icon

Emočné 2,5 ročné dieťa

balkica
28. dec 2015

Prosím Vás, máte konkrétnu skúsenosť, ktorú by ste vedeli porovnať...? Počas prvého tehotenstva, v siedmom mesiaci som zažila jedno veľké emočné vypätie, naozaj obrovský nekontrolovateľný krik na moju osobu, a ja tak isto..V druhom tehotenstve som našťastie nič podobné nezažila...A sledujem na synovi(2,5roka), že má emočné výbuchy, a neviem či to pripisovať tomu alebo nie..Inak je neskutočne zlatý, šikovný, pomáha, všetko chápe, rozpráva, je učenlivý, pekne chodí sám spať, fakt, že dieťa o akom by som mohla snívať pred pár rokmi.. len tieto záchvaty sa mi nepáčia a nevidela som to u iných rovnako starých detí na dvore...A v porovnaní s dcérou tiež vidím rozdiel...Je oveľa kľudnejšia ako bol on v tom veku..Tak neviem či to mám brať proste tak-že však každé dieťa je iné, alebo že to zdedil po niekom, alebo že sa mohla tá situácia odzrkadliť takouto formou....Ďakujem

orieska325
29. dec 2015

aaa jak dobre nam je🙂 🙂 hik🙂

jeannna
29. dec 2015

@timea7 Ja som zas dnes bola cely den mimo a len som "lajkovala" . Tiez sa mi nechcelo do nikoho obuvat, holt dobra konstelacia dnes bola 😀

godyna
29. dec 2015

Este ze mame tie emočne deti - aspon nas to všestranne obohacuje

timea7
29. dec 2015

@jeannna aleani nebolo do koho, normálne v pohode všade, ja som "rozdávala rozumy" 😀 kade tade, zatiaľ ma nikde neposlali a to veru aj mohli 😀 😀 😀

jeannna
29. dec 2015

@timea7 Po celodennej sichte na MK si veru zasluzis frtana 😀

orieska325
29. dec 2015

@godyna a sme dosli ku krasnej filozofickej bodke. vdaka nasim detom je nam nakoniec aj dobre🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

timea7
29. dec 2015

@godyna ja nemám, mne sa hodilo o zem len raz, aj to veľmi opatrne....nemala by som s ním ísť k psychologičke? 😀 😀 😀 😀 Momentálne je u frajerky 😎 má skoro dva metre, o zem sa neplieska.

jeannna
29. dec 2015

@timea7 No, vidim to u tvojho syna minimalne na regresnu terapiu 😀

orieska325
29. dec 2015

@timea7
@jeannna frajerka ho polieci,nechte ho bejt🙂 🙂 🙂

timea7
29. dec 2015

@jeannna kujééém, ve´d som aj odbehla navariť a návštevu vybavila, bože ozaj, aj tá malá mala také prejavy!!!! Ale zahnala sa na mňa iba raz ! Keď som jej chytila ruku, vyplazila mi jazyk, na zožranie bola! ešte vidím kúsok lega pri dverách, ale netankuje ma to.

godyna
29. dec 2015

@timea7 tak to si veľmi nezodpovedná mama- este teraz mal sediet u tej psychologicky 🙂 pri mojej ktora sa plieska ako kapor sa mi to zda naozaj divne

orieska325
29. dec 2015

@timea7 ta posledna veta to zabila🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

godyna
29. dec 2015

@orieska325 mozno frajerka je psychologicka ked uz to @timea7 zanedbala 😀

paris3
29. dec 2015

veru, chcelo by to novu diskusiu o pozitivnych ucinkoch alkoholu na emotivne mamicky emocnych deticiek 😉 😀

jeannna
29. dec 2015

@godyna Vsetky zeny sme psychologicky, to by chlapi nedali, co my dokazeme v hlave analyzovat 😀

timea7
29. dec 2015

@paris3 tak alkohol nie je odpoveďou, ale zase zabudneš na otázku 😀 😀 😀 😀 😀 😀

orieska325
29. dec 2015

baby fest ma bavite len mi uz zaostava oko..boze kde su tie casy ked som dala dva deci na zaciatku zuru a noc predomnou,dnes dva deci a uz ma to taha spat..nuz hold tie deti vedia vycerpat🙂 🙂 🙂 lucim sa bru noc🙂

jeannna
29. dec 2015

Ja deticky nemam, tak nejdem mudrovat, ako vychovavat, ale osobne si myslim, ze podstata emocii je vrodena, vychovou sa da co - to okresat, ale to dieta si ide aj tak svojou cestou. Cin cin na zdravie 😀

timea7
29. dec 2015

baby ja som v skutočnosti nepila nič, ale partner po mne pokukuje, či som kompletná, keď sa priblbnuto usmievam na monitor....aby som nakoniec u tej psychologičky neskončila ja 😀 😀 😀 😀 😀

jeannna
29. dec 2015

@timea7 aj ja sa usmievam ako mesiacik na hnoji, ale ja som aj ozaj pila, tak ku psychologicke nemusim 😀

godyna
29. dec 2015

@jeannna tiez si myslím. Ked mala začne predvádzat male javiskove formy, tak si tak hovorím, ze pri tejto kombinácii génov, som asi ťažko mohla čakať hlbaveho intelektuála...🙂

jeannna
29. dec 2015

@godyna to bud rada, caka ju lepsi zivot skakanim na javisku, jak studovanim knih, intelektual aj tak na konci zivota len sucho konstatuje: Viem, ze nic neviem 😀

timea7
29. dec 2015

@godyna ja z teba nemôžeéééém, malé javiskové formy a hĺbavý intelektuál..... 😀 😀 😀 😀 😀 😀

godyna
29. dec 2015

....Dievcata dakujem za spríjemnenie večera.....

godyna
29. dec 2015

Fakt som sa nasmiala

timea7
29. dec 2015

ja tiež dakujem ste fajn, baby !!!!! 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

paris3
29. dec 2015

tak ja si pri dcerinych prejavoch tiez poviem, ze ma to po kom mat 😀 😀 a som radsej ticho 😅

godyna
29. dec 2015

Tak zajtra vecer tu a nech mame naliate a ty
@timea7 Tiez!!!

paris3
29. dec 2015

velmi prijemna virtualna party! 🙂 ovela lepsia, nez niektore realne 😀 tak snad aj nabuduce 😉

timea7
29. dec 2015

@godyna jasné!!!! Bežím to dať chladiííííť!!!!!