icon

Je normálne, že ma syn takto vytáča?

2. apr 2025

ahojte mamicky, potrebujem sa trocha postazovat, zacinam byt bezradna. Mám 8m synceka, ani doteraz to s nim nebolo ľahke kedze bol kolikovy ale teraz je to uz iná káva. idu mu zuby a co prehystercí cely den je nenormalne, mne ide uz hlava drbnut, nervy mám napnute ako strunky. vsetkk by som to zvladla, plac aj jedovanie sa ale mna tak extremne do nepricetna vytaca to, ze ked ho chcem prebalit tak sa okamzite pretoci na brucho. proste v tej sekunde ako mu dal dole pancuchy seboh hodi ako ryba a uz je na bruchu. dam ho na chrbat a uz je naspat na bruchu a toto s nim robim do aleluja, ked je doma muz tak ho musi pridrzat. potom ked mu dam dole plienky a nebodaj je pokakany jemu t o nevadi a ide sa hadzat na brucho silou mocou, drzim mu nohy a on sa tlaci celou silou uz sa bojim ze si nohy zlomi, normalne s nim zapasim, potim este utretie zadku, krem a plienka, kym toto vykonam dovtedy mi pukaju nervy, pri tom reve a robim hluk. pri obliekani to iste ale to ho aspon viem ako tak obliect ked je ma bruchu. cele obliekanie reve akoby som ho z kože drala, ja by som ho mala chut prerazit zbit alebo kricat. ale snazim sa nekricat i ked si dvihnem nanho hlas. prosim povedzte mi ze je to normalne alebo ze to prejde alebo ze je nejaka metoda ako ho odnaucit. toto nerobil ale teraz posledny tyzden a pol je extremny ja sa mam chut zabit obcas, mam chut si kupit flasu vodky a lahnut si na lavicku pred vchod ako bezdak a tam spať. velmi ho lubim ale vie ma vytocit s tymto spravanim. keby je leto ja ho ani neobliekam ale byvame na prizemi takze razi chlas od pivnice. nechcem vocj nemu citit to co citim posledne dni. nechxem sa nanho hnevat mam strasne vycitky ale zaroveb som aj na dne z neho

Strana
z2
vemi23
2. apr 2025

Moja toto robi a mala v nedelu 2roky 🙂
Rano ju chcem prebalit akonahle dam.dole plienku zacne utekat smiat sa cize uz z rana mam nervy 🤦 obliekanie? Ani nahodou uteka po celej izbe po posteli a ja fakt nemam chut ju naháňať. Necham ju tak. Nech si beha hola a potom ked ju to prejde tak sa da obliect niekedy musim na silu ale niekedy ju to proste prejde. A ano aj ja mam vycitky vybuchnem nedavam to dakedy .... Skus ked ho budes prebalovat mu niečo dat do ruky nejaku hracku alebo niečo my dakedy nasej dame krem na ritku a poviem jej priprav kremik na ritku tak ho drzi a caka alebo jej dam dajaku hracku daco co nevidela daco co je ore nu nove... Uz dufam ze sa naučí na ten nocnik nijak raz nechce 😞
Prajem pevne nervy

karolina2121
2. apr 2025

Ja som kupovala pampers pants a bolo po probléme. Natiahne jak gatky a máš pokoj s normálnou plienku bol tiež boj

autor
2. apr 2025

@vemi23 vsetko mu dávam do ruky, krém, vlhcene, hracky, ovladac, vsetko co len chce ale nepomaha. mozno 2 sekudny ziskam

autor
2. apr 2025

@karolina2121 mame z DM baby love , akurat skusam ale ja netusim ako to dat dole ked sa pokaká, toho sa obavam

marhulka13
2. apr 2025

Neboj , bude aj horšie. Moj bude mať 15 rokov a nervy ako strunka mam pri nom denne

11alenka11
2. apr 2025

Plienku po boku roztrhnut, je to tam robene, nie stahovat

jablkovastrudla
2. apr 2025

Neporadim ale sme v tom spolu 😃 ja si iba opakujem deti su dar. Kym si umyjem zuby tak mi nahadze cistiace prostriedky do vane. Ked je v kuchyni iba vybera hrnce z linky, lasuje po kosoch. Plienky su tiez level, musim byt rychla. Tiez mu idu zuby. Rodicovstvo je uzasna jazda 🙆🏼‍♀️🤣
A to ked sa ide kupat, to je rodeo. Susedom sa dookola ospravedlnujem za hluk 😏
A nepotesim ta, moze to byt este horsie 😬

jablkovastrudla
2. apr 2025

@marhulka13 ty si mozes aspon vypit, ja este kojim kurnik sopa 😃

angeli121212
2. apr 2025

Keď sa pokaká na bokoch plienku roztrhneš zroluješ a vzadu je taká lepiaca vec tou to zalepíš

hederamonstera
2. apr 2025

Tu plienku roztrhas, neskusala si sa s nim hrat? Naladit sa na jeho vlnu? Mne to vzdy pomoze, ked nechce spolupracovat, napr. ked krici, zacnem kricat aj ja a prejdem do nejakeho operneho spevu s prdenim na hole brucho, proste vsetko pomaha len nie natlak. To je cele na tom najtazsie, stale sa im nejako prisposobit a nastavit, odhadnut naladu, predvidat…unavne k smrti.
Takto nemozete fungovat, musis prist na to co na neho funguje

zobaka
2. apr 2025

prajem ti nech to hrozne obdobie prejde, ak mas tu moznost chod niekde aspon 1-2 noci si oddychnut

maxiva
2. apr 2025

Ja by som mu dala do ruky nieco co bezne nema.. Nieco co je mega zaujimave, co strasne chce.

autor
2. apr 2025

@maxiva davam mu.. OVLADAČ :D ale tocit sa ako grilovane kura je vacsia sranda 😀

lucia13022023
2. apr 2025

Tiež sme mali také obdobie, zachránili nás pampers pants a telefón 🙂 púšťala som mu na tých 20 sekúnd pesničky. A keď sa pokakal, tak som ho umývala v sprche. Prešlo to, neviem síce kedy ale prešlo. A obliekanie bola katastrofa tiež, hlavne keď bola zima, ale aj to prešlo 😁 takže pevné nervy prajem.

autor
2. apr 2025

@hederamonstera ja som cista truba to ma ani nenapadlo s tymi plienkami. ale ved skusam skusam ale neviem ako sa naladit na psycho krik. proste on budr na bruchu aj keby sa rovno po💩. mam chut plakat

thereisabear
2. apr 2025

Skús ho zaujať, ale nie že strčíš krém do ruky, ale že sa mu budeš zaujímavo prihovárať, spievať alebo robiť nejaké zvuky. Hneď ako ho ideš pribaliť, nie keď už je neskoro. Zahrať divadlo, že to je tá najzaujimavejšia vec na svete čo robíš. Nervy nepomôžu vôbec.

hederamonstera
2. apr 2025

A kebyze si daco smiesne nalepis na celo?😆 a budes ho tym steklit alebo? Alebo skus zmenit miesto prebalovania, nech hned nevie, ze sa ide na to…
Drzim palce, musi to byt psycho ale aj on co chvila dostane rozum, do toho roka je to bleh

refly
2. apr 2025

Neviem či toto vôbec pomôže a teda môj prípad bol úplne odlišný (čiže nie dieťa), ale.... ja som používala sluchátka a špunty do uší. Už som mala 100 chutí to otrieskať o zem a teda vyblokovať zvuk mi pomohlo nestratiť nervy. Buď sluchátka + hudba, alebo špunty + zakryť to sluchátkami, čo blokujú zvuk. Samotný problém to jasne že nevyrieši, ale keď si človek nevie ináč pomôcť..

zuzikak
2. apr 2025

ach chapem. Deti su take - pre neho je to zabava, vymysel, skusa si hlasivky a teba ide porazit. Skus tie navliekacie plienky. Dole das tak ze z boku to trhnes. A keby si mu pustila napr. hudbu ? Dala do ruky nieco co hra ? Nepomoholo by to ? Inak nie, neodnaucis ho to nijako ale neboj sa aj to prejde. Mozno o mesiac to robit nebude a najde si nieco ine. Viem, ze mas nervy. Ja ked som mala nervy, vzdy som sa ukludnovala tym, ze "aspon je zdravy". Mne to pomahalo 🙂

ika02
2. apr 2025

Ahoj, keby si mu dala nejaké kukuričné chrumky, alebo niečo na papanie? Tiež mi to robili obe deti, ale keď bude štvonožkovať, to budeš zírať, ako rýchlo zdrhne s tou osr..tou riťkou. V puberte budeš spomínať na to rozkošné bábätko, uvidíš. Tak šetri nervy! Keď máš možnosť, oddýchni si, najedz sa, daj malého postrážiť niekomu.... Prajem pevné nervy a veeeeľa pozitívnej energie.

sara07
2. apr 2025

ako píšu baby, nie plienky ale tie gatky roztrhneš alebo postavit do vane a roztrhnut a hned aj oprchovat

neviem_123
2. apr 2025

Ahoj z vlastnej skusemosti ti odporucam magnezko, vela magnezka😅 a doplnit aj b6.. ale fakt, pomoze a budes kat viac energie a nervov na to “vyjednavanie” moj zboznuje knizky takze citam aj pri přebalování alebo sa ho pytam co sme videli vonku atd…a neboj sa teraz je nervny kvoli zubom ale nebude takyto kazdy bozi den, drzim palce🙂

thirstymonk
2. apr 2025

@sara07 8M ešte asi nebude vedieť stáť, to je ten problém.

marhulka13
2. apr 2025

@jablkovastrudla ved to by som skončila na protialkoholickom😂😂😂

jarkaslck
2. apr 2025

Ahoj, ja tiez odporucam tie gatkove plienky. Odkedy dcera dokazala stat, tak som ju dala v obyvacke k stoliku a postojacky som ju prebalila, kym sa tam s niecim zahrala. Ked bolo zle, pustila som na mobile pesnicku a sup sup prebalila. Este sa mi osvedcilo, asi tak od 9 mesiaca sme jej dali serblik, posadila som ju tam, do ruky nejaka hracka a tak som vymenila plienku, s tymi pants to slo sikovne...

lenkalienka321
2. apr 2025

U nás pomáha keď spievam. Mám osobitne pesničku na kako a ciko🙂.

babs92
2. apr 2025

@hederamonstera strašne ma pobavila tvoja odpoved 😀😀 že prejdem do operneho spevu s prdenim na brucho 😀😀 strašne dobre..ja len prdim na brucho..operný spev musím nacvičiť 😀

lucialucy43
2. apr 2025

Ja som mu tiež davala pampers dlho ale jedneho dňa prišiel ku mne k vecku a ukazal že chce cikať už na zachode sám od seba tak som sa potešila že konečneee dokazal to už 😁

anna_anicka83
2. apr 2025

Mala som dcéru, plienkové nohavičky sa len rozbiehali. Keď sa pokakala išla rovno do vane. Kúpanie mala rada, takže pohoda. Ako začala stáť (dosť skoro) dávala som plienku v stoji. Predtým tak všelijak, mala som ju na sebe, manžel ju držal a ja prebaľovala. S tými pants si myslím, že pohoda.

sara07
2. apr 2025

@thirstymonk ano to nebude , ja som si to splietla s prispevkom pod kde je 2 r pisane

Strana
z2