôže pohnúť. Vraj ju mam pretočiť na brucho ja, lebo sama nemôže. Nedokáže s nohou ani pohnúť, ani ju ohnuť v kolene, ani nám to nedovolí.

Strana
z2
autor
14. nov 2022

@katie253 presne tak 😔

nika23t
15. nov 2022

Juuuuj, ale som naozaj rada, že mala je v poriadku. Sama by som reagovala rovnako ako Ty a bola by som úplne vydesena. Možno ju to aj bolelo, ja som raz spadla tak, že druhý deň som mala svalovicu ako hrom z toho, ako ma naplno. Možno aj ona mala. Ale radšej, nech je to herečka, akoby mala mat zdravotné problémy. No každopádne si s nou asi ešte užijete dosť zábavy 😊😁

autor
15. nov 2022

@nika23t dalujeme. Áno, vdakabohu, že to nie je nič vážne a ozaj radšej nech si vymýšľa... ale ju to asi naozaj boli. V noci sa pár krát zobudila na bolesť. Možno počas dňa tú bolesť tak nevníma, keďže sa zahrá.

katie253
15. nov 2022

Kľudne jej daj aj nurofen na noc.

weggie
16. nov 2022

Keby len simulovat.. Deti su z pekla, to je zakladne pravidlo, ktore treba pochopit, chcu si znicit zivot a aj ten nas. Niekto tomu hovori aj "vzdorovitost", aby to neznelo tak kruto, ako pisem..

Ale je tu jedna vec, deti takeho veku nemusia nutne citit fyzicku bolest, len su vylakane (z tej bolesti, ze to bude "navzdy", hlavne ak je to prvy krat co ju citia), ze citia bolest (malu, miernu, "bezpecnu") a hovoria nam, ze ich to boli, z nicoho nic. Tej bolesti verim, ze tam byt moze, aj ked lekar hovori opak.

mojemenonikto
28. jún 2024

Pripomenulo mi to môjho syna, keď bol maličký. Ešte nosil plienky. Boli sme ráno na očkovaní do stehna a takmer celý deň presvedčivo kríval. Aj by sme mu to uverili, že ho bolí noha, keby nekríval na druhú, do ktorej ho neočkovali 😀

Strana
z2