icon

Kedy začalo vaše dieťatko slabikovať?

da_n_ka
4. okt 2012

Kedy zacalo vase dietatko slabikovat ma ma ma ma,ta ta ta ta atd???

atreyu
4. okt 2012

my mame pol roka tiez ziadne slabiky, ale ja som do dvoch rokov na vsetko hovorila eeeee aaaaa takze mame cas 😀

danadany
4. okt 2012

my asi tak od 5 mesiacov, ale ja som mu ako papagáj od narodenia každý deň vravela že ja som mama, oco, baba, tata, teraz vieme mama, baba, hanba, mamba, auto, havo, tata 🙂

nanulik
4. okt 2012

moj má o pár dní 2 roky a slabiky sa ešte len pomalililinky rozbiehaju 😒

daniela242
4. okt 2012

Syn začal cca v 7,5 mesiacoch a odvtedy sa mu pusa nezastavila 😠 , dcérka tiež tak podobne a teraz je to na nevydržanie 😀 keď sa chceme s manželom porozprávať, deti musíme dať spať inak nemáme šancu 😵

abbie
4. okt 2012

moj zacal, ked mal 8 mes.,ale teraz ma 20 mes. a stale je na tom istom 😒 rec este nenabehla

lubiku
4. okt 2012

Okolo 11 mesiacoch, v roku prve slova a v roku a 9 mesiacoch rapotal ako straka 😉

dai
4. okt 2012

My sme tiez zacali okolo 6teho mesiaca... Teraz sa snazi opakovat Ale tiez to este zdaleka nie su slova...

wera.g
4. okt 2012

malý začal s da da, ada, daj, ta ta v 4 mesiacoch, od 6tich do skoro 8mich ani hláska a teraz zase džavoce o dušu a to má rok... ale žiadne slovo, tata hovorí, bolo už aj mama, ale nie je to cielene.. neviem čo sa tak zasekol, lebo kecať začal fakt skoro, potom zo dňa na deň ticho a nič... takže my tak 🙂

rose1988
4. okt 2012

Okolo 7 al. 8 mesiaca. Mama povedala prvýkrat ked mala 11 mes. ale ne cielene a na to mesiac uz aj cielene, teraz ma 15 a opakuje aj ked niekedy z toho výjde smiesna zkomolenina 🙂

xenicka13
4. okt 2012

V 7. Mesiaci prvé slovo baba

vonicka
4. okt 2012

v 5.mesiaci, prve bolo bla bla bla a potom ba ba ma ma, teraz ma rad ga ga ga

mirkamurko
4. okt 2012

okolo 7.mesiaca,mamama,bababa a najradšej dadada.

lucka1987
5. okt 2012

cca v 6 mes slabikoval.. a presne ked mal 8 mes + 1 t. zacal hovorit mama ( cielene v spojeni s mojou osobou )