Kedy začalo vaše dieťatko slabikovať?
Kedy zacalo vase dietatko slabikovat ma ma ma ma,ta ta ta ta atd???
my asi tak od 5 mesiacov, ale ja som mu ako papagáj od narodenia každý deň vravela že ja som mama, oco, baba, tata, teraz vieme mama, baba, hanba, mamba, auto, havo, tata 🙂
moj má o pár dní 2 roky a slabiky sa ešte len pomalililinky rozbiehaju 😒
Syn začal cca v 7,5 mesiacoch a odvtedy sa mu pusa nezastavila 😠 , dcérka tiež tak podobne a teraz je to na nevydržanie 😀 keď sa chceme s manželom porozprávať, deti musíme dať spať inak nemáme šancu 😵
moj zacal, ked mal 8 mes.,ale teraz ma 20 mes. a stale je na tom istom 😒 rec este nenabehla
Okolo 11 mesiacoch, v roku prve slova a v roku a 9 mesiacoch rapotal ako straka 😉
My sme tiez zacali okolo 6teho mesiaca... Teraz sa snazi opakovat Ale tiez to este zdaleka nie su slova...
malý začal s da da, ada, daj, ta ta v 4 mesiacoch, od 6tich do skoro 8mich ani hláska a teraz zase džavoce o dušu a to má rok... ale žiadne slovo, tata hovorí, bolo už aj mama, ale nie je to cielene.. neviem čo sa tak zasekol, lebo kecať začal fakt skoro, potom zo dňa na deň ticho a nič... takže my tak 🙂
Okolo 7 al. 8 mesiaca. Mama povedala prvýkrat ked mala 11 mes. ale ne cielene a na to mesiac uz aj cielene, teraz ma 15 a opakuje aj ked niekedy z toho výjde smiesna zkomolenina 🙂
V 7. Mesiaci prvé slovo baba
v 5.mesiaci, prve bolo bla bla bla a potom ba ba ma ma, teraz ma rad ga ga ga
okolo 7.mesiaca,mamama,bababa a najradšej dadada.
cca v 6 mes slabikoval.. a presne ked mal 8 mes + 1 t. zacal hovorit mama ( cielene v spojeni s mojou osobou )

my mame pol roka tiez ziadne slabiky, ale ja som do dvoch rokov na vsetko hovorila eeeee aaaaa takze mame cas 😀