icon

Jasle vo Zvolene a v Lučenci

graceful9
11. máj 2012

aké sú tam jasle? máte skúsenosti? aká je cena? viem, že v lc sú súkromné, sú aj iné tam?

Strana
z2
graceful9
autor
11. máj 2012

žienky, nie je tu nik, kto by mal s nimi skúsenosti?

jahodka31
Odpoveď bola odstránená
janaalzbeta
11. máj 2012

ahojky,moja švagriná dala synka do mestských jaslí a dosť si to pochvaľuje. Pred tým ako ho tam dala bola aj v súkromných no bolo to v RD a varilo sa blýzko detičiek to sa jej nelúbilo, no páchlo to tam varením. Viem,že sa teraz presťahovali no neviem kam. Ja osobne poznám aj majiteľku súkromných no nepáčilo, sa mi že robila nábor na detskom ihrisku. No to sa mi nepáčilo. mi sme si malého zapísali do mestských..............tak skús si to sama obchodiť a ísť na obhliadku. No v mestských je čakacia doba od počtu zapísaných no nezviknú všetci nastúpiť. Ale do súkromných máš nástup 100% tný.................

jahodka31
Odpoveď bola odstránená
jahodka31
Odpoveď bola odstránená
jahodka31
Odpoveď bola odstránená
kukuricka1977
Odpoveď bola odstránená
kukuricka1977
Odpoveď bola odstránená
safriana
Odpoveď bola odstránená
mocarabia
5. sep 2012

Hovoríte o jasliach Koník???Lebo ja mám kmotru,ktorá tam pracovala a to žo mi povedala bolo hrozné ☹

5759
27. sep 2012

@jahodka31 Veľmi sa mýlite,viem o čom hovorím 🙄 Ale malo by to byť tak,že v súkromných by sa mali starať a najme majitelia.Ale nie v tomto prípade 😠

5759
27. sep 2012

@mocarabia Tak,tak

mocarabia
27. sep 2012

5759 Asi aj vy máte take informácie ako ja.

5759
28. sep 2012

@mocarabia na vlastné oči 😢 😢

ajkalc
29. sep 2012

este je tvoja otazka aktualna?mne chodi syn do jasli v Lučenci

mocarabia
16. okt 2012

A aké jasličky sú v Lučenci???

sestina
16. okt 2012

Aj mňa by zaujimalo ako je to u nas s jaslami v LC a ako to chodí pri zápise?

jahodka31
Odpoveď bola odstránená
5759
29. okt 2012

@jahodka31 Prečítaj si lepšie,že kto čo píše-JA SOM O ŽIADNEJ KMOTRE NEPISALLLLLLLLLLLLLLLLLLLA.

5759
29. okt 2012

@jahodka31 Že ohovárať je tresné-hahaha. Ja keď tu napíšem čo som videla-tak neboj sa,že kto sa bude bááááááť.A to NEPISE ŽIADNA PREPUSTENÁ UČITELKA

jahodka31
Odpoveď bola odstránená
jahodka31
Odpoveď bola odstránená
5759
Odpoveď bola odstránená
jahodka31
Odpoveď bola odstránená
jahodka31
Odpoveď bola odstránená
5759
Odpoveď bola odstránená
mocarabia
2. nov 2012

To o tej kmotre som písala,nevolá sa ale Fekiačová a mám presne názor ako 5759,jednoducho v tom zariadení nie je všetko košer a čudujem sa,že sa to ešte neprevalilo ale asi je to na spadnutie.Lebo som veľa mamičiek počula sťažovať sa.......

milicajas
11. mar 2013

Ahojte, vidim, ze tu prebieha, resp. prebiehala diskusia o jasliach Konik, bohuzial aj ja som sa dost sklamala a otvorene poviem, ze niektore praktiky majitelky boli veeeeeelmi nestandardne, aj ked vychovavatelky tak tie boli podla mna super. Lutujem, ze som zvolila tieto jasle, teraz hladam nejaku inu alternativu, viete poradit nejake ine vo ZV alebo BB? DAKUJEM

mocarabia
11. mar 2013

@milicajas pozerala si Jaslčkovo?

milicajas
11. mar 2013

@mocarabia Ano pozerala a celkom sa mi pozdavaju, ale najlepsie je obzriet si to tam, lebo aj Konik ma na stranke napisanych kopu veci, ktore vobec nie su pravda. A co tak DOMCEK viete mi tomto centre
nieco povedat? Dakujem 🙂

Strana
z2