icon

Jasle vo Zvolene a v Lučenci

graceful9
11. máj 2012

aké sú tam jasle? máte skúsenosti? aká je cena? viem, že v lc sú súkromné, sú aj iné tam?

Strana
z2
mocarabia
12. mar 2013

@milicajas O tom som ja nič nepočula.

milicajas
20. mar 2013

@mocarabia Vsimla som si, ze Vy tam v Jaslickove pracujete 🙂 mohli by sme sa prist zajtra na Vas pozriet?

wikira
20. apr 2013

@milicajas
@5759
@mocarabia mohli by ste prosím bližšie napísať v čom ste mali zlé skúsenosti alebo o nich počuli? My sme sa tam včera boli pozrieť, lebo možno budem musieť ísť do práce, keď bude mať náš malý 2 rôčky, aj keď veľmi nerada a prvý dojem sa mi tam páčil a malému sa tam tiež páčilo...dokonca nám ponúkli, že sa tam môžeme prísť kedykoľvek pohrať, aby si malý postupne zvykal... len jedna vec je dojem z prostredia a druhá starostlivosť o dieťatko... Nechcem spraviť chybu a prihlásiť malého niekde, kde by nebolo o neho dobre postarané...

itbielizen
Odpoveď bola odstránená
orchidejka123
19. jún 2013

baby,co sa tyka Konika,bohuzial sa obavam,ze nie ze sa " to"o chvilu prevali,ale o chvilu sa tam nejake dieta zahlusi ☹ pretoze je fyzicky nemozne,aby dve ucitelky (p.majitelka Strieborna je len "do poctu") zvladli vyse dvadsat deti aj ked sa chudatka velmi snazia (na webe pise max.15 ale v skutocnosti ich je velaaa prevela), aby ich ustrazili na tom sice krasnom no nebezpecnom ihrisku,aby ich dokazali zabavit tak,aby niektore nepreplakali cely den,aby tam mali deti pol aj trojrocne a vsetky mali zabezpecene pohodu a komfort pocas dna. ak nechcete,aby vase dieta napr.bolo bite za to,ze sa pokakalo (p.majitelka nerada prebaluje a ten slovnik ani nehovorim) OD KONIKA RUKY PREC!! viem co hovorim .neohovaram..len vystriham. VERTE ALEBO NIE. A AK NIE,STACI SA TAK PRED OBEDOM PREJST POPOD OKNA,TERAZ V LETE SU OTVORENE A UROBTE SI SVOJ NAZOR.

orchidejka123
19. jún 2013

@wikira pozri moj prispevok vyssie. pozriet sa tam je sice fajn,vyzera to tam krasne ale to je vsetko. p.majitelka vodu kaze a vino pije.

mocarabia
19. júl 2013

@orchidejka123 Presne s týmto názorom sa stotožňujem aj ja je to jednoducho nemožné aby na 20 detí boli 2 vychovávateľky.mne tam pracovala kmotra a to čo hovorila bolo hrozné 😕 ja by som tam dieťa nedala aj keby mi oni za to platili.Ale to je môj názor.

nika99102
16. mar 2014

Dobry vecer akurat citam komentare o jasliach konik vo zvolene ,,ale musim vam oponovat ja mam velmi dobre skusenosti s jaslickami konik je tam skvely vychovni kolektiv pani majitelka je uzasny clovek velmi vela veci urobila pre tieto jaslicky aby tam mali deti vsetko co potrebuju pre radost a ucenie sa tie krasne izbicky ,hracie miestnosti krasne ihrisko a vsetko to co vase dietatko potrebuje .Estesom nevidela ze by sa takto uzasne o dietako postarali ako tam neviem ake vy mate snimy skusenosti ci uz dobre alebo zle ale ja by som mamickam jasle konik odporucila s toho dovodu ze deticky su tam naozaj stastne a je tam o ne uzasne postarane 🙂🙂

Strana
z2