Dovolíte 1,5-ročným deťom pozerať rozprávky?
Dovolíte svojim jeden a pol ročným deťom pozerať rozprávky?
Hmm, v tomto veku nejak extra pri telke nevydržali... Ja som púšťala také tie anglické wheels on the bus atď. Ale - áno,k tvojej otázke, púšťala som, ale bolo to kontrolované, presne navolené videjká, nie, že zapnem nejaké jojko tv a 2h sa nestarám 😁
Staršia nevedela čo sú rozprávky do 2,5r. Potom nastúpila do škôlky 😀 mladšia sa už zviezla so staršou,takže určite pozerá od 1,5r.. ale asi tým že tak skoro začala,ju to moc nebaví.. staršia aj doteraz do toho cumi že úplne vypne okolie.. inak sa u nás pozerajú len cez víkend ráno ak nikam nejdeme a výnimočne večer cez týždeň.. väčšinou ale vôbec cez tyzden
pre take male dieta to nema vyznam,nasi pozeraju dvakrat za den asi po pol hodine,ked pridu zo skoly/skolky a vecer pred spanim
nie su ani zavisly a nerobia ziadne afery,ze chcu pozerat viacej,dokonca ich to dlho ani nebavi
je to asi o tom ako sa deti nastavia a tak k tomu pristupuju
vsetko s mierou je ok
Moje dieťa číslo dva bolo také náročné, že som veru povolila aj tu rozprávku pozrieť, lebo som chcela mať aspoň 10 minút kľudu. Ostatní dvaja boli pokojné deti, takže ti pozerali až neskôr. 😂
@zuzkaa1991 presne. Všetky zákazy majú za následok, že dieťa je ako vyšinuté potom.
Mylite sa so zakazmi a vysinutostou, telka nie je ani problém, problém su programy pre tie deti. Vysinute su potom skor z toho co pozeraju a vidia, rychle efekty, blikanie, a kolko krat aj neprimeraný obsah, stres pri pozeraní. Kto chce si najde informacie o tom, je to rovnaké ako hry na PC / mobiloch a ine závislosti doby. Kto nie, bude s tym ok, ako ked deti cele dni sedia pri pc, mobiloch... 1, 5dieta urcite nevyzaduje telku ak sa na nu nenauci od mala...
@simca06022011 už zas extrém! Preboha veď nie sedieť celý deň pri telke ale chvíľu ak si potrebujem niečo na rýchlo spraviť v domácnosti či dať si sprchu. A nepúšťať halabala hocijaký kanál.
@mimi16 ja pisem niekde extrem? 😂 Jaj myslis tie deti na mt... To bolo naschval prehnane, myslene na to, ze tak ako jednemu rodicovi nevadí to a ti co to dovolia su s tym ok, a potom je tu druha skupina rodicov ktorym to vadi, kazdy spraví podla seba. A bavime sa tu v téme o 1,5r dietati... Netrrba si s textu jednu cast vety vytrhnut.
Ano ked potrebujem nieco rychlo urobit (napr. dovarit obed a spratat kuchynu, uz je hladny a caka, otravuje, spal by a nevie co so sebou), tak mu zapnem rozpravku, nejaku poucnu a ma rad pocoyo, pesnicky, alebo momentalne frci na national geographic animals 😂), to su take 15 minutovky aby som mu odputala pozornost. Aj vecer mu viem pred vecerou pustit macka uska niekedy.
@mimi16 a aka to je parada, ked som uz osprchovana predym ako on ide spat. Potom po ulozeni uz si len sadnem a vstanem az ked idem do postele 😂😂
@srferreira aj ja tak. 😀

Nie. Tie obrazky sa brutalne rychlo menia a mozog v tom veku to nieje schopny spracovat, plus ine negativa. Ale to si aj sama vygooglis.