icon

Farba vlasov detičiek po narodení

octaviagolf
8. feb 2017

Ahojte maminky chcem sa opýtat akej farby vlasov mali vaše detičky ked sa narodili..obaja sme blondáci...všetky deti sa narodia čiernovlasé? alebo su aj blondavé? zatial som videla len čiernovlasé..Ďakujem za odpovede.

1medvedik1
8. feb 2017

medzi mojím bratom a mnou je 13 ročný rozdiel. Keď sa narodil, mal veľmi husté čierne vlásky 🙂 teraz má 7 rokov a úplne blonďavé, v lete dokonca až také žiarivé blonďavé vlasy 🙂

sabina1975
8. feb 2017

Mam tri deti prvy bol ruzovy anjelik a blond vlaskami a modrymi ockami taky je aj teraz /23rokov/druhy bol tiez blond teraz ma take tmavsie blond /21rokov/ a dcera mala dlhe cierne vlasky teraz ma 3 roky a ma krasne blond

stastnablcha
8. feb 2017

ahoj ja som cierna a moj muz je spinavy blondak, a moje deti su blondaci od narodenia . syn mal dokonca uplne svetle vlasky...

micka81
8. feb 2017

Moj brat sa narodil s ciernymi vlasmi (mama aj otec maju spinavy blond) ale rychlo mu zosvetlali a do piatich rokov mal uplne biele vlasy. Teraz ked je dospely mu zase stmavli a ma ich tmavohnede. Moja dcerka sa narodila s tmavohnedymi vlasmi (obaja s priatelom svetlohmede vlasy). Teraz ma rok a pol a ma uplne blondatu hlavu...

jeennyv
8. feb 2017

@octaviagolf ak sa dietatko narodi s vlasmi pocas prvych tyzdnov mu vypadaju a potom narastu pomaly uz vlasy ake mat bude a tie sa este pocas zivota mozu menit

evittam
9. feb 2017

@jeennyv Si predstav, že nie každému bábätku vypadajú vlasy.😉 Našej dcérke nevypadali vôbec, len vybledli a rástli a rastú......😉
Synovi vypadali ale len časť a tiež vybledli......
Farba vlasov sa mení počas života aj viackrát. Obe deti sa mi narodili čiernovlasé, momentálne majú "špinavý" blond a je možné, že znovu stmavnú....

yanni
9. feb 2017

@jeennyv nie je pravda. Nie vsetkym detom vypadaju prve vlasy a az potom rastu "trvale".

yanni
9. feb 2017

@octaviagolf 4 deti (starsie deti vsetci chlapci, najmladsie dievcatko). Kazdy sa narodil len s bielym paperim. Najstarsiemu stmavli takmer hned, ma hnede. Tri mladsie deti uplni blondaci.
Mala ma 18 mesiacov, narodila sa lens kratuckymi bielymi vlaskami, v priebehu prvych mesiacov ich mala raz tmavsie, raz do rysava, nakoniec sa jej ustalili na uplny svetly az biely blond a ma ich az doteraz. Uz len rastu do dlzky a hustnu.
Moze byt ze este vsetkym v dospelosti stmavnu. MUz mal rovnaku farbu, moj brat tiez a muzovi stmavli na spinavy blond, mojmu bratovi na tmavsiu hnedu.
Ja som mala od narodenia tmave vlasy (otec tmave, mama presne ako brat, biele a az v dospelosti jej stmavli na hnedu).

jeennyv
9. feb 2017

@yanni
@evittam u nas v rodine aj znamym zas vsetkym vypadali...ale asi to potom bude velmi individualne

jance333
9. feb 2017

sestra s mužom sú obaja blond a obidve dcérky sa narodili blonďavé, prvá tak vlasatá, že sami doktori sa čudovali, že to pri blonďavom bábätku ešte nevideli také háro.
a ja som zvedavá na naše, lebo ja som tmavá a manžel blonďák, bude prekvapko. blond-tmavé-ryšavé? 😍

gdulskadarina
13. feb 2017

vlasky sa menia istotne u kazdeho dietatka. nase malinke sa napriklad narodilo bez vlaskov, takze tento problem nas ako si minul. stretla som sa s malinkou, ktora mala az cierne vlasky a teraz je z nej blondinka, uplne jej tie vlasky zosvetleli

usla35
14. feb 2017

Osobne som velmi zveda na vlasky nasho drobceka. Ci aj vobec nejake mat bude xixi. Kamaratka je blondina a za muza ma spaniela. Ten je cely snedy a ma tmave vlasy. Narodil sa im syncek, ktory ma tak rysave vlasy, ze na ostorve, na ktorom ziju takeho nenajdete. Je to u kazdeho dietatka individualne, ci si myslite inak?

yanni
14. feb 2017

@gdulskadarina aj u malej mojej kamosky to tak bolo. Syn jej bol a je (ma 9 rokov) stale blondak, dcera (teraz 7 rokov) sa narodila s uplne ciernymi vlasmi a mala take do roka. Na oslave prvych narodenin uz bola blondava a stale je.

yanni
14. feb 2017

@usla35 Ono, geny sa mozu pomiesat hocijako. Kamoska, blondyna, ma muza Taliana z Kalabrie, tiez snedy s ciernymi vlasmi. Maju 4 deti (tri su uz dospele), starsie dve su dievcada, obe take pekne tmavovlase "Talianky", dalsie dve deti chlapci, obaja brckavi blondaci 😉