Jasle Vrabček na Kramároch - veľmi zlé skúsenosti
Maminky, chcem vas touto cestou upozornit na detske centrum Vrabcek na Kramaroch. Moja 13 mesacna dcerka tam chodila presne 5 tyzdnov z coho dva tyzdne sa liecila antibiotikmi (prvy raz v zivote) na akutny kasel a zlte sopliky. Po uzdraveni isla spat do jasli a na druhy den dostala akutnu gastroenteritidu (vracala,hnackovala,teplotovala)lebo ju nakrmili parkovou polievkou!! Najvacsim humusom na svete! Este v jasliach zacala vracat,majitelka sa ani neunuvala mi zavolat,aby som prisla po dcerku. Ked som prisla z prace pre nu,vsetko co mi povedala bolo,ze sa prejedla na obed!! Moja dcerka ked ma dost,tak odide a dalej nepapa. Pri konfrontacii majitelka povedala,ze jedla len masko a ryzu. Dcerku prijali ve er na pohotovosti a nasledne na infekcnom oddeleni. Nasledujuci den dostala aj teploty. Okrem toho bola vzdy spinava,neprezlecena,neumyte zostatky jedla pod nosom,spinave rucicky,bud prisla hladna alebo smadna alebo nevyspata.Hygiena bola upovedomena uz v oktobri 2015 inou mamickou a nic nerobi. Pisala som na hygienu aj ja. Maminky,mate niektora s tymti centrom skusenosti? Ak ano,spojte sa so mnou. Nech nas je viac a hygiena zacne robit svoju pracu. Dakujem
Majiteľka Vrabčeka má občas dajme tomu konflikntú povahu, alebo akoby som to opísala. Takže niektorým rodičom nesadne.
Najhorsie jasle!to co som si vypocula za zavretymi dverami,ked si mysleli,ze som tam uz neni...Kricali na deticky,vyhrazali sa-prestan revat lebo ta tak vytrieskam ...,mam ti jednu strelit, tato dnes jest nebude a hod ju do postele.... nehovoriac o tom,ze maly sa mi tam pokakal a celu tu stolicu mi zabalili do trenirok a hodili do kocika.
Prvy den,ked som si prisla pre maleho,mi ho len podali a zabuchli dvere,maly mal cele celo osuchane a obuchane,tak som tam klopala a doslovne sa dozadovala informacie,ze co sa stalo,na co mi bolo splechnute do tvare,ze sa tak jedoval a buchal si hlavu o zem ..... doma som nasla modriny na ramene na lopatke a maly mi este aj stale ukazoval,ze dostal od tety na rit......
Prosim nedavajte tam deti!!!!

@monca1982 máš veľmi triezve a rozumné názory, to, že v jasličkách nie sú zdravotné sestry a v škôlkach pedagógovia je tým, že sú to súkromné zariadenia, na ktoré štát nemá dosah. Ale je to vždy o ľuďoch, aj v materskej škole, či už štátnej alebo súkromnej, či už zaradenej do siete škôl alebo nie sú učiteľky, ktoré tam nemajú čo hľadať a naopak, sú zariadenia, ktoré sú vynikajúce, treba vyberať naozaj pozorne a neriadiť sa len množstvom aktivít a krúžkov, ktoré vedú zakomplexované, alebo vystresované pracovníčky, ale v prvom rade by mal byť vzťah k deťoch a to, ako je o ne postarané.