icon

Farbičky/plastelína pre začiatočníkov

mama4444
9. apr 2023

Podmienka : aby ostal CISTY DOM 😂🙏🏻
Viem ze nejake faebicky ci voskovky take existuju a urcite aj plastelina ktora nefaebi

Dakujeeem

svetlonos
9. apr 2023

@mama4444
plastelina playdoo, my mame taku lacnu z aktion a pozri na nete, urobis si ju doma aj sama - nefarbia. Ak sa dobte pamatam, tvoje male ma 16 mesiacov, vsak? Posadila som v tom veku do jeho ikea stolicky dala na stol a zem igelit, a na vykres vyliala prstove fsrby. Zo bolo zabavy. Na kteslenie by som brala v tom veku voskovky zo vcelieho vosku. Teraz ma stabilo pastelky, take kratke hrube a ked prejdes po nich vodou rozpiju sa.
Je toho vela ale vzdy som ich upratovala a bola pri nom ked " kreslil/ maloval" potom som upratala. Tak budes mat vzdy aj cisty nepokresleny domov 🙂

marianarem
9. apr 2023

@mama4444 Ake stare dieta? Moj ma 3 roky, plastelinuje teraz skoro cele dni. Zacal tak pred pol rokom a pouzivame klasicku plastelinu, aka bola este za mojho detstva. V takomto veku uz sa mu da povedat, ze to nema roznasat po byte. Dostal velku pracovnu dosku a tam si s tym robi. Dom je cisty, al nahodou najdem plastelinu mimo dosky, tak ide do kosa, takze sa snazi neroznasat.

kiki68
9. apr 2023

@mama4444 odporucam pastelky stabilo a potom mucki farby

janka_lolo
10. apr 2023

@mama4444 pastelky od mapedu, oni majú špeciálne pre deti od 1+ aj sa im lepšie držia a dá sa povedať, že najlepšie fungujú s klasickým papierom, známy majú malého umelca (2r) a všade by kreslil a minule som mu kúpila tieto od mapedu a hovorili, že s nimi najradšej kreslí lebo sa mu najlepšie držia a aj keď náhodou by inde chcel kresliť tak mu to nejde

jaskolka
10. apr 2023

Môj má rád plastelinu, kupujeme klasickú, dostal veľkú umelohmotnu podložku a robí s nou len na svojom stolíku. Má 2,5 celkom už chápe, že nemôže s nou behať kadetade, lebo v tom prípade beriem ju a má po zábave. Farbičky som mu objednala myslím zo včelieho vosku, alebo niečoho takého, vyhodila som už originál krabičku, tak neviem isto 🙂. Ale sú celkom fajn, nefarbia mu prsty a inde ako na papier veľmi nepíšu. A ak, tak viem to aj normálne ľahko vodou umyť

mama4444
autor
10. apr 2023

@marianarem este len 23 mesiac