icon

Je unavené vaše 6 mesačné dieťa?

adika11
1. feb 2014

Ahojte maminy, chcela by som sa poradiť, mam doma 5 a pol mesačné dieťatko a je teda riadny hladoško, ma vyše 9 kg, chcela by som sa poradiť ak máte tiež doma takého hladoška, či sa vam nezdá ž pri vačšej nímahe , ako nar, ked je na brušku alebo sa šantí tak tažšie dýcha a je taký udychčaný, neviem či to môže byť kôli tej vahe alebo to môže byť niečo iné?Ak máte niekto skusenosti budem rada ak napíšete.

luba28
1. feb 2014

@adika11 toto som si u mojho nikdy nevsimla ale ani u dcery,...isla by som k Dr,....

sense
1. feb 2014

@adika11 moja mala v 7 mesiacoch tiez cez 9 kg, ale zeby bola unavena sami nezda, nenapisala si kolko meria, lebo moja mala 72cm pri tej vahe....alebo zeby byvala zadychcana....odkedy sa jej podarilo v 4mes. prevalit na brucho je v jednom tempe v siestich mesiacoch uz sedela a dva dni pred osmim mesiacom zacala chodit okolo nabytku, takze si myslim ze to moze byt aj nieco ine...

eviq
1. feb 2014

Nas to robil, až tak pistal od dychcania, tiez sme nevedeli, ci je to ok a zmizlo to, ani neviem kedy, až teraz si mi to pripomenula 🙂 na poradni sa môžeš opýtať, ale podla mňa to nič nie je 🙂 aha a robil to hlavne, keď robil s ruckami "lietadielko"

lauricka
1. feb 2014

urcite pre istotu informuj lekara

elina25
1. feb 2014

nie ale ja áno 😉

eviq
1. feb 2014

A ešte.... nezdalo sa mi ze to robil z unavy, ale skor si v tej polohe stlačil branicu v zapale hry....

seemani
1. feb 2014

Moj to robi tiez ked sa hra na zemi stale sa prevaluje a zvykne tak dychcar jak keby vybehol po schodoch..nic strasne ja to prikladam tomu ze este nema kondicku a ked sa dlhsie santi tak sa proste zadychci.. lebo aj ked sa snim hram tak po chvili zacne dychcat a vtedy sa zvykne na mna zlozit a chvilh si oddychne..takze mi to dava celkom zmysel...ma inak skoro 10 kg ale tucny nieje

katkas1
1. feb 2014

no moze to byt a nemusi ale ked deti piskaju moze ist aj o astmu tak radsej by som isla k dr

terezia22
1. feb 2014

a co mu dawas jest???mpj maly ma 6 mesiacou a je to vymyselnik prvotriedny strasne by chcel stale skakat na rukach a potom stoho dychci..neboj nieje to nic vazne ale ak sa bojis mala by si sa na to opytat lekara...
🙂

livocka21
1. feb 2014

@adika11 aj moj chlapcek "funi" ked je na brusku alebo pri nejakej namahe.... a je to tiez hladosko...nic to nie je...

adika11
autor
2. feb 2014

@eviq veru maš pravdu dychčí hlavne vtedy ked je na brušu a ručky ma celé v pusine, a ked sa šantí tiež olizuje ručinky, dakujem som trochu pokojnejšia 😀

adika11
autor
2. feb 2014

@seemani no a kolko mate mesiacov?My máme inak 71 cm, a najviac mu chutí mliečko, papá aj zeleninku ale to nie je až také mnamo 😀 a vy čo papáte?

kveta
2. feb 2014

@adika11 To chce lekara. Seriozne..

adika11
autor
2. feb 2014

@terezia22 Zatial papa iba raz zeleninku a zatým mliečko a inak celý den tiež mliečko, to mu chutí najviac a vy máte aký jedalniček?Kolko važite a meriate?

marissenka
2. feb 2014

@adika11 nasi tak funeli,ked chceli nieco chytit...maly aj ked lezal v lehatku,zbadal hrkalku,zacal s nohami kopkat a funet 😀

seemani
2. feb 2014

@adika11 my už seleninu o ovocie mesko zltok piskotky kase.. ono urcite sa nato spytaj ja u mojho viem ze je to ked vela maka :D mam to odsledovane ze kedy funi odsleduj si svojho ale je najlepsie VZDY!!! sa pytat lekarky aj ked ta 100 x vysmeje 101. ti to moze pomoct...

adika11
autor
2. feb 2014

@seemani a okolko mate mesiacov?

seemani
3. feb 2014

@adika11 6 a pol