icon

Kedy začať učiť dieťa správne stolovať?

chrumen
1. dec 2011

Ahojte maminy, chcela by som vás poprosiť o rady, tipy, triky ako a kedy mám začať svoju takmer ročnú dcérku učiť stolovať 🙂 už som to pár krát skúšala no malú viac zaujíma tanier alebo miska, v ktorej jej jedlo ponúknem 😉 mne sa to zdá normálne že to neovláda no z okolia sa mi dostalo do uší že by už mala ovládať zjesť pokrájaný chlieb sama ... nepchám svoje dieťa do nejakých tabuliek ale už dlhšie my táto otázka drieme v hlave ... dakujem za všetky vaše odpovede 🙂

Strana
z2
chrumen
autor
5. feb 2018

@siska53 ježiš a ja som aj zabudla že som tu také niečo riešila 😀 kks si prídem teraz riadne trápne - to čo som mala za "problémy" 😀 😀

siska53
5. feb 2018

@chrumen a co? Ved mnohokrat su prvorodicky vydesene a potrebuju sa uistit,ze robia dobre, zvlast,ked okolie ma stale nejake pripomienky..

incusa
21. mar 2022

aj my sme tomu nechali volný priebeh, kúpili sme jej pekné farebné misky, nakrájali do nich ovocie, zeleninu, alebo chlebík a jedného dňa si začala pekne sama brať...samozrejme zo začiatku je to všade, aj na zemi, na stole, na parapete :D

hana_halenarova
27. mar 2022

jj, podobne to bolo u nás...vďakabohu za riady s prísavkami od minikoioi, aspoň to neskončí celé na zemi

incusa
30. mar 2022

tak to musím aj ja kúpiť

Strana
z2