icon

Dokedy sa vozili vaše deti v kočíku?

ematko29
6. sep 2012

moja dcera má už 3roky aj 2mesiace.astale sa rada vozí v kočíku.Po dedine chodíme peši ale do mesta ,ked viem ,že budeme vela chodiť tak vezmem kočík.Je mi to čudné ,že takú velku vozím v kočíku ale lepšie ako na rukách .Staršia už od 2rokov kočík vôbec nepotrebovala ,vydržala aj dlhšie trasy.

fiffinkaa
6. sep 2012

moje deti boli v kočiku do 1 roku, potom už len na pešky..no ale ked sme šli na výlet, na dlhšiu prechádzku,alebo napr. na dovolenku všade vláčime buginu samozrejme ešte aj teraz, malý ma 2 r a 5 mesiacov a staršieho sme vozili, no možno aj do 4 rokov.. pretože prešiel kilometer a už že ho nohy bolia a na koňa a to sa tiež nedá dlho nosiť ho, takže bugina to istila

ematko29
autor
6. sep 2012

@fiffinkaa no ved to,že ona dlho nevydrží už ju bolia nôžky achce ísť na ruky.no tie pohlady ludí,že také velké dievča...

nice202
6. sep 2012

asi od roka a pol nechodime s kocikom. teraz na dovolenke som mala taky maly kocik, myslim, ze golfky sa to vola. v tom sa trosku vozila. inak nie

m.i.r.i
6. sep 2012

vseobecne nepouzivame kocik asi od 1.5 roka...ale to sme byvali na dedine a maly vydrzi chodit a behat neskutocne vela..do kopcov, vsade..takze tam sme kocik nikdy nepotrebovali..ale ked som s nim teraz v meste( ma 2.5 r), tak stale vytiahnem kocik....napriklad ihriska su niektore vzdialene od nas aj 0.5 -1 km, zalezi ktore...a on sice vela nachodi, ale neviem si predstavit ako by som ho napriklad odtial niesla naspat..bud mame trojjolku na ktorej uz sam beha, ale viem ju aj ja tlacit alebo buginu...v pohode sa tam dopravime, vysali sa na ihrisku, ked chce ist peso, tak ja si kocik tlacim, on beha, ale mam vzdy poistku..tak isto ked idem napriklad do Tesca, tak neviem ako by som s nim peso sla..aby mi tam behal po obchode a ja s taskami potom ci ako..tak ho hodin do trojkolky alebo kocika, on sedi jak pat penazi aj v obchode, rychlo obehnem regaly, poberiem co treba a sme pri kase a ideme von...je to ovela praktickejsie...myslim, ze este nejaky ten rok to tak urcite budem praktizovat...

mahmulienka
6. sep 2012

kedze ihriska aj obchody boli u nas velmi blizko, kocik som zrusila na prechadzky aj spanie v 1.5 roku, ked sme sli ale na nejaky vylet - velmi sporadicky sme ho este bravali, castejsie vsak bola hore dolu na konikovi a opat cupkat. teraz ma 2 roky a 8 mesiacov a v kociku nebola ani nepamatam, dava aj turistiku s daddym uplne v pohode, velmi malo v turistickom nosici, stale sa pyta cupkat. takze je to individualne. som zvedava, ako na tom budeme s mladsou 🙂

sakura77
6. sep 2012

@ematko29
Pohlady inych ludi mozes mat na haku😉 moj syn sa vozil do 2 rokov a malá bude mat o chvilu 3 a nemam problem ju povozit,no a co...

bea1971
6. sep 2012

moj maly bol v kociku do 2 rokov,odvtedy uz len po svojich nozkach,ved tieto deticky uz vedia pekne kracat aj dlhsie viacmenej,akurat dnes som videla mamicku viezt v kociku no ozaj velke dievcatko,isla okolo nej znama a pyta sa jej,ze ty preco tu velku slecnu vozis este v kociku,ved uz ma cez 3 roky a chodi ti do skolky ? 😀 ,no ja som sa tiez cudovala,aj ludia sa po nej obzerali,ze tak velke dieta vozi este v kociku,no ta mamicka odpovedala tej znamej,ze co si bude nozicky drat,ze ju bude este vozit dalej 😀 😀

fotoarch
6. sep 2012

1.syn sa vozil v golfkach od 2 do 4 rokoch , aj ked ako zalozak na dlhe trasy
2.syn ma 1,5 roka a chodi vsade peso .............. ta 😉

anjelicek26
6. sep 2012

@ematko29 - saska aj do 3,5 roka hehe... u maleho sme uz kocik odlozili ;) Posledne mesiace v nom bol minimalne, tak to nemalo zmysel...Kazde dieta je ine. Ostatnych ludi mozes mat na haku...

andrejka1983
6. sep 2012

@ematko29 moja dcera ma už cez dva roky a ak niekde ideme ( do obchodu či na ihrisko) ideme vždy s kočíkom,dokonca cez den aj spáva iba v kočíku 😀 v postielke nezaspí a tak ju vozím pokiaľ spí si 🙂 aj si v klude nakúpim,či sa prejdem do mesta alebo len tak ju odparkujem v parku a ja sa opaľujem alebo čítam knižku...raz nám odpadlo predne koliesko a som jej povedala, že musíme dat kočiarik do opravy nuž sa tak rozplakala 😅 a ked sme ho opravili tak sa strašne tešila, aj ho bozkávala 😀 ....a keby si ju videla ako je tam poskladaná ked spí, lebo už je doňho velka, leží tam jak sardinka natlačená😀 ...ja na kočiarik nedám dopustit, velmi mi ulahčuje manipuláciu a presun s malou 🙂 ...a pohlady ludí neriešim, ved ma nepoznaju a v podstate je mi to jedno ak som ja a aj moja malá spokojna, budeme sa na nom voziť pokiaľ sa tam zmestí 😀

barbora111
6. sep 2012

@ematko29 ahoj,moj sa vozil tiez dlho,do 3,5 roka 😀 ¨Vozili sme ho v sportovom kociku ale uz ludia pozerali lebo mu bol trosku mensii tak sme kupili golfovy kocik a tam sa len chvilu povozil lebo to sa uz nedalo ho tlacit aky bol velky,pomaly by sa zlomil ten kocik 😀 tak musel zacat pesy chodit,velakrat si poplakal lebo sa mu nechcelo ist len na ruky ale zvykol si uz a teraz je to uz dobre, dokaze chodit velmi dlho a konecne bez plakania 🙂

bubelko
6. sep 2012

@ematko29 starsi do 2 rokov, mladsi sedel naposledy v kociku v juni - to ho prekotil, odvtedy sa nevozi 😉 na hory nosim este turisitcky nosic, do mesta uz nic.

katren
6. sep 2012

@ematko29 no tak nasa ma na to uz len necele 2 mesiace.....ked sa narodi treti clen nasej rodiny, jeden bude musiet z kocika von.....trojickovsky teda kupovat nebudem 😅 😀 😀 😀 😀 ale zas ja mam aj manducu a satku, takze ked bude treba, jedneho odnesieme....a je mi jedno ktoreho, bo obidvaja sa velmi radi nosia 😉

ematko29
autor
7. sep 2012

dakujem mamičky za názory 🙂 vidím,že je to naozaj velmi individuálne.mne tiež kočík vyhovuje na dlhšie trasy alebo na nákupy v tescu.Ešte sa chvílu ponosíme tak do zimy,kedže golfák má menšie kolieska a bude sa zabárať do snehu.Dovtedy bude slečna fakt velká v podstate 3apol ročná 🙂.

zazalienka
9. sep 2012

Náš malý bude mať v januári 3 roky a ešte sa vyváža.. u nás funguje Perego GT3, do iného sa nevlezie, vďaka bohu za náš tank🙂 keď ideme kratšiu trasu, tak bez koča, ale do mesta, keď potrebujem do banky a podobne, tak beriem kočík aby som nelietala za ním...

sjuz
9. sep 2012

no nasa slecna kocik nechcela od zaciatku, ked mala 8 mesiacov, vzdali sme to... Dufam, ze tuto druhu aspon trocha pokocikujem viac...

ducci
25. sep 2012

my mame rok a pol a berieme na prechadzky aj kocik a vacsinou z neho pred parkom vylezieme a ideme cast pesky...klune budem pouzivat, do kedy v nom bude chciet sediet 🙂

vivusika
25. sep 2012

@zazalienka my sme mali Jane trojkolku a to bol tiež taký tank 🙂 malý sa vozil do 3 rokov a čo si myslia iní, mi je srdečne jedno 😝

zazalienka
25. sep 2012

@vivusika no ja som práve posunula kočík kamoške pretože malý mi nechcel chodiť pešo.. hučí na pol sídliska že on chce do kočíka lebo ho bolia nožičky a pod. tak som proste kočík zrušila a hotovo.. nemá na výber🙂

szilvia31
26. sep 2012

no ja som kočík zrušila keď mala mala 1rok a 7 mesiacov 🙂 namal problém chodiť pešo,v ruke mala macka a išli sme 🙂 je mi smiešne keď 3ročné deti sedia v kočíku,potom sú lenivé a keď sa ide na prechádzku tak nepoznajú riziká ktoré na ne číhajú,auto,bicykel.........

pia22
29. sep 2012

My obcas aj teraz vytiahneme kocik, ale to uz viac z nasej pohodlnosti, aby sme ho nemuseli nahanat pri nakupoch a podobne:D

lenka_b
29. sep 2012

Moja bude mat 3 a ked idem naupovat, tak si to bez kociara ani predstavit neviem. Inac by mi behala kade tade a nic by som ani nepozrela a ani nekupila. Kocik inac nepotrebujeme, len ak ideme do parku na dlhu prechadzku, tak ked sa unavi, tak si tam hopa. Ja ju predsa nemozem na rukach nosit 😀

zuzuliennka1
8. apr 2021

syn ma 3r a 4m, byvame v meste - mensie nakupy davame peso, vacsie - tesco drogerka, vzdialene mhdckou 15min - jedine kocik, to si peso neviem predstavit, kebyze to mam o ulicu dalej, ale takto - kocik. Mam dost stabilny kvalitny kocik Jane a kym ho udrzi, nech sa vozi. Radsej divne pohlady, ako dieta zrazene autom...