icon

Kedy u Vás začalo obdobie vzdoru?

veronique_1
23. sep 2011

Ak máte viacero detí, líšilo sa vekovo?

Strana
z2
jahody11
18. feb 2012

u nas zatial nic, klopem na drevo, tuk-tuk, ale zatial uplna pohoda, zlate dievcatko, chvala bohu 🙂)))))))

liliana363
19. feb 2012

U nas zacal vzdor ked mala dcera 2,5 roka.Do vtedy mozem povedat ze bola dobrucka, ale od leta je to tazke. teraz to riesim tak, ze ked ma neposluchne ani na dalsie napomenutie tak vyhadzujem jednu hracku von oknom.ale dam ju len na parapetu z vonku a potom ju niekde schovam ked ma nevidi. Tymto sposobom sme sa zbavili aj cumlikov.

viki2912
19. feb 2012

asi pred mesiacom,teda od roka...presne vtedy zacala pistat,kricat,zatinat zuby,hadzat s vecami a hadzat sa do zeme.ale vieme s muzom ako na nu... 🙂

adri2211
19. feb 2012

mala ma 20mesiacov, a zatial to nieje nic hrozne (klop,klop,klop), akoze tiez si vydobija veci placom aj trucuje a presadzuje si svoje,robi aj neplechu. o zem sa sice nehodi,len si opatrne lahne 😀 a tam trepoce. ale este stale to nie je nic extra aspon podla mna... okrem toho je velmi zlatucka, a uz pozna tie zaklady slusneho spravania 🙂 povie dobre rano,dobru noc, vzdy sa pozdravi, nazdravie ked si niekto kychne, dobru chut.

acikaa
19. feb 2012

mam dojem ze u dcery sa to prave zacina-hadze sa o zem,hadze s hrackami a krici ked nie je podla nej a u syna to zacalo neskor a pretrvava 😝

ducci
23. feb 2012

ja mam tiez pocit ze akurat zacina 🙂) nikdy takato nebola, mame 11 mesiacov :(..a mame take super hlasivky 🙂

ivanka85
18. aug 2012

@viki2912 co na nu zabera?aj my sme teraz zacali a stoji to za to..

fivecat
27. aug 2012

od 10tich mesiacov je sialene jedovity, aj dovtedy bol uplakany, ale teraz vrieska uplne za vsetko. Hlavne ak neuhandeme, co si panko praje ;0)). Robi mostik, mlati hlavou dokola, no radost mu nieco zakazat.

anniera
27. aug 2012

starší - 11 mesiacov, mladší - 24 mesiacov

nanulik
27. aug 2012

mám pocit že od kedy sa narodil vzdoruje mojim požiadavkám a predstavám 😀 😀 😀 ale taký ten pravý vzdor asi ked mal rok a pol, a trvá, a trvá a zhoršuje sa... 😔 😒 a ja som niekedy zrelá na psychoša 😕

lokilonda
15. mar 2013

v 17. mesiacoch - mám chlapca 🙂

simca06022011
15. mar 2013

20 mesiacov, ale uz je to pravdepodobne prec....

nili
15. mar 2013

Ja mam pocit, ze teraz. Buduci tyzden ma dcera 3 roky. Nesmierne je tvrdohlava. Pomooooooooooc! ☹

kaja73
15. mar 2013

prvy syn v 3 rokoch-pol rok to bol uplny des bes-ale teraz ma 14,5r a je to zlaticko-ziadne pubertalne vyciny sa nekonaju-zatial - a to je fyzicky v puberte uz od 9 rokov-vtedy sa zacal menit,mutovat,chlpatiet.....
Druhy syn v 2 rokoch,teraz ma 3,2 roka a stale to nekonci-som uz na prasky zrela.
Len dufam , ze aj tu bude platit-zly ,silny prvy vzdor=dobra puberta. 😝

lukihomamina
15. mar 2013

v 17. mesiacoch ....a neviem si s tým občas rady......najhoršie je, že keď nemá čo chce, začne si búchať hlavičku o stenu alebo nábytok a keď sa snažím tomu zabrániť, napomenúť ho alebo potrestať - agresivita sa len stupňuje...už fakt neviem, čo robiť....

eristoff
15. mar 2013

mam pocit ze od narodenia... 😀 normalne od kedy mam pocit ze on je general a zarevanec tak asi od 15 mesiaca. niekedy to uz sama vzdavam a hlavne vecer ked treba do postele alebo pri jedle.

sakura77
15. mar 2013

od dvoch rokov a zatial neskoncilo 🙂

atka3
19. mar 2013

no je to dosť rokov čo moje deti malé,ale pri dcére si to užila,ked mala asi 2 roky,tiež vzdorovitosť,hádzanie po zemi,potom začas kľud a puberta hrôza.a chlapci ani nevedela že ich mala,kludní,pokojní a puberta u toho staršieho ani nevedela,že bola,je veľmi ambiciozny,vytrvalý,svedomitý,čo fakt nemôžem porovnať s dcérou. pri chalanoch ani hlas nezvyšovala a ani nikdy žiadna výchovná na zadok nebola

Strana
z2