icon

Dvojročný syn vrieska

marus313
10. júl 2015

Ahojte potrebujem poradit moj syn ked sa mu nieco nepaci zacne strasne vrieskat az je cerveny a vydrzi aj hodinu.Nemozem nikam s nim ist vcera sme boli v tescu nieco som mu nedovolila zacal robit svojr sceny vrieskat a skriabat ma do tvare vsetci sa otacali po nas.Prosim poradte ako sa spravat v takomto pripade doma ho poslem do izby alebo si ho nevsimam.Uz som skusala aj zovretie aj studenu vodu no nepomaha nic.az ked sa vykrici tak sa da utisit.

Strana
z3
marus313
autor
6. aug 2015

Ako ja vydrzim len ma hneva ked sa ludia po nas otacaju ako keby nemali deti.Teraz sme boli na dovolenke chytil svoj amok a vrieskal na chopku ze nas bolo pocut asi az v Jasnej☺ale vydrzala som.Vzdy sa mu niekto cudzi prihovoril a vtedy prestal.( vzdy to boli poliaci☺)ako sme prisli z dovolenky zatial svoj amok este nemal ale zasa zacal hryzat a skriabat.Hadam ho to coskoro prejde .

pierrecomm
1. apr 2022

@s_mt Dobrý deň. Naša dcérka sa ako autistka správa rovnako ako Vaše dieťa. Akurát si netrieska hlavičku. Ale to škriekanie je na nevydržanie. Nemáte nejakú teóriu prečo je to tak?

marus313
autor
2. apr 2022

@pierrecomm nas z toho vyrástol 🙂už má 9 rokov je z neho úspešný školák 🙂

Strana
z3