Hry a aktivity pre 8-mesačné bábätká
Ako sa hrať s 8 mesačným , má význam ho už niečo učiť ? Môj synovec vedel 9 mesačný už urobiť rukou “pápá” aj ťapy ťap rukami. Čo by som mala robiť s 8 mesačným ? Aj nejaké hranie mi prosím vás poraďte lebo niekedy mám pocit že sa nudime 😏😒😁 Ďakujem😇
Teraz napustí detsky bazenik teplou vodou a daj mu hračky do vody
8 mesačne dieťa sa má hrať a nie sa pretekať čo vie a kto vie viac
Ja som syna nic cielene neučila, proste som všetko komentovala aon sa učil sam. A hračky som vyberala na rozvoj motoriky, mal veľmi rád takú tyc na ktorú sa navliekaju kruhy, vkladacku, dávať cestoviny do plastovej fľaše. V tom veku sa naučil zvuky zvierat, všade chodil... Ale keby ma moje dieťa 8m v lete, tak je od rána do večera v bazéne 😅
u nás prechádzky...často a dlhé...
Ahoj, môj mal 8 mesiacov tiež cez leto a chodili sme veľa von. Rad pozoroval staršie deti ako sa hrajú na ihrisku. Zobrala som deku a nejaké jedlo a mali sme piknik. Chodili sme do parku na hojdačky, pieskovisko,... doma sme na terasu kúpili bazén, hodíš nejaké poháriky, lodičky, rybičky a môže sa hrať. Doma sme sa hrali napriklad nahanacku, stavali sme veze z kociek a zhadzoval ich, púšťali sme si autíčka, rad naháňal loptu, mali sme psíka tak sa hrával s ním, pozerali sme si knizky, sem tam sme išli do nejakej hernicky pre bábätká. Vonku na prechádzkach rad sledoval auta, autobusy, elektricky,...

Všetko komentuj, ukazuj, bav sa ako s dospelým, dlhé prechádzky, ak štvornožkuje tak po lúke po parku, nech pozerá listky konáriky, húpačky, nech sleduje väčšie deti na ihriskách.. doma to už s takýmito deťmi začína byť nuda 😀 môžeš učiť papa, akože sa skryť za deku, naháňačku po byte, ukazovať kocky stavať z nich vežu nech zhadzuje..