Hry pre dvojročné dieťa na záhradu

17. apr 2020

Ahojte,asi mi dochadzaju napady,chcem tam stravit co najdlhsi cas,no nemame zatial ani piesok tam,trampolinu,auticko ci bicykel,trojkolku.Zatial lopticky,zametanie a polievanie,mate nejake napady,o ktore by ste sa podelili?Velka vdaka.

mogaa
17. apr 2020

deku na zem alebo stôl a stoličky a môžete robiť všetko to čo vnútri....malovať si, skladať si lego, voziť bábiku v kočíku, modelovať z plastelíny.....

veronikaszabova
17. apr 2020

Za moje deti - krhla s vodou, krtinec. Aj 2h o nich neviem 🤣

snehulienka639
17. apr 2020

@veronikaszabova heh no pekne lovili krtka?

nikpa
17. apr 2020

My sme kupili detské náradie taka imitácia ozajstného, hrable, lopata, tačky. Maly sa od toho nevie odtrhnúť, všetko hrabe, lopatuje do táčiek.

veronikaszabova
17. apr 2020

@snehulienka639 varili blato 🤣🤣🙈🙈 uz sa to ani krtincom nedalo nazvat 🤣

jaskolka
17. apr 2020

@veronikaszabova ešteže ten krtko zdrhol, aby aj jeho neuvarili😃😃😃

ckatka
17. apr 2020

Ja som kúpila Marimex lil monkey, detské ihrisko -taka kupola ako opicia draha, super sa tam vyblázni. A pieskovisko. A kúsok zeme kde sa môže hrabkat

matapo
17. apr 2020

...ja mam dvojrocaka ale aj dvoch este starsich trochu tak vacsinou robi co starsi, tak som im vyhradila priestor kde mozu robit so zahradou co len chcu a aj to tak dopadlo, robia potociky, priehrady, hraju sa v blate, v piesku, s vodou (ta je top)...ale vonku aj kreslime, dokonca som im dovolila pomalovat ploty, malujeme kamene, aj s plastelinou sa radi zahraju, aj s kinetickym pieskom, ale maju aj klasicke pieskovisko, no a maly samozrejma tatrovka, stale naplna vysypa, odrazadla, loptove hry,...malemu som este namalovala na netravnatu plochu farebne velke machule a ucime ho tak farby, poviem cervena a kazdy sa musi postavit na cervenu plochu, plochy som malovala tri cervene,...kedze mam tri deti, s nimi sa zahra aj po anglicky...to rad hra aj so surodencami aj sam len so mnou, a potom som mu nakraslila este velkeho detskeho maca a kazem mu nech sa postavi na ruku, brusko, nohu, usko,...to ho tiez bavi 🙂, starsim som nakraslila plosky s pokynmi typu sprav 10 drepov, 5 zabacich skokov, dve polia dopredu,... 25 plosok, hadzu klasicky kockou a posuvaju sa kto pride skor do ciela vyhra, maly hra so mnou, ale tak to pre starsich hlavne, mame vonku aj hojdacky takze rad aj na hojdacke, horsie ze mame len dve a deti tri ☹ vonku aj jeme, v podstate su tie deti stale vonku aj si tam citame aj sa ucime.

jajka71
17. apr 2020

Hrabat a presypovat si v hline nielen mokrej detskym naradim, prechadzat po oboch stranach palety, kreslit si na paletu kriedami, presypovat cokolvek kamkovek, urobit si prekazkovu drahu, mojich neskutocne bavili zvuky ked triafali loptoubdo kovovej branicky a skakali po kanalovom poklope, ked uz chodil (neskor) tak donekonecna vozil a vysypoval z bodu a do b hlinu kamienky lopticky cikolvek, malu stale bavi hrabat sa v hline a trhat kvety (aj kvetinacove). Urobili sme si kartonovy terc a hadzali don lopticky ci do vedra....sranda pre ne....

dkethe
17. apr 2020

@veronikaszabova ale to jedno dieta je uz trochu stare :D klobuk dole pred nim, i pred vami, ze ho bavi toto, nie len cumiet do mobilu ci pc!!

veronikaszabova
17. apr 2020

@dkethe 10r a 5r maju. Polovicku dna stravia na dvore. Cez vikend skoro cele dni.
Maju velke ihrisko, trampolinu, velky dvor. Zajhraju sa. Ale blato, voda su u nich top 🙈🤣 a ja mam potom radost, ked musim vsetko oprat 🤣 vratane tenisiek.

autor
17. apr 2020